Volkandı Emreydi bitiremediniz yazıklar olsun. Ne kin ne öfkeymiş. Adamların konu ile en ufak alakası yok ama siz bu adamların ismini zikredip öfkenizi göstermekten yorulmayacaksınız belli ki helal olsun. Camia çocuğu muhabbetini hiç sevmem ama bu kadar da haksızlık yapılmaz ki ya.
Abi konu ile ilgisi diyorsun ama kasit su; Fenerbahce nin IMAJI
Sen Fenerbahce denince aklina Alex, Appiah, Turner, Dallas, Obra mi gelsin istersin .... yoksa Emre, Volkan mi? Evli misin cocugun var mi bilmem, ama ben Emre ve Volkan i dinleyen ornek alan bir cocugum olsun istemem.... Ben bu sekilde Fenerli olmadim, bu benim kabul ettigim kultur degil. Hep siktir et futbolu en azindan Baskette durusumuz ve takim karakterimiz var diyordum... Bu da son kale oldu giden.
Bak cok guzel yazdi Ertan; " Kitap kulübü kuran Udoh, sanatla iç içe olan Türkiye ye ait değerlere önem veren Datome, Dostoyevski okuyan Obradovic ve nicelerinden oluşan, rakibe saygı duyan, mağlubiyeti kabul etmeyen karakterli kadro için sevdim." diyor basket takimini.
Giden isimler sadece yildiz degil, birer Ekol ve Karakter. Yerine gelenler ise tek kelime ile YETERSIZ.