Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 373914 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
gene sert baslarız...ama umarım gecen sefer oldugu gibi gene yakalanmayız..

gerci yakalansak bile bir ara gene 3.periyot ortası gene one fırlarız kesin...iste bir daha orda yakalanmamak lazım...

sahsi fikrim bence ılk maca gore mac daha sert gececek ama daha farklı bile alabiliriz...

gs'nin sutları girmedi alfına inanmıyorum..sadece mac bası ve mac sonu girmedi...

bir ara 3 sayı yuzdeleri 6/12 idi..0/4 basladıkları halde...

ondan sonra 1/13 attılar galiba...

kaldı ki 6/12 atarken fark 8-10 sayı idi...yani yuzdeli soktukları halde oyun olarak berbat olduklarından gene geridelerdi..

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Final serisi 4-1 biter diye yorum yapmıştım ama 4-0 bitecek gibi, galatasaraylılar daha ilk maçtan ağlamaya başladılar. Bunun yanında mental olarakta gayet iyi durumdayız. Reis takıma çok hakim, takıma verdiği özgüven, oyuncularla kurduğu iletişim muazzam. Hiç beğenmediğim ve çok eleştirdiğim zoriç bile iyi işler yapıyor. Bugünde rahat kazanacağımızı düşünüyorum.

4. periyodu berk-melih-emir-metecan-izzet beşiyle izlemek dileğiyle  :)
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2014, 14:28:49 Gönderen: Cem Ağrak »
FENERBAHÇE

• Üye
engin atsur ve cenk akyol popolarını gormusler; oynamama ihtimalleri varmıs :)

gs'nin yakında acıklamaları boyle olur...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
tam kadro çıkacaklardır eminim
ilk maçtaki inanç ile sahaya çıkalım bir aksilik yaşamayalım ve 2.0 öne geçelim.
şans bizden yana olsun .. bu seri boyunca hep şans bizden yana olsun
bu zamana kadar çok fazla şans bizim yanımızada olmadı ama bu sefer olsun
mesela emir in attığı gibi bir enteresan basket bulalım

Çevrimdışı hercumerc

• Üye
  • Yer: Tampa,FL
Maca ilk maca basladigimiz gibi hizli ve sert baslamaliyiz. Aslinda takimin neler yapmasi gerektigini ilk macta gorduk. Dikkat etmemiz gereken hususlar:

+ Temponun dusmesine hic izin vermemeliyiz ki zaten obradovic bunun icin gerekli hamleleri yapacaktir.
+ Sertlikten odun vermemeliyiz. Rakip gerek form durumundan, gerekse oyun yapisindan dolayi fazla hucum opsiyonu yok. Ozellikle Arroyo ya yapilan baski bu macta da devam etmeli.
+ Top kayiplarina dikkat. Gecen macta yaptigimiz top kayiplarini bu mac yaparsak basimiz agriyabilir.
+ Savunma ribaundlari hem rakibe ikinci bir hucum sansi vermemek icin, hem de istedigimiz tempoyu daha rahat yakalayabilmek icin saglam cekilern ribaunlara ihtiyacimiz var.

Allah yardimcimiz olsun ve mahcup etmesin. Insallah burdan 2-0 la gidelim deplasmana. 

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Hızlı oynayan takımın top kayıplarının da daha fazla olması normal. Elverir ki, bu rakam devasa büyüklükte olmasın. Mesela ben 10 top kaybına razıyım. 10 bilemedin 12.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Hakan abi Allah nazardan saklasın ama iyi takımız. iyi oynuyoruz
9 top daha fazla kaybetmişiz- 12 *5 hücum riband konusunda gerideyiz ama 19 a bağladık :)
aynı ciddiyet aynı istek ve biraz da basketbol şansı bizden olsun kafi diye düşünüyorum

Çevrimdışı bohannon_1907

• Üye
  • Yer: Çekmeköy
ilk maçtaki inanç ile sahaya çıkalım bir aksilik yaşamayalım ve 2.0 öne geçelim.

Galatasaray'ın tek muadili Lannister sülalesi olabilir. Her türlü yalan dolan, adam satma, maşa kullanma onlarda. Benim isteğim, kalp sağlığımız için iyi olmayabilir ama, İpekçi'deki maçı Berk'in son saniye üçlüğüyle kazanarak oradak muhtemel 12 bin kişinin eline süpürgelerini verip uğurlamak.
Kuşandık sarı laciyi

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Galatasaray'ın tek muadili Lannister sülalesi olabilir. Her türlü yalan dolan, adam satma, maşa kullanma onlarda. Benim isteğim, kalp sağlığımız için iyi olmayabilir ama, İpekçi'deki maçı Berk'in son saniye üçlüğüyle kazanarak oradak muhtemel 12 bin kişinin eline süpürgelerini verip uğurlamak.

ahahahaha :) ağır ama cuk diye oturan bir benzetme oldu ahaha
abi çok stres yaşadık ya şöyle güzel güzel 4.0 alalım kutluyalım keyfimize bakalım ama ben yine maç maç gidelim diyorum
önce bi akşam yenelim sonrası pazara ...

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
abi çok stres yaşadık ya şöyle güzel güzel 4.0 alalım kutluyalım keyfimize bakalım ama ben yine maç maç gidelim diyorum

akşam her türlü yeneriz abi rahat ol :D Bir de bu maçta Bjelica ve Bojan'dan posterlik smaçlar bekliyorum :D

Çevrimdışı bohannon_1907

• Üye
  • Yer: Çekmeköy

Akşam yenersek gerisi çorap söküğü gibi gelir, kalpten inanıyorum buna. Bu akşam çok ama çok önemli.
Kuşandık sarı laciyi

• Üye
salaklıgımıza gelmez ise zorlanmadan gene alırız macı...

yeterki 1-0 ondeyiz diye uyusuk uyusuk isler yapmayalım..

bu konuda obra buyuk sans...

2007 deki efes serisi gibi bir seri bekliyorum ben ama neyse artık...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası

Utkan Araştırır bulur da ben akşam biraz araştırdım Emirin Gs maçlarında son saniyelerde uzaktan yakından attığı basket sayısı 8...Bunlardan 4 tanesi Ortasahadan
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Utkan Araştırır bulur da ben akşam biraz araştırdım Emirin Gs maçlarında son saniyelerde uzaktan yakından attığı basket sayısı 8...Bunlardan 4 tanesi Ortasahadan
haydaaa o zaman bu şanştan çıkar motivasyona girer :)

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
7.5 handikap var.
Maçtayım inşallah akşama.