Gönderen Konu: Didem Akın  (Okunma sayısı 105977 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kemal Yılmaz

• Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Didem Akın
« Yanıtla #90 : 10 Mayıs 2014, 21:04:21 »
Didem akını eleştirelim başarısız diyelim hepsine  eyvallah ama hain sarı çiyan nedir ya ayıptır kac yıldır şampiyonken hain değilmiydi o zaman sarı çiyan değilmiydi şimdi başarısız bir sezon geçirince bütün suçlu o oldu bazıları eleştirmek ile kusura bakmasınlar ama saçmalamayı karıştırıyor. bu forumdakiler için değil bu laflarım

Yalnız o hain,sarı çiyan diyen abilerimiz takım şampiyon olurken de Didem'i istemiyordu.

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
« Yanıtla #91 : 10 Mayıs 2014, 21:23:08 »
Yalnız o hain,sarı çiyan diyen abilerimiz takım şampiyon olurken de Didem'i istemiyordu.

bu sözlerini haklı çıkartmıyor herhalde. O zaman Didem Akın'ı destekleyen insanlarında bu başarısızlıktan sonra bile Didem Akın'a desteğe devam etmesi de Fenerbahçe düşmanlığı değildir dimi? Didem Akın'ın istifasını istemek farklı hakaret etmek farklı şeyler kesinlikle.
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #92 : 10 Mayıs 2014, 22:29:43 »
Didem Akin - fenerbasket mevzuunun burada tartisilmasini istemiyorum.
Zira hem burada uyelerimiz kirilmasin hem kardes forumumuz fenerbasket
twitter da yeteri kadar yipratiliyor - yazdiklarinin karsiligi diyenler de olabilir -
bir de burada yipratilmasin.
 Ancak neden simdi ortaya cikildi ,elestiriliyor diyenleri gordugum icin
su linki koymadan duramayacagim.Zira cizgileri hic degismemis,
hep ayni olmustur.
2010 yilinda actiklari basliktir ;
http://forum.fenerbasket.com/viewtopic.php?f=169&t=1193
« Son Düzenleme: 10 Mayıs 2014, 22:41:48 Gönderen: gurol1967 »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #93 : 10 Mayıs 2014, 22:38:27 »
Gürol abi gereken herşeyi soylemissin ağzına sağlık.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #94 : 10 Mayıs 2014, 22:40:45 »
twitter da yeteri kadar yipratiliyor - yazdiklarinin karsiligi diyenler de olabilir -
hep ayni olmustur.

Üslupları sert olabilir zira taraftarın gönlü yangın yeri ama adamlar mevzularında haklılar bence, Başkanın takımı şampiyon yapamadığı için gönderdiği TD leri düşününce Didemin en az 3 defa gönderilmesi gerekiyordu, arkasında kim duruyorsa sonunda o gider bunun sonu oraya gidiyor çünkü bundan sonra her maçta Dideme kazanılsın kaybedilsin müthiş bir taraftar baskısı olacaktır. Taraftarlar başarısız bir menecer yüzünden malesef ayrıştırılacak ve bundan Fenerbahçe zarar görecektir. Artık megalomanlıkla falan işler yürümez yürüyemez ve yürümemeli. Kafa sallayan yönetim değil gerekirse birbiriyle Fenerbahçenin menfaati için kavga eden yönetimler gelmeli. Herşeyi ekip yapmalı. Ali Koç bunun için çok önemli gelecekte.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #95 : 10 Mayıs 2014, 22:50:07 »
hep ayni olmustur.
2010 yilinda actiklari basliktir ;

Barış Eymen'i sadece fenerbasket'ten tanıyorum üslubu sert ama Fenerbahçe aşkı ile yanan birisi, hepimiz gibi.onun için amacı sadece taraftarlık olan, menfaat peşinde koşmayan insanları farklı durumlara sokmamaya özen gösterelim.
Gürol hocam ağzına sağlık.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #96 : 10 Mayıs 2014, 22:51:20 »
Gürol abi gereken herşeyi soylemissin ağzına sağlık.
Estagfurullah abicim.
Ben 10 yildir tanirim kardeslerimizi,ondan oncesi var 20 yildir altyapilar
dahil bu subeyi yakindan takip ederler.
Goruyorum fenerbasket ne ya,cakma hesap,kim bunlar ne idukleri
belli degil diye yazilar okuyorum uzuluyorum.
Bizim de az cok emegimizin gectigi fenerbasket'i insanlar yargilamadan
once iyice bir arastirsinlar isterim.
Tamam belki bu kez kendilerine gore bicak kemigi delip gectigi icin
 elestiri de kantarin topuzu kacmis olabilir ancak insanlar bir iki
 kelimeye takilmamali konunun ozune ( Fenerbahce Fenerbahce'lilerindir,Fenerbahce'nin subeleri birilerinin ciftligi midir v.s)
bakmali diye  dusunuyorum.
Bazen olayin vehametini vurgulamak icin can alici,dikkat cekici basliklar
kelimeler secilir meram anlatmakta.Ben bunu oyle goruyorum.
« Son Düzenleme: 10 Mayıs 2014, 22:53:34 Gönderen: gurol1967 »

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #97 : 10 Mayıs 2014, 23:00:02 »
Bu kadar eliştiriliyorda bu Didedm Akın hiç mi iyi bi şey yapmadı hiç mi bu kulübe yarar sağlamadı tüm hataların yanlışların sebebi sadece Didem Akın ve o gidince her şey çok mu güzel olucak?

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #98 : 10 Mayıs 2014, 23:01:31 »
Barış Eymen'i sadece fenerbasket'ten tanıyorum üslubu sert ama Fenerbahçe aşkı ile yanan birisi, hepimiz gibi.onun için amacı sadece taraftarlık olan, menfaat peşinde koşmayan insanları farklı durumlara sokmamaya özen gösterelim.
Gürol hocam ağzına sağlık.

Ben sana tesekkur ediyorum konuyu anladigin ve yaklasimin icin Ozcan hocam.

akarship - Zeki dostum'a aynen tesekkur.
 Futbol takimini Sampiyon yapmis ,3 Temmuz'un intikamini aldirmis,gs
hocasinin bile "Fenerbahce Sampiyonlugu hak etti" dedirtmis bir Ersun Yanal
 ile hala sozlesme imzalanmamis,her gun su gelecek bu gelecek diye
 itibarsizlastirilip 1 kez bile resmi siteden bu haberlerin yalanlanmadigi bir
durumda Didem Akin bu basarisizligi ile hala nasil durabiliyor bunu
 sormak en dogal hakkimizdir.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #99 : 10 Mayıs 2014, 23:07:41 »
Bu kadar eliştiriliyorda bu Didedm Akın hiç mi iyi bi şey yapmadı hiç mi bu kulübe yarar sağlamadı tüm hataların yanlışların sebebi sadece Didem Akın ve o gidince her şey çok mu güzel olucak?
Didem akın gidecek dertler bitecek, durumunda bir düşünceleri yok. Gürol hocam daha bilgili bu konularda, Hakan Yaman (abi) oranın aktif üyelerindendir, burası evim gibi oldu ama  Fenerbasket'te çok değerli insanlar var, Didem akın olayından dolayı, onları Galatasaraylı olmakla itham etmek , onlara en ağır küfürlerden daha ağırıdır, benim gözümde. Bizler Fenerbahçe'li olarak sadece Fenerbahçemi'zin başarılı olmasını istiyoruz.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı akarship

• Üye
« Yanıtla #100 : 10 Mayıs 2014, 23:10:20 »

Evet aslında iyi birşeyler de yaptı, takımdaki oyuncularla hocanın arası açılırken güzelce seyretti mesela belki de bundan kendisine yarar sağlayabileceğini düşünmüştür, hoca daha set oyunu çizmekten acizken bunu görmedi veya göremedi veyahutta görmemezlikten geldi, oyuncular ertesi gün maçları olduğu halde night clublarda gecenin 3ünde 5inde eğlenirken belki de destek oldu onlara bunlar büyük katkı hele de takımın en çok güvenilen oyuncusu afedersin de hamile kalırken bundan tamamen bihaber olması ki belki de haberdardı büyük hizmettir ama kime hizmet etmiştir acaba orasını da buradaki insanlar en azından gayet iyi bilmektedir.

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
« Yanıtla #101 : 10 Mayıs 2014, 23:13:50 »
Evet aslında iyi birşeyler de yaptı, takımdaki oyuncularla hocanın arası açılırken güzelce seyretti mesela belki de bundan kendisine yarar sağlayabileceğini düşünmüştür, hoca daha set oyunu çizmekten acizken bunu görmedi veya göremedi veyahutta görmemezlikten geldi, oyuncular ertesi gün maçları olduğu halde night clublarda gecenin 3ünde 5inde eğlenirken belki de destek oldu onlara bunlar büyük katkı hele de takımın en çok güvenilen oyuncusu afedersin de hamile kalırken bundan tamamen bihaber olması ki belki de haberdardı büyük hizmettir ama kime hizmet etmiştir acaba orasını da buradaki insanlar en azından gayet iyi bilmektedir.
hadi hepsine tamamda vera konusunda napsın veranın yatak odasında mı nöbet tutsun o veranın sorumsuzluğu

Çevrimdışı akarship

• Üye
« Yanıtla #102 : 10 Mayıs 2014, 23:16:43 »
hadi hepsine tamamda vera konusunda napsın veranın yatak odasında mı nöbet tutsun o veranın sorumsuzluğu

kız evlenmekten yuva kurmaktan bahsetti giderken sen 1 gecelik fantezi olarak mı anladın abim ya, haberinin olmadığı falan yalan bence ki yoksa zaten direkt istifa sebebi, eğer o şubenin baş sorumlusuysa uçan kuştan haberi olacak yani

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
    • ErdenayGuler
« Yanıtla #103 : 10 Mayıs 2014, 23:16:55 »
Nasta'nın yatak odasında nöbet tutmasına gerek yok. Hamilelik cart diye olan bir şey değil. Bu oyuncular teste giriyor, sağlık sonuçları teknik ekibe kadar geliyor, inceleyip yerinde müdaheleyi yapacaksın. 2 ay öyle oynatmayacaksın. Yoksa sağlık testi diye bir şey yapılmıyor mu? O daha da vahim.

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
« Yanıtla #104 : 10 Mayıs 2014, 23:19:34 »
Sağlık testleri sezon başı ve sezon arasında yapılmıyomu?