Gönderen Konu: TKBL Serisinin 5. Maçı, 05.05.2014 - [20.00] Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe  (Okunma sayısı 40514 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Çıkar şu CAPPİe Yİ satmanın el kitabı bu kız!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı kuga

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ne sevmek ne sevilmek,
ne de ağlayıp gülmek,
Senin hasretin bize ölüm demek!

Şereftir seni sevmek,
sana kanaryam demek,
bu sevdamız sonsuza dek sürecek!

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Skor yazabilir mi biri? 

hiç takip etme kardeşim moral bozmaya bile değmezler ezildik de gitsin :(

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Yazmayalımdaha iyi :( Neyse yazayım bari:53-27
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Takımla beraber yorumcu koç da kovulur umarım hala bahane bulmaya çalışıyor.

Çevrimdışı göktürk77

• Üye
  • Yer: ötüken ormanından
biri beni tokatlasın ne olur 3 ceyrek boyunca sadece 27 sayımı bu kamera şakası degilmi

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Takımla beraber yorumcu koç da kovulur umarım hala bahane bulmaya çalışıyor.

birisi şu FBTVde maç anlatan spiker arkadaşla yorumcuyu da kovuverse çok güzel olacak hakkaten

Çevrimdışı hathat

• Üye
  • Yer: istanbul

Skor yazabilir mi biri? 

57-30 gerideyiz
3. çeyrek bitmek üzere
Dünden Daha SARI, Yarından Daha LACİ...

Çevrimdışı hilaaalkoca

• Üye
2. yarı için geri dönüş umudum vardı .. O da kalmadı.
#potanınkraliçeleri 'ne ne oldu arkadaşlar? İnanamıyorum ben bu oyuna..
#ObradovicinAskerleriyiz

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Maç giti artık heralde. Şu haberi buraya yazayım bari :(
Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımımız ile Galatasaray Odeabank arasında Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak final serisi 5. maçının öncesinde yaşanan tatsız olaylar sonrasında Genel Sekreterimiz ve Basın Sözcümüz Mahmut Uslu, Asbaşkanlarımızdan İsfendiyar Zülfikari ile Yönetim Kurulu Üyelerimizden Selim Kosif’in FB TV’ye yaptığı açıklamalar:

Mahmut Uslu:
Bunlar 15-20 sene önce futbolda olan operasyonlar. Galatasaray Spor Kulübü bir operasyon yaptı. Bunun burada kalmayacağını biliyorum. Biz, başkanla beraber yönetim kurulu üyelerine “gelin beraber oturalım” dedik, oturmadılar. Onlara benchin arkasında yer vermiş, bizim arkadaşlar. Biz yukarı çıktığımız zaman soyunma odasına gidemeyeceğiz. Güvenlik adı altında yanımızda bir hanımefendi, 5-6 daha iri yarı güvenlik, ama kafa olarak herhalde emir almışlar.  Bizim yöneticilerimizi tartakladılar.  Çok basit iki şey söylüyoruz. Biz nereye geldik. Savaş mı var ne oluyor. Altı üstü bir tane final. Kaybedilir, kazanılır. Biz bugüne kadar şahsen 7-8 senedir maçlara gitmiyorduk. Bundan sonra da her basketbol maçına gideceğim. Bu şekilde de olmayacak. Buradan basketbol federasyonu yetkilerine de sesleniyorum. Bu salon alınırken Federasyon ikinci başkanıydım.  Bu federasyona çok büyük emeklerim var. İnsanın emek verdiği yerde bu şekilde ağırlanmak, hüzün veriyor. Sayın başkan ve yetkililer telefona çıkmıyorlar. Biz gereğini yaparız. Biz GS ile, bize küfrediyorlar. Yöneticilerin yaptığı küfürden de ağır. Futbol maçında yemek verdik ağırladık, problem olur diye futbol maçında şahsen gitmedim. Bunlar yatıyorlar, kalkıyorlar, Aziz Yıldırım. Kulübün hakkını koruyan biri olarak bana da küfrediyorlar.  Bu kadar yanlış ve ayıp şeyler olmaz. Maçı nerede izleyeceğimiz belli olmadığı gibi İngilizce de olduğu gibi ya alırsın ya gidersin, böyle bir terbiyesizlik olur mu?  Sen benim hakkımı nasıl alırsın. Kurallara uyacaksınız. İsteğimiz bu kadar basit.

İsfendiyar Zülfikari:
“Girişte zannedersem bir kurgu vardı. Biz o kurgunun ortasına düştük. Galatasaray tarafından tutulan özel güvenlik orada olmaması gereken taraftarlarla, maalesef bir arbede yaşadık. Fiziksel temas oldu. emniyet mensuplarının ve diğer şahısların şahitlik yapacağı şekilde bir temas oldu. Halbu ki, biz onları gayet centilmence ağırladık. Benchin arkasında yer verdik. Galatasaraylı arkadaşların tutumu bizi protokol ve benchin arkasında ağırlamak değil. Bundan dolayı son derece üzgünüz. Biz savaşa gelmedik, sportif bir müsabakaya geldik.  Bu takımı ve bizi daha hırslandırdı. Bunun sonrasında yaşanılacak yasal süreci hep beraber göreceğiz. Galatasaray’ın bu anlamsız tutumunu anlamış değiliz.”

Selim Kosif:
“Galatasaray Spor Kulübü’ne geçtiğimiz iki maçta benchin arkasına yerdik. İstedikleri gibi maçı seyrettiler. Bize yukarılarda bir yerlerde gösteriliyor. Protokol da dahi bize yer vermiyorlar. Biz dost bir kulübüz. Galatasaray’ın da öyle olduğuna inanıyorduk ama maalesef bugün bize, girişten itibaren buraya gelene kadar zorlandık. Sanki savaşa geldik, maça gelmedik. İnanılmaz küfürler, anlam veremiyorum. Niye böyle olduk. Biz tüm misafirperverliğimizi yapmıştık aslında. Böyle giderse takımı sahaya bile çıkartmayabiliriz bile”

Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı ata771

• Üye
Bu günden gs ye karşi en ufak iyi niyet gösteren yonetimde defolup gidebilir rezil ettiniz fb yi

Çevrimdışı Pesi1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
Bugün yaşanan olayların mutlaka intikamı olmalı. O yüzden şu saatten sonra tek dileğim erkek baskette bunların Banvit'i geçip karşımıza gelmeleri.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Vallahi sevgili Özcan düşünmedim değil,kafayı yiyeceğim.Tamam yenilebilinir de hiç olmazsa ezilmeyin yahu.
Ben iyice sinir olmamak için izlemiyorum abi,bu maçı.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Ben iyice sinir olmamak için izlemiyorum abi,bu maçı.
Bende bıraktım 2. yarı!

Yazıklar olsun Utanmazlar Tayfası!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı hathat

• Üye
  • Yer: istanbul
"Alt yapıdan sporcu yetiştirmenin sebebi transfer ücretlerinden tasarruf etmek değildir,ruhla forma aşkıyla oynayan sporcu elde etmektir."

Bu yazıyı şimdi twitter da okudum. NE kadar doğru bir söz.

Takımda bir Ömer Onan yada Bir Olcay Çakır gibi enerji ve ruh katkısı olmaz ise istediğiniz kadar yıldız karması olun. Özellikle derbi maçlarda dezavantaja sahip olursunuz
Dünden Daha SARI, Yarından Daha LACİ...