Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 375557 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Selçuk

• Üye
Bu forumdaki herkesten özür diliyorum...

Eğer Aziz Yıldırım adamsa o biletleri GERÇEK SAHİPLERİNDEN ALIR ONLARI yanına çağırır...Bu maç siz durun 2 maç KIÇTAN KAN ALMA SEANSIMIZ VAR der ve taraftarda KOMBİNELERİNİ başkana verir!

Yapmazsada BAŞKAN bıraksın yeter artık!

Valla aynen katılıyorum ama o iş zor bence yapamaz. Birçok yönden uygun değil ama herkes tanıdığı kim varsa oturarak maç izleyen özel rica etsin para versin tehdit etsin birşeyler yapsın alsın o biletleri :)

Çevrimdışı Selçuk

• Üye
Beyler, bu forumda hepimiz yaziyoruz.  Kadin uyelerimiz var; yasca bizden kat be kat genc arkadaslarimiz da.  Keza ayni sekilde, uye olmadan burayi okuyanlari bilmiyoruz bile.  Macta veya evinde istedigin kadar kufur et ama ben bu foruma kufur icerikli paylasimlari yakistiramiyorum.  Kimse romantizm vesaire geyigini yapmasin bana.  Burasi, kufur etmenin norm oldugu stadyum veya evdeki arkadas ortami degil.
Bir tek ben çirkin yaratık yazdım. Küfür olduğunu düşünmüyorum ama öyleyse silelim. Kusura bakmayın.
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2014, 00:01:56 Gönderen: Selçuk »

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Bir tek ben çirkin yaratık yazdım. Küfür olduğunu düşünmüyorum ama öyleyse silelim. Kusura bakmayın.

yok da sevip sormadan yazalım diyor besim
nasılsa hepimiz konuşurken sürekli yapıyoruz o işi
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Lf1907

• Üye
  • Yer: dark side of the moon - istanbul
maçın hakemleri içeriye gittiği an  2/16 3'lük olayımız vardı...

gerçekten bukadar berbat nasıl oynanırın cevabı bu.

%12 3'lük attığımız maçta bırak maçı kazanmayı kafa kafaya bile gitmemiz mucize.

Bu atılan 3'lüklerin çoğuda boş pozisyonlar.

bo 1 tane boş kaçırdı
kleiza 2 tane boş kaçırdı
emir 2 tane boş kaçırdı
oğuz savaş süre dolduğu için 1 tane salladı..

diğerlerini hatırlamıyorum...birdahaki maç dış şutlara direkt dikkat edeceğim. kim ne yaptı diye.

final maçında 2 tane isabetli şut atmak nedir yahu..
FENERBAHÇE Hayattır ! | http://okulacik.blogspot.com/

Çevrimdışı ConsultaNt

• Üye
Evet hakemler açıkça art niyetlilerdi ve maç boyu resmen doğradılar bizi lakin malum pozisyonda Bo ile basket faul kazanmıştık ve 7 dakika kadar süre vardı. Koçun o pozisyonda 2 teknik faul üst üste alması ve 4 serbest atış ile 3 sayı kazanıp kenardan başladılar. Oyun tekrar başladığında kenarda artık lidersiz idik. Koçun diskalifiye olması an itibarıyla bir sonraki maça da etki etti.

Obradoviç reisi eleştirmekten ar ederim ama özellikle 3. çeyrekte skor 47-47 ve oyun kitlenmiş iken sayı bulduracak hamleyi yapmakta geciktik.

Reis'in bu şekilde atılması oyuncularda ve taraftarda özel bir psikoloji oluşturacaktır. Belki kora kor oyunda yenilip seri 2-2'ye gelse takım içinde farklı değerlendirmeler olabilecek iken şimdi açık bir mağduriyet oluşmuş oldu. Zira kora kor oyunda hakemlerin doğramaları ne kadar olursa olsun unutulup moraller daha fazla bozulacaktı. Olaya bu yönden bakıldığında  küfür, kıyamet, yabancı maddenin gırla gittiği ortamda, baskıyı görünce sinen ve karakter koyamayan oyuncularımızı ve çöplüklerinde horoz olan rakip oyuncuları bu hakemlerle değerlendirdiğimizde, Reis elindeki kadronun  bugün galip gelemeyeceğini ön görerek bir "hasarı minimuma indirme" hamlesi yapmış olabilir.

En üst düzeyde de olsa spor müsabakaları, psikolojik faktörlerin mutlak etkin olduğu bir alan. Bunu sonraki maçlar için yazdım ama bugünkü maça bakarak da teyit edilebilir. İlk yarıda Bo'nun kaçırdığı boş üçlükler olsun, Kleiza'nın boş pozisyonda tereddüt edip kaçırması olsun, Emir'in saçmalamaları olsun, bir kez daha gördük.
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2014, 00:07:18 Gönderen: ConsultaNt »

Çevrimdışı Lf1907

• Üye
skorboarda yaptıkları olaya çok uyuz oldum beyler...

acayip uyuz oldum ...

Çevrimdışı Selçuk

• Üye
yok da sevip sormadan yazalım diyor besim
nasılsa hepimiz konuşurken sürekli yapıyoruz o işi
Zaten benim endişem buradaki arkadaşları zor durumda bırakmak,seviyeyi bozmak veya insanları rahatsız etmek.
Yoksa ona çirkin yaratık iltifat bile sayılır bence. Gerekenleri cuma söyleyeceğiz salonda

Tapatalk

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
AZ önce yazdığımın Mümkünatı var...Aziz Yıldırım ne derse yapacak çok adam var Kodamanlardan! Bu bir strateji.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı nikosmahlas

• Üye
Bu maç yüzünden ne staffa ne oyunculara laf edemem, edeni  de sallamam. salon profili nasıl olursa olsun bugüne kadar, başka bi ortam olacak cumaya. 20 senedir bu oyuna gönül verdim, bu akşamki kadar oyunun içine edildiğini çok az gordum. benim de boynumun borcu bu saatten sonra aşık olduğum renklerin hakkını korumak 5. maçta.

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Bizim salondaki durumu beğenmiyorum ama Galatasaray taraftarının Abdi İpekçi'de yarattığı ekstra bir durum da yok.47-47 iken falan da pek ses çıkmıyordu onlar da bu konuda bize biraz benziyorlar.Ama  bizim oyuncuların sahada koyduğu oyunda sıkıntı var.
Ben Bogdanovic ve Oğuz Savaş'ın Abdi İpekçi'de daha düzgün oynadığını hatırlamıyorum.(Keza Preldzic de eklenebilir ama son 3 yıl için.Geldiği ilk 4 senedeki performansını hatırlayamadım ama durum bu)

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Bakın STAFFA laf eden yok arkadaşlar..Bence koç yanlış yaptı..Sizce doğrudur o ayrı.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı ConsultaNt

• Üye
Üçlük yüzdemizdeki rezalette ritm bulamayışımız, iyi pozisyon yaratamayışımız dışında yine bugünkü psikolojiyle de ilinti mevcut. Boş pozisyonda Bo'nun ceza üçlüğü soktuğu az görülen bir doğa olayı zaten ama baskı altında Bjelica, Ömer ve Kleiza'dan bu katkı gelebilirdi onlardan da pek gelmedi.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
5 ve 6 maci kazanip sampiyon olacagiz, rahat olun

Çevrimdışı Lf1907

• Üye
Bu maç yüzünden ne staffa ne oyunculara laf edemem, edeni  de sallamam. salon profili nasıl olursa olsun bugüne kadar, başka bi ortam olacak cumaya. 20 senedir bu oyuna gönül verdim, bu akşamki kadar oyunun içine edildiğini çok az gordum. benim de boynumun borcu bu saatten sonra aşık olduğum renklerin hakkını korumak 5. maçta.

nasıl takımın berbat oyununu görmezden geliyorsunuz?

bukadar berbat hücum ve defans oynanır mı şu seride?

resmen batırdık.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Bakın STAFFA laf eden yok arkadaşlar..Bence koç yanlış yaptı..Sizce doğrudur o ayrı.

bence Staffa da laf var kardeşim

1. 4 yabancı teknik faulunde Obra'yı uyarmaları gerekirdi
2. Milano maçından sonra ikinci defa Obra atıldı.İkinci defa biz kenardan yaratıcı birşey göremedik. Üstelik bir de teknik faul onlar yedi.
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.