Gönderen Konu: Fenerbahçe Spor Toto Süper Ligi Maçları 2013-2014  (Okunma sayısı 114410 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
Ligin ilk devresi çok takdirimizi kazanmıştı ama devre arası oynanan hazırlık maçlarında hiç iyi görüntü vermemişti. Geçen hafta oynanan Konya maçında da çok kötüydü. Ama bugün Eskişehir maçında daha da ileri gitti ve alabileceğimiz 1 puana da sebep oldu.

Kötü durumda... İlk devre takdir ettiğimiz Mehmet'in çok uzağında...

Ligin ilk yarisinda savunmayi ayakta tutan adamdi bence de Topal, son maclarda defansif anlamda aksiyor hadi form düsüklügüne falan baglayip ben bunu anliyorum ama hucumda bu kadar yeteneksiz adam ekstra isler yapmaya calisip bir de yapamayinca hiç çekilmiyor.

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
offf offf böyle rezil bir oyun, ruhsuz takım kaybedilen maç,
hani hertakımı kondisyonumuzla bitiriyorduk, son 20 dk bizimkiler yürüyemiyordu
Eskişehir top göstermedi bizimkilere şansa 2 pozisyon bulduk onuda atamadık,
maç başladı ilk kornerde boşa cıktı volkan orda top kurtaramayacağını kaleyi her tutan topun gol olacağı belli olmuştu 2 metrelik adam ilk golde küçülüp cebime girecek duruma geldi kendini büyütüp kollarını açarak geleceğine eğilerek geliyor golü kolaylaştırıyor,
Gökhan gönül hiç bir şey oynamıyor dökülüyor,
 Alves neden alındı okadar paraya anlamadım olumlu hiç bir harekatı yok, her pozisyona faul yapacak bir adam arıyorsak tekrar Lugano yu getirseydik daha ucuza gelirdi,meireles ne yaparsa bu takımdan gider aceba kırmızı görüyor kahraman ediyoruz sahada dökülüyor forma şansı artıyor, sow forvet te oynamayı unutmuş kenarları dolanıyor, Kayt boş boş koşuyor saga sola Holmen ne yapıyor bilen yok Caner ölü top varsa kullanıyor yoksa mücadele etmiyor, Mehmet topal 3 metreye pas atamıyor, bir oyuncu neden kendinden daha zor durumdaki birine pas verir onuda anlamak kolay degil
ERSUN hoca forvetlerinden sakatlanmama garentisimi almış bir haftadır her yerde gazetede tv de nette arkadaş ortamında genç takımdan paf takımından bir forvet bulundur kulübede diye konuşuluyor yazılıyor ama yok, çünkü paftan 9 oyuncu götürdü  Antalyaya ama hiç birine 1 dakika şans vermedi ne oynayacaklarını bilmiyorki genç leri yıldızlaştıran ERSUN HOCA Vebo sakatlandı kaldık öyle bön bön
ANLAMADIGIM NOKTA İLK YARININ YORULMAYAN VAZGECMEYEN TAKIM KOŞAMIYOR PAS ATAMIYOR FUTBOL ZEKASI  ZATEN SIFIR,( FUTBOL ZEKASI OLARAK )
 BU TAKIM ARADA YATTIMI ÇOK ÇALIŞTI EZİLDİMİ ?
rakip 7 kişiyle baskı yaparken kalecimiz topu Egemene veriyor 7 kişi bizim sahamızda uzun oynasan kendi sahalarına gidip gelirken yorulacaklar ama yok gitmeyin burda durun ben Egemene verem topu siz baskı yapın yorulmadan alın topu diyor
Salihe 10 m Euro veriyolarsa bugün yollayın yarına kalmasın adamın topa vuracak gücü yok ERSUN hoca çocuğa futbolu unutturmuş
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
çok fazla karamsar olmamak lazım, mutlaka takılacaktık, bunun erken olması ilersi için avantaj olabilir, ki bana göre erken gelmesi geç gelmesinden iyidir.

ayrıca Ersun Hoca'ya biraz haksızlık yapılıyor, vakti zamanında Aykut Hoca skoru koruyor diye eleştiri alıyordu, bu adamda skoru korumak istemiyor diye eleştiri alıyor, ikisi de kendi felsefesine göre doğrusunu yapıyor ki Ersun Hoca'nın skoru korumama gibi bir isteği olamaz. haftada 1 maç yapmak avantaj gibi gözükse de bazen dezavantaj olabiliyor ritim tutmak açısından.

neyse uzun lafın kısası bu takım bu sezon rahat rahat şampiyon olur sıkıntı yok ..

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84

"Mehmet Topal" konusunda sizinle aynı fikirde değilim.

Düşüncenize saygı duyarım.
Lakin Mehmet Topal için nasıl ilk yarı takımın görünmez kahramanı dediysek(ki ilk yarı sonu için yapılan anketlerde benzer bir yorumum vardı) şuan ki düşüşünü, kötü performansını da(artık adını siz koyun) görmezden gelemiyorum.
Kritik yerlerde yaptığı pas hatasının haddi hesabı yok.
Hadi pas hatasıdır olur diyelim ama alakasız yerlerde(stoperi üçlediği sıralar arkasında kimse yokken) çalıma gidiyor.
Bugün kapamadılar ama böyle devam ederse birgün kötü yakalanacağız.
Umarım yakın zamanda toparlanır.
« Son Düzenleme: 01 Şubat 2014, 21:33:54 Gönderen: Bülent »
...

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Mehmet Topal çok kötüydü. Takımın en kilit oyuncusu Mehmet Topal'dır. O kötü olduğu zaman çok zorlanıyoruz.

Gökhan ve Sow felaketti. Özellikle Sow hiç çaba göstermedi, yokları oynadı. Gökhan da kendine çeki düzen versin artık. Sene başından beri doğru dürüst katkı verdiği maç neredeyse yok. Alıştığımız bindirmelerini yapmadığı gibi ters kademelere de artık girmiyor. Beşiktaş maçında yediğimiz 3 golde de hatası vardı. Milli takımda gayet iyiyken bizde bu kadar kötü oynaması kanıma dokunuyor. Pardon unutmuşum orada çok sevdiği Fatih hocası var değil mi?
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Tabii bir de Kuyt meselesi var.

Akıl alır gibi değil...

istanbul1986

• Ziyaretçi

Webo’nun durumuyla ilgili de konuşan Ersun Yanal, "Tektiklerden sonra belli olacak. Bileğinde burkulma sonucunda meydana gelen aksaklık var. Umarım önemli bir şey çıkmaz" dedi.
« Son Düzenleme: 01 Şubat 2014, 23:05:38 Gönderen: istanbul1986 »

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Sakin olmakta fayda var ,yorumcuların gazına gelmemek gerek .Aşırı kötü oynayan bir Fenerbahçe yoktu bu akşam.Rakibin net pozisyonu yoktu  hatırladığım kadarıyla,bizim ise Kuyt ile çok net pozisyonlarımız kaçtı ve maçın gidişatını değiştirirdi bu pozisyonlar. Benim dikkatimi çeken konu Cris'in eksikliğini yaşadığımız,ne kadar sevmeyeni beğenmeyeni olsa da takımın pas organizasyonunda çok önemli yere sahip. Bugün beklerimizi de kullanamadık ,son paslarımız da iyi değildi... Umarım Webo'nun durumu çok kötü değildir,haftaya Sivas'tan alınacak 3 puan çok iyi gelecektir bize.
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Bence de aşırı derecede kötü oynamadı takım. İlk yarının ortalarından ikinci yarının ortalarına kadar da bayağı etkiliydik aslında. İlk devre kaleye çekilmiş 10 şutumuz ve 2 direkten dönen top vardı. İkinci devre de Kuyt'un kaçırdığı gole kadar iyiydik ama sonra ne yapacağımıza karar veremedik.

Cris neden ısrarla oynatılıyor, bunu da görmüş olduk. Holmen iyi, hoş oyuncu ama işte o pas akıcılığında ve bağlantı işinde takımda Cris'ten daha iyisi yok maalesef. Haftaya tekrar kadroda olması şart. Hele de Webo da yok ise. Umarım ciddi değildir sakatlığı.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Bence de aşırı derecede kötü oynamadı takım. İlk yarının ortalarından ikinci yarının ortalarına kadar da bayağı etkiliydik aslında. İlk devre kaleye çekilmiş 10 şutumuz ve 2 direkten dönen top vardı. İkinci devre de Kuyt'un kaçırdığı gole kadar iyiydik ama sonra ne yapacağımıza karar veremedik.

Cris neden ısrarla oynatılıyor, bunu da görmüş olduk. Holmen iyi, hoş oyuncu ama işte o pas akıcılığında ve bağlantı işinde takımda Cris'ten daha iyisi yok maalesef. Haftaya tekrar kadroda olması şart. Hele de Webo da yok ise. Umarım ciddi değildir sakatlığı.
Hocam açık konuşayım bugün oynadığımız oyunu gs oynasa ve galibiyetle dönse hepimiz burada işimiz zor adamlar toparlandı derdik...Bilmiyorum medya zaten amann bozuldular düşüşe geçiyorlar demek için hazır bekliyor biz de buna yağ sürüyoruz gibi geliyor..
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Mehmet Topal Bursada oynasa Gs ye karşı bu oyunu oynasa bu adam Yatıyormu derdik...

Aldı eSKİşehire verdi..o kadar..Maç boyu..

Kendini VİERA sanmadığı anlarda iyi oyuncu..Bu ara hayal aleminde Yeteneklerinin yapamayacağı işleri yapmakla meşgul..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Yalnız bu sürekli hata yapmasının nedenlerinden biriside sorumluluktan kaçmaması.
Biz bunu Emre, Raul ve Holmen'den bekledik ama kısa bir süre Emre'nin sorumluluk alması dışında(ki ikinci yarının son 25 dk.'da oyundan düştü Emre) herkes kaçak güreşince tek suçlu Mehmet Topal gibi gözüktü.
...

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Hayatta en sevmediğim şey kaybettiğimiz bir maç sonrası taraftarımızın yorumlarını okumak. Çünkü dünyada bizim kadar insafsız, arkasını düşünmeden eleştiri yapan taraftar var mıdır bilmiyorum. Bunu kimseyi eleştirmek için söylemiyorum ama gerçek bu.

Dün twitter olsun, burada olsun  herkes bütün oyunculara insafsızca eleştiriyordu. Sanarsınız bu takım 10 puan farkla lider değilde düşme hattın da yer alıyor. Dün hangi oyuncumuza sorsak en az bizim kadar kazanmak istiyordur. Ama biz biraz kötü oynayan topçuya biz ruhsuz demeye bayılıyoruz. Yok öyle dünya.. Dünyada bir kaç oyuncuyu kenara koy  kim zaten bütün maçlarda iyi oynayabiliyor ki. Ama yok bizim oyuncumuz kötü oynamayaz, oynarsa ne olur ruhsuz olur. Dün bana maçta bir kişi söyleyin ruhsuz diye.. Sow mu ruhsuz? Holmen mi? Topal mi? Kuyt mi? Yoksa Alves mi? Bu oyuncuların hangisinin maç sırasında mücadele etmediğini yavan yavan hareket ettiğini gördüğünüz. Ben hiç birinin mücadele etmediğini görmedim. Hepsi bazı nedenlerden dolayı kötü oynadı bu kadar basit.

Topal'ı herkes eleştirmiş.Yok çok havalı. Yok bizim topçumuz değil. İlk yarıda bu takım bu kadar iyi oynadıysa en büyük sebebi Topal'dır. Şu sistemdeki en kilit oyuncu Topal'dır. Aynı Topal son 2 haftadır sakat sakat oynuyor. Ve kimse bunu düşünmek istemiyorum. Topal önemli bir sakatlığı var ama buna rağmen sahada yer alıyor. Ya sakat olmasa bile bir oyuncunun arka arkaya 2 maç hakkı yok mu? Hepiniz kendi işleriniz de/ okulunuzla sürekli tam performansla mı çalışıyorsunuz?

Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Mordecai

• Üye
  • Yer: Feneryolu
  • I need to get therapy
Sanki 10 puan önde değil de gerideyiz gibi yorumlar yapılıyor sakin olun ya. Tv yorumcularına da iyice uyuz oldum

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Tabii bir de Kuyt meselesi var.

Akıl alır gibi değil...

Dün Eskişehir'e kaybettiğimiz maçta kaçırdığı goller aklıma geldikçe, hele 2. devre kaçırdığı iki tane gol var ki, birisini 30 santimden Guiza'nın bile affetmeyeceği, diğeri de altı pastan bomboş vuruşlar... Delirecek gibi oluyorum; delirecek... Beceriksizlik desem, en beceriksiz futbolcu bunu atar. Bu kadar futbol fakiri olup bu kadar saygı görmesi de tersine dünya...

Yeteneksiz adamı sevmiyorum. Kuyt yetenek fakiri bir futbolcu. Ne yazık ki, kadro içindeki alternatifi Mehmet Topuz ondan daha facia...

Sow - Emenike - Webo - Kuyt dörtlüsünden kulübeye gidecek olan isim Kuyt'tır. Diğer üçünden biri gidiyorsa ortada bir adaletsizlik vardır.