Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 373884 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Emir 17-18 dakikayı geçmemeli, yapabileceklerinden ötesi yüklenmemeli. Taraftar olarak biz de suçluyuz. Emir Bodiroga değil evet ama tu kaka yapılacak oyuncu da değil, hele ki yerli olarak oynuyorken.

Emire kim kötü söylüyorsa kesinlikle haksızlık ediyor belki 4x4lük bir oyuncu değil ama çok zeki ve iyi bir savaşçı Emir

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
iskender eline sağlık . uzun zamandır yazını okumamıştım güzel olmuş . ayrıca siteni tekrar hareketlendirdiğin içinde sevindim. üzerimize düşen varsa yapalım ...

Sağolasın. Şimdilik iyi gidiyoruz, sezon bitince hareket artacak gibi. Bir şey lazım olursa çekinmem söylerim. :)

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Ağzından bal damlıyor Kemal, ayrıca Emir'i play-off performansından dolayı tebrik etmek lazım, tamam 2. yarı bir düşüş yaşadı ama play-off performansı alkışlanacak cinsten.

aslında şu dönemde kötü denecek bir oyuncumuz yok, biz düşüşü çok yanlış zamanda yaşadık, arada sakatlıklar oldu, rotasyonda sıkıntılar yaşandı, bunları bahane olsun diye söylemiyorum, bazen çok acımasız eleştiriler oluyor bazı oyunculara.

Çevrimdışı ConsultaNt

• Üye
Çok sert başlayıp ağır mesajı tekrarlayalım ki 3. maça özgüven namına rakibin gardı düşmüş olsun. (Derdim, serinin 4-0 bitmesi :D)
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2014, 14:15:52 Gönderen: ConsultaNt »

Çevrimdışı tecessus

• Üye
  • Yer: İstanbul
Karşıyaka serisinden beri Obra özellikle rakip kısalara, kurallar içinde ufak tefek darbeler vurdurtup sindirme/sinirlendirme taktiği de uyguluyor ve bunda da başarılı oluyor. Bu maçta da başta Arroyo olmak üzere devam edecektir sanırım.
Lakin bu taktik Abdi İpekçi de hakem kaynaklı sıkıntı yaratabilir
Fenerbahçe

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Bu maç biraz daha zor geçecek..Ergin mutlaka bir yerde hamle yapacaktır..Yalnız bu maçı alırsak 2-0 Olursa o zaman moralleri baya bir bozulacaktır
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Munez

• Üye
  • Yer: Istanbul
Beyler ben yarın ki maça geliyorumda eğer maça gelecekler falan varsa beraber olsak ? Belkide konuşulmuş bir yer vardırda benim haberim yoktur yeni olduğum için... Ben 419 M deyim
3D

Çevrimdışı Leggenda di Trieste

• Üye
  • Yer: Pendik
bu tip serilerde deplasman takımı çalabilirse ilk maçı çalar, o nedenle ikinci maç ilk maça göre daha rahat geçer, rahat bir şekilde kazanırız, Emir olası bir yenilgiye izin vermeyecek kadar yürekli oynuyor.

takip ettiğim kadarıyla sizin kadar elbet basketbol bilgim yok ama
ben bu seri için farklı düşünüyorum ilk maç bizim yüksek motivasyonla oynayacağımız belliydi ve tahmin ettiğim gibi her periyotu 10 sayı üstünde tutup maçı aldık
ancak yarın akşam gs özellikle savunmayı daha da sertleştirip bayağı efor sarfedeceklerdir içeri penetrelere kolay izin vermezler gibime geliyor dün özellikle Bo her zamanki gibi bunu çok yaptı
ayrıca maça tutunmak için  en büyük silahı dış atışları dün fazla atamayan gs de özellikle markoyla arroyo çok deneyip sokarsa maç 3-5 sayılarda gider ama son periyot yorulacaklardır ve Emir veya Bo ile maçı koparır 10 üstü maçı bitiririz diye tahmin ediyorum
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2014, 18:10:46 Gönderen: Leggenda di Trieste »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
rakibe boş atış vermedik - marko nun ve Arroyo nun da dış atışları yüksek atıyor kısmı bence şehir efsanesi. ( genel böyle bir algı var o yüzden yazıyorum )
Galatasaray takımında en yüzdeli 3 sayılık atan oyuncu cenk . % 45 civarları sanırım ki dün attığı basketler cidden zor basketlerdi.
algıda seçicilik var oda normal . Arroyo ve Marko nun ( özellikle Marko ) hücumda 3 sayılık atış harici başka numarası yok - çok fazla deniyorlar  ve çok yüzdeli sokuyorlarmış gibi algılanıyor...
laf ettiğimiz Bojan sanırım her iki oyuncudan daha yüzdeli 3 sayılık atış atıyor.
sonuçta galatasaray küçümsenecek rakip değil -dikkatle oynamaya devam etmemiz gerekiyor biz düzen dışına çıkmadan mevcut strateji ile oynarsak Allah'ın izni ile yarınki maçı da alırız.
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2014, 17:22:37 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Bu seriye kadar play-off larda;

Arroyo play-off da %26.4 ortalama ile üçlük atıyor abi..

Cenk %61.1 ortala ile üçlük attı.

Marko ise %45.4 ile üçlük atıyor.

Bojan Bogdanovic ise %46.4 ortalama ile üçlük atıyor..

Ki Bojan maç başına 5.2 üçlük deneyerek hepsine göre daha fazla üçlük atış atıyor...
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2014, 17:42:30 Gönderen: Carter-Williams »
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Gs'nin ilk 5'i klasik oldu..arroyo, Marko, Sinan, Erceg ve Furkan..Zaten Ergin Ataman banvit serisi dahil idmanlarda bu ilk 5'i kullanmış...Bizim maça da böyle başladılar. Ancak ikinci maçta değişik bir 5 çıkma ihtimali yüksek bana göre...Mesela bizim tempomuzu bozmak, yormak ve özellikle biraz Bo'ya vurup kırmak için Arroyo'nun kenarda olduğu, engin, Göksenin, marko, ersin ve Bonsu'lu daha sert, savunmaya dönük bir 5 olabilir bu...Zaten ikinci yarının bir bölümünde Marko'nun yerine cenk ile buna yakın bir 5 koydular sahaya...
GS'nin bizi durdurması için tempoyu düşürmesi ve hücumda yüksek isabet bulması şart...Bunu herkes söylüyor ama gs nasıl yapacak onu da obradovic biliyordur bence...
Ayrıca bize en ters gelecek oyuncu yine Sinan bana göre... Banvit savunmasının dengesini bozan da oydu penetreleri ile...Onun önünü kapatırsak Arroyo ile Marko'nun bire bir zorlamalarına kalırlar ki direkt tıkanıyorlar hücumda...
G.Saray'ın bir dezavantajı da maçı 40 dakika oynayamıyorlar fizik olarak...Hem Beşiktaş hem banvit serilerinde şans faktörü de yanlarındaydı...Rakiplerin hataları onları ayağa kaldırdı...Ama bu seride öyle hata yapacak ne bir kenar yönetimi ne de koç var karşılarında...
Ayrıca fiziksel olarak da bize üstün değiller... Banvit serisinde ne zaman sıkışsalar hücum ribaundlarında etkili oldular. Ama bu sefer karşılarında öyle bir takım yok...Ribaundu alsalar bile bedelini ödüyorlar, öyle kolay sayı yok...
İnşallah yarın da aynı tablo sahnelenecek
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2014, 18:00:52 Gönderen: Tekirdağlı »

Çevrimdışı Leggenda di Trieste

• Üye
  • Yer: Pendik
rakibe boş atış vermedik - marko nun ve Arroyo nun da dış atışları yüksek atıyor kısmı bence şehir efsanesi. ( genel böyle bir algı var o yüzden yazıyorum )
Galatasaray takımında en yüzdeli 3 sayılık atan oyuncu cenk . % 45 civarları sanırım ki dün attığı basketler cidden zor basketlerdi.
algıda seçicilik var oda normal . Arroyo ve Marko nun ( özellikle Marko ) hücumda 3 sayılık atış harici başka numarası yok - çok fazla deniyorlar  ve çok yüzdeli sokuyorlarmış gibi algılanıyor...
laf ettiğimiz Bojan sanırım her iki oyuncudan daha yüzdeli 3 sayılık atış atıyor.
sonuçta galatasaray küçümsenecek rakip değil -dikkatle oynamaya devam etmemiz gerekiyor biz düzen dışına çıkmadan mevcut strateji ile oynarsak Allah'ın izni ile yarınki maçı da alırız.

haklısınız dediklerinize aynen katılıyorum ve biliyorum
bende bunların arasındaymış gibi yazdım
ayrıca dün attırmadık ama yarın illa ki boş pozisyonu bulmaya çalışıp çokça deneyeceklerdir
yorumumda yanlış yaptığım yer genelleme yapmış gibi yüzdeli atarlarsa yazmam o yüzden değiştiriyorum
olağandan yüzdeli atarlarsa ki en azından bir iki sıcak el bulacaklarını tahmin ediyorum ama elbet bu yetmeyecektir

• Üye
  • Andrew Goudelock
Galatasaray iki guard dönerek ya da hızlı hücumları faul ile keserek bizim tempo yapmamıza engel olamaz..

Galatasaray maçı ortaya getirmek istiyorsa ribauntları domine etmek zorunda.. Biz ilk maçtaki gibi özellikle Bo, Emir, Bjelica gibi oyuncularla ribauntları domine edersek isterse 24 saniye hücum kullansın yine hiç bir şeyi değiştiremez..

Dudley'e bu yüzden 2. maçta daha fazla süre verebilirler..

Beyler 2. maç çok önemli.. Maçları kazandığımız için farkında değiliz ancak takım çok aşırı bir efor ile oynuyor.. Dün Bojan'ın şut atacak hali kalmamıştı.. Bu efor işi kazandığın sürece sıkıntı olmaz ama aksi durumunda insanı daha kötü yapar..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Bo'ya kramp girmesi de o yüzden...Yine de iyi oldu biraz... Berk'in süresi arttı... Bo'nun olmadığı anlarda Berk'in kendine güvenerek sahada durması lazım...Yine de Abdi İpekçi'de bize yeter mi şüpheliyim...Orada Emir'e çok iş düşecek oyun kurmada

• Üye
  • Andrew Goudelock
Ben yeteceğini düşünmüyorum.. Dün maç 15-17 olmasa koç Berk'e dönmezdi..

Ki Berk oyuna ilk girdiğinde doğal olarak çok güvensizdi..