"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar,dün 89-70 kazandığımız maçın tamamının videosu var mı?Hiçbir yerde bulamadım.
Şöyle 17 dakikalık geniş bir özeti yüklenmiş:Fenerbahe Ülker Galatasaray Liv Hospital Final Serisi 1-0
Galatasaray iki guard dönerek ya da hızlı hücumları faul ile keserek bizim tempo yapmamıza engel olamaz.. Galatasaray maçı ortaya getirmek istiyorsa ribauntları domine etmek zorunda.. Biz ilk maçtaki gibi özellikle Bo, Emir, Bjelica gibi oyuncularla ribauntları domine edersek isterse 24 saniye hücum kullansın yine hiç bir şeyi değiştiremez.. Dudley'e bu yüzden 2. maçta daha fazla süre verebilirler.. Beyler 2. maç çok önemli.. Maçları kazandığımız için farkında değiliz ancak takım çok aşırı bir efor ile oynuyor.. Dün Bojan'ın şut atacak hali kalmamıştı.. Bu efor işi kazandığın sürece sıkıntı olmaz ama aksi durumunda insanı daha kötü yapar..
Dudley de Bjelica karşısında aciz duruma düşüyor..Bjelica üstüne gidip gidip boştaki adama pas verdi ve Dudley resmen silindi.
Bjelica 10 ribaunt aldı abi de.. Erceg dışarıda oynamaktan hücum ribauntu almayı bırak tehdit bile olmuyor. Play-off boyunca sadece 6 tane hücum ribauntu almış. Dudley ise 13 tane..
Tamam..Onu Banvit yıpratamadı..2 maç Davis yoktu..Bjelica VE kleiza yuzu donuk vurup üzerine gidince ayakları yavaş kalıyor Dudleyin...Çok zamanda pas verince bizimkiler Dudley etkisiz kaldı
Galatasaray ciddi ciddi işi 2 guardla çözeceğine inanırsa seri 4-0 biter.. Deplasman filan değişmez..
pek başka çaresi de yok utkanoyunu yavaşlatırsa şansı var open courtta herkes tokatı yapıştırıyor bizde