Gönderen Konu: Fenerbahçe Spor Toto Süper Ligi Maçları 2013-2014  (Okunma sayısı 112944 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Ynt: STSL 30. Hafta Maçı, 20.04.2014 - [19.00] Beşiktaş-Fenerbahçe
« Yanıtla #795 : 20 Nisan 2014, 22:37:55 »
Caner mevzusu nedir Bülent maçı izlemeyw fırsatım olmadı :(

Jones yere kalınca top Beşiktaş'tayken hakem oyunu durdurdu.
Sonra topu Danny'e verdi.
Her maçta vukuatı olan bu vatandaş aldığı topu diziyle sektirip kafayla Tolga'ya atınca kural ihlali nedeniyle oyuncuya sarı, bizede geçtiğimiz hafta Caner'in Antalya'ya gol attığı yerden serbest vuruş verdi.
Caner'in söylediğine göre hakem ve Tolga ile mevzuyu konuşunca top Beşiktaş'lıların hakkı diye serbest vuruşu direk dışarıya attım dedi.
Sosyal medyada özellikle Galatasaray'lılar bu hareket yüzünden Caner niye kullanmadı, şike var vs. diye saçmalıyorlarmış.
Olay bundan ibaret abi.
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2014, 22:39:06 Gönderen: Bülent »
...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #796 : 20 Nisan 2014, 23:03:54 »
Vay caner den beklenmedik hareket
Işte bu harektlerin samimiyetjni anlamak için kritik dakiklarda yapmak lazım..
Isim takım önemsiz. Kritik bir.mac dakika 85 acaba o maçta yapar mi sanırım kimse yapmaz 8)
Olsun yinede güzel bi hareket olmuş
Sağolasın değerli Bülent kardeşim

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
STSL 31. Hafta Maçı, 27.04.2014 - [19.00] Fenerbahçe-Çaykur Rizespor
« Yanıtla #797 : 21 Nisan 2014, 00:01:40 »
19. ŞAMPİYONLUK İÇİN!!!
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
    • ErdenayGuler
« Yanıtla #798 : 21 Nisan 2014, 00:26:34 »
2011 Temmuz'unda rakibin olmayan şampiyonluğunu kutlamışlar,
Bu geceye kadar benim takımıma ve başkanıma gırla küfür etmişler, "kurabiye fener", "aziz yıldırım şike yapsana" sloganları atmışlar,
Ganyancı Sergen'in zamanlarında Galatasaray'la oynadıkları maçlarda 90 dakika boyunca gönülden ikramlarda bulunmuşlar, sezon boyu yatıp yatıp durmuşlar,
2010'da Bursa'ya şampiyonluk vermişler,
2011'de Trabzon'un önünü açmışlar, güzel ikramlarda bulunmuşlar,
Daha 2 yıl önce turnikelerden girecek yer bulamayıp kapıları patlatıp kendi tribününe usulca geçen Fenerbahçe taraftarına tüm stad hep bir ağızdan "hepiniz o. çocuğusunuz" diye bağırmışlar,
Türkiye'nin pırlantalarından birisi diye lanse ettikleri oyuncuları Oğuzhan Özyakup maç boyunca benim oyuncularımın bileklerine çalışmış,
Jermaine Jones adlı oyuncuları maç boyunca sürekli oraya buraya tekme savurup itip kakarak oyuncularımı tahrik etmiş,
Veli Kavlak adlı oyuncuları maç boyunca sert hareketler yapıp oyuncularımla ikili diyaloglara girip ortalığı tahrik etmiş, Emre'ye uçan kafa atmış,
Tam hatırlayamadığım oyuncularından birisi Gökhan'ın kaval kemiğine doğru 82 km hızla gelip tabanıyla vurmuş, Allah'tan Gökhan ayağını kurtarmış,
Emre'nin sert müdahelelere maruz kaldığı zamanlarda tüm tribünleri oyuncuma sövmüş,

ve sair..

Daha çok madde sıralarım. Sen bu takıma ve bu akşam bu takımın oyuncularının sana yaptıklarına karşın 90. dakikada doğru bir karar olan serbest vuruşu dışarı atmışsın sırf bir centilmenlik ayağına. Öyle fair play'i, öyle centilmenliği yerim. Aziz Yıldırım'a olumlu slogan atmışlar bu gece, ebedi dostlukmuş falan filan. Bu memlekette Fenerbahçe'nin kendi taraftarından başka dostu yoktur. Gereksiz rüzgar yapmanın kimseye bir getirisi yok. Fenerbahçe topçusunun ve belli bir kesim taraftarının bu romantikliğini hiç bir zaman anlamadım, hiç bir zaman anlayamayacağım ve bunu da doğru bulmayacağım.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #799 : 21 Nisan 2014, 00:40:11 »
Tamam Erdenay reis kızma :( :(

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
berabere kalsak bile şampiyonuz, haftaya tur atarız kesin :D

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
ben Fenerbahçe'yi tanıyorsam biz bu maçta 1-0 geri düşeriz :) sonra devrede çıkar 3 tane atarız
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
ben Fenerbahçe'yi tanıyorsam biz bu maçta 1-0 geri düşeriz :) sonra devrede çıkar 3 tane atarız

haklısın, şampiyonluk maçlarında gol yemeden rahat edemiyoruz bu bir gerçek :D

Çevrimdışı mgul

• Üye
  • Yer: Dünya
« Yanıtla #803 : 21 Nisan 2014, 15:52:43 »
2011 Temmuz'unda rakibin olmayan şampiyonluğunu kutlamışlar,
Bu geceye kadar benim takımıma ve başkanıma gırla küfür etmişler, "kurabiye fener", "aziz yıldırım şike yapsana" sloganları atmışlar,
Ganyancı Sergen'in zamanlarında Galatasaray'la oynadıkları maçlarda 90 dakika boyunca gönülden ikramlarda bulunmuşlar, sezon boyu yatıp yatıp durmuşlar,
2010'da Bursa'ya şampiyonluk vermişler,
2011'de Trabzon'un önünü açmışlar, güzel ikramlarda bulunmuşlar,
Daha 2 yıl önce turnikelerden girecek yer bulamayıp kapıları patlatıp kendi tribününe usulca geçen Fenerbahçe taraftarına tüm stad hep bir ağızdan "hepiniz o. çocuğusunuz" diye bağırmışlar,
Türkiye'nin pırlantalarından birisi diye lanse ettikleri oyuncuları Oğuzhan Özyakup maç boyunca benim oyuncularımın bileklerine çalışmış,
Jermaine Jones adlı oyuncuları maç boyunca sürekli oraya buraya tekme savurup itip kakarak oyuncularımı tahrik etmiş,
Veli Kavlak adlı oyuncuları maç boyunca sert hareketler yapıp oyuncularımla ikili diyaloglara girip ortalığı tahrik etmiş, Emre'ye uçan kafa atmış,
Tam hatırlayamadığım oyuncularından birisi Gökhan'ın kaval kemiğine doğru 82 km hızla gelip tabanıyla vurmuş, Allah'tan Gökhan ayağını kurtarmış,
Emre'nin sert müdahelelere maruz kaldığı zamanlarda tüm tribünleri oyuncuma sövmüş,

ve sair..

Daha çok madde sıralarım. Sen bu takıma ve bu akşam bu takımın oyuncularının sana yaptıklarına karşın 90. dakikada doğru bir karar olan serbest vuruşu dışarı atmışsın sırf bir centilmenlik ayağına. Öyle fair play'i, öyle centilmenliği yerim. Aziz Yıldırım'a olumlu slogan atmışlar bu gece, ebedi dostlukmuş falan filan. Bu memlekette Fenerbahçe'nin kendi taraftarından başka dostu yoktur. Gereksiz rüzgar yapmanın kimseye bir getirisi yok. Fenerbahçe topçusunun ve belli bir kesim taraftarının bu romantikliğini hiç bir zaman anlamadım, hiç bir zaman anlayamayacağım ve bunu da doğru bulmayacağım.
Hissettiklerim bundan daha iyi anlatılamazdı,ellerine sağlık.
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2014, 15:53:41 Gönderen: Mehmet Gül »
"My name is Zeljko Obradovic and I'm very happy with this."

Çevrimdışı Lf1907

• Üye
  • Yer: dark side of the moon - istanbul

ŞŞŞAAAAMMPPPİİİİYYYYOOOOONNNN
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2014, 23:49:54 Gönderen: Lf1907 »
FENERBAHÇE Hayattır ! | http://okulacik.blogspot.com/

Çevrimdışı seyhan_1907

• Üye
  • #Obradovicinaskeri
Fenerbahçe-ÇaykurRizeSpor (Şampiyonluk)  maçı biletleri ne zaman dağıtıma çıkıyor bilgisi olan?

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Fenerbahçe-ÇaykurRizeSpor (Şampiyonluk)  maçı biletleri ne zaman dağıtıma çıkıyor bilgisi olan?
Ne yazık ki sahamız kapatıldığından sadece çocuk ve bayan taraftarlarımız izleyebilecek. 
FENERBAHÇE

Çevrimdışı seyhan_1907

• Üye
  • #Obradovicinaskeri
Ne yazık ki sahamız kapatıldığından sadece çocuk ve bayan taraftarlarımız izleyebilecek.

Bende bayanım zaten o yüzden sormuştum bilet bulabilirsem gitmek için. Bugün tahkime yapılan itirazımız kabul edilmezse ve ben bilet bulabilirsem tarihe tanıklık etmek istiyorum. Gerçi sadece tur atılacakmış asıl kutlama 11 Mayıs Pazar günü olacakmış.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84

Bende bayanım zaten o yüzden sormuştum bilet bulabilirsem gitmek için. Bugün tahkime yapılan itirazımız kabul edilmezse ve ben bilet bulabilirsem tarihe tanıklık etmek istiyorum. Gerçi sadece tur atılacakmış asıl kutlama 11 Mayıs Pazar günü olacakmış.

Cuma günü çıkacakmış biletler.
...

Çevrimdışı seyhan_1907

• Üye
  • #Obradovicinaskeri
Cuma günü çıkacakmış biletler.
Teşekkürler..