Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 375359 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • twitter.com/paulgeorge__13
Cuma günkü toplantının hiç bir önemi yok benim için artık laf değil icraat istiyoruz.
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Abdi İpekçi'deki iki maçta da iki defa kafa kafaya getirdik maçı
3.maçta 57-57 3.çeyrek sonundaki skordu
4.maçta 47-47

Her iki maçta da hemen bu skorların arkasından bir seri verdik ve zaman olarak yeterli imkanı bulamadık.

Nedense her iki maçta da aynı şeyler oldu. Rakip takım paniklemesi gerekirken biz panik atışlar kullandık. Bu atışların girmemesiyle de ribaunt+hızlı hücum verdik. Bunun sebebi bizim gene 1 numaradaki zaafımız. Oyunun temposunu ayarlamak gereken her durumda bir adım geriye düşüyoruz. Bu seriyi kazanacağız ancak bu problemimize rağmen kazanacağız. Esasen şu an olanlar Malaga ve Milano deplasmanlarının birer kopyası. Çok kötü oynanan son periyotlar izliyoruz
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
maçı izleyemedim eve geldim açtığımda 88 82 son 3 saniye vardı .
kenarda hocayı göremeyince mevzuyu anladım

herşeyi geçtim 6 tane teknik faul çalınmış bize karşı kusura bakmayın dostlarım kardeşlerim halen taktik teknik mi konuşuyorsunuz yahu
o bitsin bu gelsin o kötü oynadı bu iyi oynadı ...
ben ne zamandır basketbol izlerim 6 teknik faul çalındığını görmedim..
izlemediğim maç hakkında hakem kararları hakkında yorum yapamam ama okuduklarımdan görüyorum ki sahada ciddi bir şerefsizlik yapılmış....

cuma ben yokum kombine kartımı Erdenay a vereceğim . 2 dakika oturursun o koltuk ona girsin..
kendine yazdım Whatup tan . sadece ERdenay değil o maça gidip sus pus oturan kim varsa o koltuk en münasip yerine yapışsın...

Çevrimdışı gate13

• Üye
eyvallah kuga.
Hakemler al birini vur diğerine de Engin Kennerman ve Emin Moğulkoç'tan ayrı nefret ediyorum.

Çevrimdışı ata771

• Üye
Boyle rekabet olmaz olsun adamlar savaşa çikiyorlar sanki hakemler zaten dunden razi 7 maça goturmeye kararlilar herhalde

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: 2014 BBL ŞAMPİYONU FENERBAHÇE ÜLKER
« Yanıtla #2210 : 10 Haziran 2014, 23:28:51 »
bunca şerefsizliğe rağmen inancımızı yitirmedik
KALDI 2 ... yazıyla İKİ.....

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
Hala sinirden titriyorum. Emir, Bojan vs sonra konuşulacak şeyler, önümüzde 3 maç var ve çok hoşuma gitmese de bu oyuncularla oynamak zorundayız. İpekçide maç kazanmak da bu şartlarda zor görünüyor, öne geçsek farklı olurdu diyoruz, ki ben de öyle dedim. Ama değişmezdi, öyle bir hakem üçlüsü vardı ki hemen girerlerdi devreye. O milli takım koçu olacak haysiyetsiz adama söylecek kelime bile bulamıyorum. Şunu da söylemek lazım, parkeye ruh koyamadık, ve bu lüksümüz kalmadı artık. Öyle ya da böyle kötü oynasan da savaşacaksın, şutun girmese de vazgeçmeyeceksin, bomboş üçlüğü de elin titremeden atacaksın. Obradovic partizan maçında da bilerek atıldı, bu maç da. Bu takımın Obradovic'e şampiyonluk borcu var, en azından kanının son damlasına kadar savaşmaya borcu var. 3 maç için tek istediğim parkede ruh görmek, bu olursa şampiyonluk zaten bizimdir.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Obradoviç bugun 3.çeyrek kötü bir kenar yönetimi sergiledi..Malesef yanlış bir beşle oynadı..Marko nun sol taraftan attığı 3 lüklerde üzerinde Zoriçi  bırakmak mantıksızdı..4 kısa ya dönse maçı kıracakken takıma kötülük yaptı..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
Abdi İpekçi'deki iki maçta da iki defa kafa kafaya getirdik maçı
3.maçta 57-57 3.çeyrek sonundaki skordu
4.maçta 47-47

Her iki maçta da hemen bu skorların arkasından bir seri verdik ve zaman olarak yeterli imkanı bulamadık.

Nedense her iki maçta da aynı şeyler oldu. Rakip takım paniklemesi gerekirken biz panik atışlar kullandık. Bu atışların girmemesiyle de ribaunt+hızlı hücum verdik. Bunun sebebi bizim gene 1 numaradaki zaafımız. Oyunun temposunu ayarlamak gereken her durumda bir adım geriye düşüyoruz. Bu seriyi kazanacağız ancak bu problemimize rağmen kazanacağız. Esasen şu an olanlar Malaga ve Milano deplasmanlarının birer kopyası. Çok kötü oynanan son periyotlar izliyoruz
Imza. Kafa kafaya getirip daha sonra vurup gecememe sikintisini ben de saha ici organizasyon eksikligi olarak goruyorum. Her seyi gectim iki mactir 4 faulu olan oyuncu dakikalarca oyundu kalabiliyor o derece bile oyun aklimiz yok.

Bu farki eritip one gecememe olayi F1'de ondeki arabaya yapisip ruzgar tuneli yuzunden gecememeye benziyor. Oyun kuran oyuncu eksikligi yuzunden diye dusunuyorum ama, en basta o farki nasil yiyoruz beni o kahrediyor. Cogu oyuncumuz inanilmaz istikrarsiz ve deplasmanda siniyor.

Hakemler vs hakkinda agzimi acarsam ceza alirim sanirim soylenecek mantikli seyler soylenmis zaten...
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
    • twitter.com/paulgeorge__13
https://www.twitter.com/FB_Balkay/status/476460211440746496?p=v şu fotoğrafa bakın Allah aşkına kafayı yiyicem bu yönetim hala bu bit yavrularına loca vericekse diyecek bileyim yok.
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2014, 23:37:54 Gönderen: Cem Ağrak »
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı Selçuk

• Üye
...o maça gidip sus pus oturan kim varsa o koltuk en münasip yerine yapışsın...

Amin... Salonu tiyatroya çevirdiler, millet akşam yemeği sonrası aktivitesi görüyor bizim maçları,genelde işimiz zor bu salon yapısıyla.

Ayrıca reis maç sonrası taraftarımızdan rica ediyorum cuma günü salona gelsinler centilmence desteklesinler diyerek ince görmüştür bunu görmeyip anlamayan yoktur umarım...

Çevrimdışı Selçuk

• Üye
https://www.twitter.com/FB_Balkay/status/476460211440746496?p=v şu fotoğrafa bakın Allah aşkına kafayı yiyicem bu yönetim hala bu bit yavrularına loca vericekse diyecek bileyim yok.
Bu adamlara loca verecek hale nasıl geldik biz. Hakedene ver eyvallah da bunlara ne locası arkadaş ya anlamak mümkün değil!

« Son Düzenleme: 10 Haziran 2014, 23:39:25 Gönderen: Selçuk »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Molalarda doğum günü partisi olup taraftar sus pus edilir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

şu pozisyonu bana birisi izah edebilir mi?
böyle bir şey nasıl olur abi

Çevrimdışı Selçuk

• Üye
Bu adamlara loca verecek hale nasıl geldik biz. Hakedene ver eyvallah da bunlara ne locası arkadaş ya anlamak mümkün değil!
Adam dedim özür dilerim.