Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 375545 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae

şu pozisyonu bana birisi izah edebilir mi?
böyle bir şey nasıl olur abi

maç içinde de yazdım
Cenk manevi evladı
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Rakip ve hakemler üzerinde taraftar baskısı kurmayı başarabilirsek, ki bence çok zor, unutulmasın ki, bu baskı Fenerbahçe yönetimine ve onların oluşturmak istedikleri salon ortamına rağmen başarılacaktır.

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
    • twitter.com/paulgeorge__13

şu pozisyonu bana birisi izah edebilir mi?
böyle bir şey nasıl olur abi
bu fotoğraf altına o kadar güzel küfürlerim varki abi ahhhhh
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Hakemler cok net art niyetliydi.
İlk yarıda Bo'nun attıgı turnikeye faul calınmamasından zaten niyetleri belliydi.

İkinci yarı da nirvana yaptılar.
Cenk'in pozisyonu resmen skandal.
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
şu 2 maçtır izlediğimiz tiyatronun artık Ülker Arena cemaatinde bir uyanış olması, o salonun atmosferinin değişmesi, taraftarın oyuna bakışını yenilemesi açısından bir fırsat olmasını dileyelim...
bu şerdeki hayır da bu olsun
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye

[/quote]

22 Nisan 2006. O gün staddaydım. O zaman Fenerium trübünü daha yeni açılmıştı. Deplasman taraftarı da şimdi olduğu yerde değil, tam karşı kalenin solunda, Fenerium trübünüyle kesişen kale arkasında yer alıyordu. Sanırım o zaman ki adı Telsim trübünüydü; onun solunda... Telsim ortada oturan Fenerbahçeliler onlara karşı açtı; çok yakın mesafe vardı aralarında. Bende Fenerium D bloktaydım ve onların attığı bozuk paralar bize kadar geliyor; onları yerden topluyor ve telden (zaten tele tünemiş vaziyette izledim maçın çoğunluğunu) Hasan Şaş'ın kafasına fırlatıyordum. İlk devre benim önümde oynayan Hasan'a öyle küfürler ettim ki; 1 senede ettiğimden fazladır. Zaten maç sonu güvenlikçilere saldırmış ve karakolluk olmuştu.

Ne güzel günlerdi o günler... 14 Mayıs faciasına daha 3 hafta vardı. :(
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2014, 00:23:01 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Selçuk

• Üye
Yemin ederim küfürden yana değilim ama artık yeter. Dişe diş arkadaş hem bizim salon kadın ve çocuklara kalsa ne olur şimdiki halinden bir farkı olmaz.

Ergin sana küfür ederken tükürüklerimi de yapıştıracağım yüzüne çirkin yaratık
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2014, 23:57:17 Gönderen: Selçuk »

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Bu forumdaki herkesten özür diliyorum...

Eğer Aziz Yıldırım adamsa o biletleri GERÇEK SAHİPLERİNDEN ALIR ONLARI yanına çağırır...Bu maç siz durun 2 maç KIÇTAN KAN ALMA SEANSIMIZ VAR der ve taraftarda KOMBİNELERİNİ başkana verir!

Yapmazsada BAŞKAN bıraksın yeter artık!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Aynen.  Marko'nun iki uclugunde de Zoric kaldi.

4 kısada da ribaunda güvenemiyor haklı olarak. Bo Mc Calebb hariç zıplayan kısa yok
A.Y.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
şu 2 maçtır izlediğimiz tiyatronun artık Ülker Arena cemaatinde bir uyanış olması, o salonun atmosferinin değişmesi, taraftarın oyuna bakışını yenilemesi açısından bir fırsat olmasını dileyelim...
bu şerdeki hayır da bu olsun

Beklentiyi çok yüksek tutmuşsun. Gerçekçi ol; imkansızı iste... İmkansızı istemişsin sadece. O salon iflah olmaz.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Bu forumdaki herkesten özür diliyorum...

Eğer Aziz Yıldırım adamsa o biletleri GERÇEK SAHİPLERİNDEN ALIR ONLARI yanına çağırır...Bu maç siz durun 2 maç KIÇTAN KAN ALMA SEANSIMIZ VAR der ve taraftarda KOMBİNELERİNİ başkana verir!

Yapmazsada BAŞKAN bıraksın yeter artık!

benden dilemene gerek yok muratcım da Aziz Yıldırım perşembe günü şunu der:

Taraftarımız, o gün Ülker Arenayı bir şölen yerine çevirsin, basketbol kazansın

Laviva!
A.Y.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Aynen.  Marko'nun iki uclugunde de Zoric kaldi.

macı ceviren de o savunmaydı yalnız..
Hareketli alan savunması ile süreli switch yapıyorduk.

Ben önceki maclarda da söyledim yine söylüyorum

adamlar bo'yu nasıl perdenin altından, 2 adım geriden savunuyorlarsa, bizim de sinan güleri öyle savunmamız lazım, adamın dibine kadar giriyoruz.
Böyle birsey yok yahu.. Adam elini kolunu sallayarak turnike atıyor.
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2014, 23:56:28 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Pesi1907

• Üye
Önümüzde 1 belki 2 maç kalmış. Tüm yıl boyunca konforlu koltuğunuzda elinizde patlamış mısırınız ve kolanızla basketbolsever olarak maç izlediniz. Ama Allah aşkına şu kalan maçlarda basketbolsever değil Fenerbahçe sevdalısı olarak takip edin maçı. Bu kalan maçlarda herşey mübah artık. Sahaya madde mi atarsın, küfür mü edersin, kenardan hakeme el kol mu yaparsın ne yaparsan yap herşey mübah. Şu 2 maçta konfornuzdan biraz ödün verin.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Kurallara göre kesin bir şekilde Gsye 1 maç saha kapatma cezası verilmesi lazım.Peki onların bu cezayı alacağını yönetimimizin bu konuda gerekli lobiyi yapacağını düşünen var mı ?

alırlar da ceza 6.maçtan sonra açıklanır
A.Y.