Gönderen Konu: Fenerbahçe Spor Toto Süper Ligi Maçları 2013-2014  (Okunma sayısı 114408 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fbarena

• Üye
  • Yer: İstanbul-Adana
Gol be!!! dk 42 Kuyt attı

Çevrimdışı fbarena

• Üye
İlk yarı 1-1 sona erdi...Duran  toplarda çok etkiliyiz

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
Senelerdir şöyle bir rahat rahat şampiyon olalım diyoruz, puan farkı 10 ama yine de rahat rahat maç izleyemiyoruz. Vay arkadaş çekilecek çilemiz varmış. Neyse kazanalım da önemli değil.

Çevrimdışı Mordecai

• Üye
  • Yer: Feneryolu
  • I need to get therapy
1 puan iyidir hoca ne diye salih'i alıyorsun
« Son Düzenleme: 01 Şubat 2014, 20:44:32 Gönderen: Mordecai »

Çevrimdışı fbarena

• Üye
Yazık oldu

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
şu kadayıf gibi eskişehiri yenemedik ya kuyt sayesinde...bu kadar basit golller kaçar mı ya..

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
Ersun Hoca'ya  birinin anlatması lazım 1 puanda iyi bu deplasmanda ayrıca sezon başından beri formayı hak etmeyen Volkan ve Gökhan kendine çeki düzen vermeli Volkan'ın alternatifi Mert koy oynasın.

Çevrimdışı finkployd

• Üye
Bu maçtan bagimsiz olarak soyleyeyim Mehmet Topal hücumda bir seyler yapmaya calismasin. Yedirdigi golden dolayi da demiyorum ama hakkaten buyuk yeteneksiz. Topu alinca en yakinindaki adama pas versin Mehmet Topal. Hala takimin en onemli ismi ama gorevleri ve yapacaklari savunmayla sinirli olmali.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bu maçı zaten camia olarak kafada kaybetmiştik. 30 senedir bu takımı izliyorum; taraftarın inanmadığı bir lig maçını kazandığımıza henüz şahit olmadım. Derbiler hariç...

O kadar abarttık ki Eskişehir deplasmanını, sanki Nou Camp'ta maça çıkacağız. Futbolcularda da aynı psikolojinin olduğuna eminim.

En azından 1 puan alabileydik, çok şahane olacaktı.

Şampiyonluğu tehlikeye sokan burada kaybedilen 3 puan değildir. Şampiyonluğu tehlikeye sokan Emenike'den sonra Webo'nun da sakatlanmasıdır ki, Allah korusun, her ikisi bir kaç hafta olmazsa ligin kafa kafaya geldiğini görüveririz.

Bu ne dahiyane(!) bir yöneticiliktir ki, devre arası bir yerli forvete bakmayı akıl edemedikleri gibi Semih Şentürk'ü dahi kazanmaya çalışmak yerine haraç mezat yollamayı uygun görüyor.
« Son Düzenleme: 01 Şubat 2014, 21:06:34 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bu maçtan bagimsiz olarak soyleyeyim Mehmet Topal hücumda bir seyler yapmaya calismasin. Yedirdigi golden dolayi da demiyorum ama hakkaten buyuk yeteneksiz. Topu alinca en yakinindaki adama pas versin Mehmet Topal. Hala takimin en onemli ismi ama gorevleri ve yapacaklari savunmayla sinirli olmali.

Ligin ilk devresi çok takdirimizi kazanmıştı ama devre arası oynanan hazırlık maçlarında hiç iyi görüntü vermemişti. Geçen hafta oynanan Konya maçında da çok kötüydü. Ama bugün Eskişehir maçında daha da ileri gitti ve alabileceğimiz 1 puana da sebep oldu.

Kötü durumda... İlk devre takdir ettiğimiz Mehmet'in çok uzağında...

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Bu takımda artık Holmen, Meireless, Mehmet Topuz gibi isimler olmaz olsun.

Birisi bu maçta 6 km'nin üzerinde koşmuş, öteki de Pitbul'muş vs.

Defansında Servet, ofansında Bienvenü olan bir takıma yeniliyorsak, buna inanmak istemiyorum. Ayrıca Tarık Çamdal bence büyük fiyasko.

Necati Ateş, Hürriyet bunlar kim ya?

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Mağlubiyette baş faktör; Mehmet Topuz'dan medet uman yanındaki adama top atmayı beceremeyen Mehmet Topal'da ısrar eden Ersun hocadır.

Rahatça galibiyet alabileceğimiz bir deplasmandan mağlubiyetle ayrıldık.

Geçmiş olsun.
...

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
Bu maçı zaten camia olarak kafada kaybetmiştik. 30 senedir bu takımı izliyorum; taraftarın inanmadığı bir lig maçını kazandığımıza henüz şahit olmadım. Derbiler hariç...

O kadar abarttık ki Eskişehir deplasmanını, sanki Nou Camp'ta maça çıkacağız. Futbolcularda da aynı psikolojinin olduğuna eminim.

En azından 1 puan alabileydik, çok şahane olacaktı.

Şampiyonluğu tehlikeye sokan burada kaybedilen 3 puan değildir. Şampiyonluğu tehlikeye sokan Emenike'den sonra Webo'nun da sakatlanmasıdır ki, Allah korusun, her ikisi bir kaç hafta olmazsa ligin kafa kafaya geldiğini görüveririz.

Bu ne dahiyane(!) bir yöneticiliktir ki, devre arası bir yerli forvete bakmayı akıl edemedikleri gibi Semih Şentürk'ü dahi kazanmaya çalışmak yerine haraç mezat yollamayı uygun görüyor.
Cenk Tosun takviyesi fena olmaz.

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana

"Mehmet Topal" konusunda sizinle aynı fikirde değilim.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Mehmet Topal ne yazık ki kötü oynamaya devam ediyor :(
hatta kötü değil çok kötü
çok rahat kazanacağımız maçı kaybettik
Volkan için konuşmaya bile gerek yok , nasıl bu kadar düştü anlamıyorum
2 milyon euro alan böyle bir kaleciye sahibiz resmen 10 kişi oynuyoruz maçlarda
Sivas'ı yeneriz biraz kendimize güvenip sahaya çıkalım kafi
« Son Düzenleme: 01 Şubat 2014, 21:23:22 Gönderen: Cem Ağrak »