Sanırım bu Yunus denilen O(perasyon) çocuğu sayesinde hayatımda bazı radikal kararlar alacağım.
Bugünden sonra NBA dışında sporla olan bütün ilgimi kesme kararı aldım. Branş farketmeksizin, futbol, basketbol, voleybol vs izlemeyeceğim artık. Ne maç izleyeceğim, ne sonuç takip edeceğim. Sağlığım için en hayırlısı bu olacak.
Duygusal olarak o kadar doluyum ki, anlatacak kelime bulamıyorum. Birisi dokunsa kafasını gözünü patlatacak vaziyete geldim. Puanları çalınan, şampiyonlukları çalınan biz; adı şikeciye çıkan, şampiyonluklarına çamur atılan ve kazandıklarına bile göz dikilen yine biz... Artık kaldıramıyorum yaşanan rezillikleri...
Umarım aldığım kararın ardında durabilirim. Kolay değil, 30 senelik yaşam biçimine sırt çevirmek ama olabildiğince sporla ilgimi en alt seviyeye çekmek ve NBA dışında hiç bir lig ve organizasyonu izlememek niyetindeyim. Bu ülke sağlıklı bir zemine oturana kadar boş yere kendimizi paralıyoruz. Bir şeyler masa başı operasyonlarıyla biçimlendiği müddetçe emeğimize, terimize yazzık...
Ara sıra NBA topiğinde görüşürüz. Hakkınızı helal edin.