Gönderen Konu: Fenerbahçe Spor Toto Süper Ligi Maçları 2013-2014  (Okunma sayısı 112873 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Ynt: Fenerbahçe Spor Toto Süper Ligi Maçları 2013-2014
« Yanıtla #90 : 10 Aralık 2013, 16:03:08 »
Kayseri Erciyes- Kayseri düşme potasında olduğundan dolayı bu sefer kolay teslim olmaz galatasaraya.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
« Yanıtla #91 : 10 Aralık 2013, 16:41:49 »

Biz Akhisar maçında konsantrasyon kaybı yaşamayıp kayıpsız geçersek bir tek Karabük'e puan bırakırız.

bu kadar menfi konuşmak ne kadar doğru bilemiyorum. tabii ki fikrinize saygım sonsuz ama son 6 deplasmanı kazanmış olan bir takım  (zor da kazanmayı bilen) neden karabük gibi bir deplasmanda puan bıraksın. hem bu kadar kat'i nasıl konuşabiliyorsunuz. bence bu negatiflik bize hiçbir şey sağlamaz. pozitif olmamamız için de hiçbir sebep yok. karabük'ü rizeden üstün kılan nedir ki puan bırakacakmışız?

ben son 3 maçı ve 2. yarının ilk maçı olan içerideki konya maçında inşAllah 12 puan bekliyorum. zor olabilir ama biz de başabilecek güç var.

NOT: ben karabük'te doğdum, büyüdüm. bir nevi karabüklü sayılırım. :)
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
« Yanıtla #92 : 10 Aralık 2013, 17:06:24 »
Haklısınız "ne yaparsak yapalım kaybederiz" gibisinden bir yorum yapmışım
"Olsa olsa bir tek Karabük'e puan bırakırız" diye yazacakken o bölümü unutunca böyle bir anlam çıkması normal.

Bunun yanında Karabük bize ters geliyor.
Hatırladığım kadarıyla son olarak şampiyon olduğumuz sezon Tota'nın attığı golle kazandığımız maç harici hep puan kaybettiğimiz bir deplasman.
Karabük'ün hızlı forvetleri, olası yiyeceğimiz bir gol sonrası 4 forvetli sisteme geçtiğimiz dönemde canımızı sıkabilir.
Teknik direktörleri Tolunay Kafkas'ın bizim maçlara ekstra motive olma durumunuda göz önüne alırsak çok çok zor bir deplasmana gideceğiz.
...

cemagrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #93 : 10 Aralık 2013, 17:10:50 »

Biz Akhisar maçında konsantrasyon kaybı yaşamayıp kayıpsız geçersek bir tek Karabük'e puan bırakırız.

bu kadar menfi konuşmak ne kadar doğru bilemiyorum. tabii ki fikrinize saygım sonsuz ama son 6 deplasmanı kazanmış olan bir takım  (zor da kazanmayı bilen) neden karabük gibi bir deplasmanda puan bıraksın. hem bu kadar kat'i nasıl konuşabiliyorsunuz. bence bu negatiflik bize hiçbir şey sağlamaz. pozitif olmamamız için de hiçbir sebep yok. karabük'ü rizeden üstün kılan nedir ki puan bırakacakmışız?

ben son 3 maçı ve 2. yarının ilk maçı olan içerideki konya maçında inşAllah 12 puan bekliyorum. zor olabilir ama biz de başabilecek güç var.

vallaha başımıza o kadar çok abuk sabuk olay geldiki '' sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer '' modundan çıkamıyoruz ,
bülente hak vermemek elde değil :)

Çevrimdışı KaPaLı

• Üye
  • Yer: Aydın
  • ArmaMortale
Bireysel olarak çok beğendiğim adam var Akhisarda, Kenan, Sertan, Bilal, Güray gibi, siyahi forvetleri tecrübesiz ama çok etkili adamlar, dikkatsiz bir takımı parçalayabilirler...Akhisar maçında Hasan Ali'nin oynaması Caner'e nazaran daha az hücuma katılacağını hesaba katarsak savunma açısından iyi olabilir ama bende Egemen-Alves ikilisinin o forvetlerle birebir kalmaması gerektiğini düşünüyorum, burada Mehmet Topal'a çok iş düşer, tabi ortadaki ikiliye de, kazanırız ama maçın Cuma olması ve seyircilerin bayan olması dezavantaj olmaz umarım..

hem sen hemde ismail anladığım kadarı ile gollü bir maç bekliyorsunuz
4*2 gibi mesela...

Abi ben gollu maç bekliyorum aynen öyle. Galatasaray'ı, Trabzon'u hatta Beşiktaş'ı parçaladılar. Sürekli akıllı hucumlarla puanları topladılar. Klasik anadolu takımı. Ama o takımlardan ayrı olarak 2 forvet ve full hucum oynuyolar. Bu maçtada öyle oynarlarsa Oğuz'un extra performansına dua etsinler bol bol.

İsmail kardeşim Akhisar'ın deplasmanda henüz golü yok ,
sanırım bizim oyun sistemimizden kaynaklı olarak (  iç sahada 3-4 3 gibi oynuyoruz , topal sarkık libero gibi oynuyor ) gollü geçer diyorsun sanırım

Abi baş takımlar ve başltı takımlarla maçların skorlarına bakarak söyledim ben. Yenilmemişler. Trabzonspor 1-0 yenmişler, Galatasaray'ı 2-1 yenmişler, Beşiktaş maçı 3-3 bitmiş, Bursa'yla maçları 0-0. Geçen hafta 2 gol attılar ondan önceki 4 maçta 3 yemişler ve golleri yok. Ama büyük takım olunca başka oynuyolar. Kalecileri Oğuz sakatmış bu arada dinlendirme değil. Geçen hafta Konya maçında Evren oynadı kalede.
Kuşandık Sarı-Laciyi

• Üye
« Yanıtla #95 : 10 Aralık 2013, 19:42:10 »

vallaha başımıza o kadar çok abuk sabuk olay geldiki '' sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer '' modundan çıkamıyoruz ,
bülente hak vermemek elde değil :)

Elbette 2 yıldır yaşadıklarımız yüzünden pek çok şeye "bir çapan oğlu çıkmasın" modunda bakıyoruz. değerli hocam, bülent kardeşimize hak vermemek elbette mümkün değil ama mesajı okuyunca kesinlik anlamını çıkardım. Allah'ın izniyle kazanırız demek pozitif enerji benim için. hem artık abukluklara daha dayanıklıyız. hem biz, hem de takım. inşAllah kazanırız.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #96 : 10 Aralık 2013, 19:49:25 »
Bu takım sahaya yeterli konsantrasyonla çıktığı sürece bizden puan alacak takım yok. Ancak Beşiktaş maçındaki gibi bir aptallık yapmamız lazım. Büyük konuşmayalım, dev aynasından uzak duralım eyvallah ancak kendimizi de bilelim. Bu oluşan fark Bariç dönemindeki yapay fark değil. Bu isteğin, arzunun, son ana kadar mücadeleyi bırakmamanın sonucu. Üstelik takım fiziken o kadar iyi durumda ki hangi rakip olursa olsun 60. dakikadan sonra sahasından çıkamıyor. Severek izliyoruz...
« Son Düzenleme: 10 Aralık 2013, 20:20:44 Gönderen: cemagrak »
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
Sıkıntı olacağını zannetmiyorum maçta. Ayrıca şu Niasse'yi alıcı gözle izleyeceğim. 90 doğumluymuş, kadro gençleştirme operasyonunda faydalı olabilir yedek forvet olarak...

istanbul1986

• Ziyaretçi
antrenmanda sağ el baş parmağı çatlayan kaleci Oğuz ve Torku Konyaspor karşılaşmasının hemen başında sakatlanan Çağdaş bu maçta forma giyemeyecek.

cemagrak

• Ziyaretçi
Sıkıntı olacağını zannetmiyorum maçta. Ayrıca şu Niasse'yi alıcı gözle izleyeceğim. 90 doğumluymuş, kadro gençleştirme operasyonunda faydalı olabilir yedek forvet olarak...

sen izleyeceğim dedin ya şimdi kesin 1 gol yazar.

Çevrimiçi Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Ynt: STSL 15. Hafta Maç, 13.12.2013 - [20.00] Fenerbahçe-Akhisar Belediye
« Yanıtla #100 : 10 Aralık 2013, 21:32:40 »

Sonunda bize gelecekse ve yeneceksek sıkıntı yok :)
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #101 : 10 Aralık 2013, 22:03:06 »
antrenmanda sağ el baş parmağı çatlayan kaleci Oğuz ve Torku Konyaspor karşılaşmasının hemen başında sakatlanan Çağdaş bu maçta forma giyemeyecek.

Oğuz Dağlaroğlu Konya maçı öncesi sakatlanmış o maça yetişmez diyorlardı ve Evren Özyiğit isimli bir yeni isim oynadı ilk kez.
Bizim maça sanırım yetiştiririler.Oynamazsa bizim için avantaj olur Oğuz iyi kaleci,bu Evren isimli Kaleci 27 yaşında ama fazla forma şansı bulamadı geçen haftaya kadar.
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=302890

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #102 : 10 Aralık 2013, 22:11:14 »
Samandıra'da Yılın İlk Karı Altında Antrenmanımız

• Üye
« Yanıtla #103 : 10 Aralık 2013, 22:23:52 »
Bu takım sahaya yeterli konsantrasyonla çıktığı sürece bizden puan alacak takım yok. Ancak Beşiktaş maçındaki gibi bir aptallık yapmamız lazım. Büyük konuşmayalım, dev aynasından uzak duralım eyvallah ancak kendimizi de bilelim. Bu oluşan fark Bariç dönemindeki yapay fark değil. Bu isteğin, arzunun, son ana kadar mücadeleyi bırakmamanın sonucu. Üstelik takım fiziken o kadar iyi durumda ki hangi rakip olursa olsun 60. dakikadan sonra sahasından çıkamıyor. Severek izliyoruz...
yorumlarınıza yürekten katılıyorum

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #104 : 10 Aralık 2013, 22:51:21 »

Onun atması önemli değil, yenelim de. Hatta biz yenelim o atsın. :)