Gönderen Konu: Didem Akın  (Okunma sayısı 105896 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı manyak fenerli

• Üye
Ynt: Didem Akın
« Yanıtla #210 : 11 Mayıs 2014, 21:29:31 »
10 senede 8 şampiyonluk almışız daha bilgiyimi tartışıyoruz ? bana bu seneyle ilgili gelin tamam derim disiplinsizlikden gelin onada tamam derim bunu tek başına didem akın yapmadı bu şubelerin yeniden yapılandırılması şart

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #211 : 11 Mayıs 2014, 21:31:48 »
Evet yeniden yapılanma şart, ilk başta Didem'den başlayarak.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #212 : 11 Mayıs 2014, 21:33:27 »
10 senede 8 şampiyonluk almışız daha bilgiyimi tartışıyoruz ? bana bu seneyle ilgili gelin tamam derim disiplinsizlikden gelin onada tamam derim bunu tek başına didem akın yapmadı bu şubelerin yeniden yapılandırılması şart
Tartisilir yahu olabilir yani bunda ne sakinca var onu anlamadım

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #213 : 11 Mayıs 2014, 21:36:40 »
-10 senede Galatasaray'ın bir Eurocup, bir Euroleague şampiyonluğu var? Senin neyin var? Bu kadar yatırım yaptın, Edirne'nin ötesinden ne getirdin?

-8 lig şampiyonluğum var.

-Aferin sana, böyle devam et.

Çevrimdışı manyak fenerli

• Üye
« Yanıtla #214 : 11 Mayıs 2014, 21:40:09 »
beni azarlarmış gibi konuşmana gerek yok tekrarlayım hiç birşeyden anlamadan o finallere şampiyonluklara nasıl gidilebilir ? biz ayni şeyi savunuyoruz ama farklı dilde ben diyorum ki tek didem akın gidecekse karşıyım gidecekse herkes gidecek yeniden yapılandırma böyle saldırararak sonuç alınmaz örnek vermek gerekirse başkanda bırakması gerekirdi onada saldırıldı bazı gruplar tarafından sonuç ? haklıyken haksız duruma düştürler

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #215 : 11 Mayıs 2014, 23:30:26 »
Bu sene Gs ye bayan basketbolda vermediğimiz bir GENÇ takım kupası kaldı..Bilemiyorum farkındamısınız!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #216 : 11 Mayıs 2014, 23:36:00 »
Bu sene Gs ye bayan basketbolda vermediğimiz bir GENÇ takım kupası kaldı..Bilemiyorum farkındamısınız!
Fenerbahçe genç takımının amacı şampiyonluk değilmiş bu spordan ekmek kazanacak.oyuncu yetiştirmekmıs.
Tabiki oyuncu yetiştirmek ama finalde Galatasaray'a kaybetmek bayan basketbolda yalama yaptı bizi murat ?

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #217 : 11 Mayıs 2014, 23:43:51 »
Fenerbahçe genç takımının amacı şampiyonluk değilmiş bu spordan ekmek kazanacak.oyuncu yetiştirmekmıs.
Tabiki oyuncu yetiştirmek ama finalde Galatasaray'a kaybetmek bayan basketbolda yalama yaptı bizi murat ?

Şimdi o yoruma güleriz..

Neden mi...5 SENEDİR yıldız-genç-ufak şampiyon oluyorduk Gs final göremiyordu...O zaman övünüyorduk..Şimdi kaybedince asıl amaç asdfghjkl! Demek abese iştigal eder..

Kimse kendini kandırmasın Gs ike sidik yarışı yapsak en uzağa kim yapar diye...Kaybetsek üzülürüz..Adam olsunlar hesap versinler!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #218 : 12 Mayıs 2014, 00:19:10 »
Bende israrla söylüyorum..ben didem gs lidir gibi bir söylemle gelip bundan sonra şöyle şöyle yapmisti demek yanlistir...
Yanlistir de ama gs li deme...isin onla alakasi pek yok..basarili iken de gs ki idi..gene şubede yanlis isler yapiyordu..ama şampiyon oluyor diye ses az cikiyorsa olmaz..
İsin gs li olup olmaması ile şahsen ilgilenmiyorum..profesyonel so uçta...bu klupten ekmek yedi..öyle veya boyle oyunculukla beraber en az 11-12 sene..o yüzden ise ordan gitmeyip sen bunları yanlis yaptin bu sene..gecmistede sunlari yapmistin.misyonun artik doldu demek daha doğru..yoksa insanların dmarina nasip FB li değilsin dersen lafa çok karisan olur..tepkisi farkli olur...
Hakliyken haksiz duruma dusersin...
Didem alinin misyonu dolmustur klupte..güle güle...bu kadar basit....
Gsli lafi bu yaptiklarinin yaninda isin manşeti..ama alti bos...bunları gs li diye yapmadi..öyleyse 8 sene ustuste şampiyon oldum..ne güzel boyle gs li gelmiş basiniza der...
Yaptiklarindan ve yapamadiklarindan konuşmak lazim...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 12 Mayıs 2014, 00:20:52 Gönderen: Vanguards of FB »

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #219 : 12 Mayıs 2014, 00:27:04 »
herşeyin en iyisini siz bilirsiniz biz birşey bilmiyoruz biz neyiz ki fenerbasketdeki abilerimiz yıllarca emek vermiş sövebilirde sayabilirde  o hak onlarda var ben susuyorum devam edin haa parcalayana kadar öldürene kadar devam edin size göre heryer çiftlik herşeyin en iyisi sizde herşeyin en iyisinide siz bilirsiniz ordaki insanlar birşey bilmiyor
Sana yazdıklarına saygı duyuyoruz dedik adam gibi davrandık ama bu nedir şimdi ?
Yazmayacaksan yazma kardeşim yazacaksan da bu çeşit kinayeli mesajlarla neyi amaçlıyorsun ?

Canarino

• Ziyaretçi
« Yanıtla #220 : 12 Mayıs 2014, 00:32:37 »
basarili iken de gs ki idi..gene şubede yanlis isler yapiyordu..ama şampiyon oluyor diye ses az cikiyorsa olmaz.
Yılmaz abi, böyle şeyleri tanımadığın adamlara söyle sen.
Az çok tanıştığın, muhabbetin olan insanlara bunu söyleme.
Arkadaş tavsiyesi.

• Üye
« Yanıtla #221 : 12 Mayıs 2014, 00:39:44 »
Yılmaz abi, böyle şeyleri tanımadığın adamlara söyle sen.
Az çok tanıştığın, muhabbetin olan insanlara bunu söyleme.
Arkadaş tavsiyesi.
Baris seni biliyoruz abicim...sen hep söylüyorsun...ama senin yazdiklarindan galeyana gelen öyle bir güruh var ki bu olaylari bilmeyen...o yüzden is abuk sabun yerlere sicriyor...gereksiz tartisma oluyor..belki gene gs lisin de ama lafa öyle başlama..."bunları böyle boyle yaptin yanlis yaptin üstelik gs lisin yani ......:)" gibi cümle kursan daha iyi olurdu.. benim sana nacizane tavsiyem sadece...çünkü artik forumlarda o kadar abuk insanlar var ki döner dolasir isler bir bakarsin bu eleştirileri yapanlara bile döner..dun gürol abiye oldu iste...
O yüzden dedim...millet çünkü direkt "gs liymis iste ...." diyip diğer dediklerine bakmiyor bile...iste kotu olan taraf bu..is mansette kaliyor..esas sorun bence gs liligi değil..nasil bir insan oldugu..bunu vurgulamak lazim..

• Üye
« Yanıtla #222 : 12 Mayıs 2014, 00:41:00 »
Ayrıca her yazdigimi da üstüne alinmana gerek yok..sadece senin özelinde konusmadim..acikcasi simdi anladim ki fenerbasket hesabini sen yaziyorsun herhalde :)

Canarino

• Ziyaretçi
« Yanıtla #223 : 12 Mayıs 2014, 00:43:32 »
Forumlardaki adamları takmamak lazım. Herifçioğlunun elinin altında klavye var yazıyor. Altına lazımlık koysan oraya yapacağı işi klavyeyle bilgisayara yapıyor işte.

Canarino

• Ziyaretçi
« Yanıtla #224 : 12 Mayıs 2014, 00:45:16 »
Ayrıca her yazdigimi da üstüne alinmana gerek yok..sadece senin özelinde konusmadim..acikcasi simdi anladim ki fenerbasket hesabini sen yaziyorsun herhalde :)
Daha açık yazarsın, her yazdığında "Bunlar Galatasaraylı diye başlamanın manası yok" demezsin, olur biter.

Ayrıca biz hepimiz kardeşiz, zihniyet kardeşi. Eline gelen, eli kalem tutan yazar çizer. Fikren de cismen de birbirimizi kollarız.