Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 375657 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Taraftarlar kendilerini çok hırpalıyorlar ama hiçbir hakem üçlüsü o atmosferlerde deplasmanda deplasman takımını kollamaz.İnce düdükleri ev sahibi lehine yorumlar.Tıpkı 2. maçta ülker arenada ki bo nun markosviliye yaptığı temas gibi.

Herkesin temel isteği hakemlerin hem içerde hem dışarda adil olması ama hakemlerde insan olduğu için ister istemez etkileniyorlar.Sen iyi takım olursan oyununu sahaya yansıtabilirsen hakemi de yenersin o atmosferde tıpkı 2010 2011 play off serisi final maçlarında gs nin sahasında 2 galibiyet alıp onların sahasında kupayı kaldırdığın gibi.

5. maçı alırsak bir ihtimal kendi sahamızda şampiyonluk maçına çıkabiliriz.Yok kaybedersek büyük geçmiş olsun şampiyonluğu rakibe kaptırırız.O atmosferde bize nefes aldırmazlar.Kupayı da bırakmazlar.Seri 7. maça kalsa bile kendi taraftarımız önünde kupayı alabilirmiyiz meçhul.4 maçın 3 nü onlar bize göre daha iyi oynadı.

Koç obradoviçin hareketleri taraftarlarımız tarafından kabul görsede takıma zarar verdi.Haklı olabilirsin verilen kararlar canına tak edebilirde ama şampiyonluk istiyorsak,ezeli düşmanımızı kupada saf dışı bırakmak istiyorsak sinirlerine hakim olacaksın.Kupa gittikten sonra kimse obradoviç hakeme kızmakta haklıydı falan demez.

Son olarak kafayı basketbolumuzu sahaya nasıl yansıtabiliriz oyunculardan maksimum seviyede nasıl yararlanabiliriz yerine gs nin sahasının kapatılmasına yorarsak kaybeden biz oluruz.Belli ki kapatmayacaklar.Bir kılıf bulacaklar.Sen basketbolunu oyna şutlarını sok ortada ne hakem,ne taraftar nede atmosfer kalır.

söylediklerine katılmıyorum bizim sahada veya deplasmanda farketmiyor hakemler her türlü sadece bizi doğruyorlar ev sahibi biz olsak ta durum değişmiyor

Çevrimdışı akarship

• Üye
,

ne varmış o temasta ayrıca ?

hiçbirşey yok o temasta Bo önce topa dokunuyor sonra marko kollarını açınca eller kollar birbirine değiyor eğer verilecekse Markoya bir faul verilmesi lazım o pozisyonda

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Açık söylüyorum bizim içerideki 2 maçta hangi hakem HOME COURT avantajı yaratmış adımıza..

Bo nun topu çaldığındaki pozisyona sadece HATA dersin..De 2 maçta çalınan bilimum bilmem kaç faule ne diyeceğiz...

Sıçtılar sıvadılar üstünede..Yazın yahu korkmayın burası FB forumu objektif olmasanızda olur

muratım dediğin gibi bizler kendi hatalarımızı görmeyecek kadar aptal insanlar değiliz. kendi oyuncu/ hoca muhasebimizi yaparız.
makul mantıklı tepkilerimizi veririz ama yıllardır olduğu gibi ortada eşit mücadele yok
haa biz hem bunları yeneceğiz hemde bu hakem denilen mahlukları yeneceğiz başka çaresi yok bunu biliyoruz
ama 2 gündür olan adilikleri görmezden gelemeyiz tabi ki sesimizi yükselteceğiz yahu.
adamların yönetici çıkmış 3 4 taraftarın yaptığı ayıp oluyor salon çok güzeldi ve emeklere yazık olmasın diyor.
bütün salon küfür ediyordu yahu daha ne olsun

Bo nun pozisyonu imiş. geçiniz . ona kalırsa Aroyyo yun yaptığı her maç garanti 3 tane hatalı yürüme var.
ama Banvit maçında '' bariz yoruma gerek duyulmayan bakın yoruma gerek olmayan pozisyon diyorum '' hemde gözlerinin önündeki pozisyona devam diyenler varken boşuna bu hataları konuşuyoruz.

Çevrimdışı akarship

• Üye
Arroyonun kendisini müdafaa eden oyunculara direkt dirsekleri var en az 7-8 tane var her maçta faul çalabilen hakem varmı?

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
hiçbirşey yok o temasta Bo önce topa dokunuyor sonra marko kollarını açınca eller kollar birbirine değiyor eğer verilecekse Markoya bir faul verilmesi lazım o pozisyonda

aynen öyle..
topun calındıgı an cok temiz

sonrasında bo'nun kolunu sıkıstırıp flop deneyen marko..
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2014, 14:50:23 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı SARI KANARYA

• Üye
  • Yer: İZMİR
şöyle objektif yorum yapıldığı zaman benim sigortalarım acayip atıyor
bir taraftarın bu kadar objektif olması bana cidden garip geliyor.

ayrıca Gs ni saha hapatmasına niye yoralım ne gereği var onlar ana avrat gitsinler biz kendimize bakalım
biz zaten hep böyle yaptık o yüzden 1 arpa boyu gidemiyoruz.
doping yapsana lafına anons yaptır. şike yapsana laflarına ses yok .
sonra ee bunlara kafayı yormayalım biz kendimize bakalım ...

bunlara da kafa yoracağız gerekeni yapacağız yapmalıyız o saha kapanmalı lamı cimi yok
hak hukuk bunu gerektiriyor ise onu yaparız.

o kupayı da onların bir tarafına monte ederiz.
saha avatanjı bizde halen biz avantajlıyız.

Üstad seni buralarda hep olaylarla esprilerle yaklaştığın için seviyoruz ve saygı duyuyoruz ama sigortalarım acayip atıyor dediğinde neyi kastediyorsun?
4 maçın 3 nü onlar iyi oynadı demek objektiflik olarak yorumluyorsan katılmıyorum.

Benim gs nin sahasının kapatılmasını istemeyeceğimi falan mı zannediyorsun?Ben sahanın kapatılmasına izin vermeyeceklerine inandığım için kafa yormayalım dedim.Büyük bir ihtimal para cezası ile geçiştirecekler.Pınar karşıyakanın sahasının kapatılmasına sebep olarak küfür,3 anons,hakeme yabancı madde atılması ve hakemlerin soyunma odasına gitmesi gerekçe gösterildi.
Hakeme bişey gelmediği için onlara öyle gs ye böyle diyebilirler.

Senin fikirlerinle hareket edecek olursak bizde 7/24 ana avrat gidersek kaybedenin biz olacağını söylüyorum.Serinin 7. maça kalma durumu varken 5. maçta alınacak bir ceza 7. maça kadın ve çocukların gitmesi demektir.Aklını kullanıp intikam almak istiyorsan bütün enerjini 7. maça saklayıp salon boşaltılmasına imkan vermeden ne yapmak istiyorsan o maçta yapman bizim lehimize mi olur yoksa aleyhimize mi?

Çevrimdışı SARI KANARYA

• Üye

Mesele o temasta ne olup olmayacağı değil.Mesele o pozisyon abdi ipekçide olsaydı taraftar baskısından faul verebilirlerdi demek.Yoksa ben faul var veya yok demedim.

Çevrimdışı ConsultaNt

• Üye
Dünkü maçta Kleiza'ya Bo'ya, Oğuz'a yapılan açıkça fauller vardı. Son pozisyonda da hem Bo hem de Bojan'a yapılanlara koç artık dayanamadı patladı. Aynı pozisyonda 2 teknik faul verdiler üst üste. Toplamda 6 teknik çalınmış bize. Şimdi koç da 5. maç takımın başında olamayacak. Büyük hasarla çıktık aslında.

Bununla birlikte söylendiği gibi serinin 7. maça kalma ihtimalini de düşünelim elbette lakin bizim salonun kadın ve çocuk taraftarların dolu olması ya da salonda her zaman yer alan seyircimizin bulunması arasında da pek fark yok bana göre. Hatta kadın ve çocuklar Mustafa Özben'in de katkısıyla çok daha coşkulu bir ortam yaratacaklardır. Sadece serbest atışlar problem olabilir (çığlıklardan). Hoş henüz oynamadığımız 5. maçta ceza alıp serinin 6. maçta bitmeyeceği ve son maça taşınacağı senaryo şu an için fantezi sayılacak durumda.

Şunu net olarak söyleyebilirim ki, GS'ye seyircisiz cezası veremezler ise bize de veremezler. Onlara seyircisiz verirlerse bize 7. maçı etkileyecek cezayı vermek için pusuda olacaklardır. Hele hele maçta moral bozacak şekilde geriye düşersek kesin ceza alırız.
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2014, 15:05:32 Gönderen: ConsultaNt »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Üstad seni buralarda hep olaylarla esprilerle yaklaştığın için seviyoruz ve saygı duyuyoruz ama sigortalarım acayip atıyor dediğinde neyi kastediyorsun?
4 maçın 3 nü onlar iyi oynadı demek objektiflik olarak yorumluyorsan katılmıyorum.

Benim gs nin sahasının kapatılmasını istemeyeceğimi falan mı zannediyorsun?Ben sahanın kapatılmasına izin vermeyeceklerine inandığım için kafa yormayalım dedim.Büyük bir ihtimal para cezası ile geçiştirecekler.Pınar karşıyakanın sahasının kapatılmasına sebep olarak küfür,3 anons,hakeme yabancı madde atılması ve hakemlerin soyunma odasına gitmesi gerekçe gösterildi.
Hakeme bişey gelmediği için onlara öyle gs ye böyle diyebilirler.

Senin fikirlerinle hareket edecek olursak bizde 7/24 ana avrat gidersek kaybedenin biz olacağını söylüyorum.Serinin 7. maça kalma durumu varken 5. maçta alınacak bir ceza 7. maça kadın ve çocukların gitmesi demektir.Aklını kullanıp intikam almak istiyorsan bütün enerjini 7. maça saklayıp salon boşaltılmasına imkan vermeden ne yapmak istiyorsan o maçta yapman bizim lehimize mi olur yoksa aleyhimize mi?

*sigortalarım atıyor demek sinirleniyorum demek. bende insanım sinirlenme hakkımı kullanıyorum.

* ben 7/24 saat küfür edelim ana avrat gidelim demedim ki zaten. ama olanlara kafa yormayalım kendi işimize bakalım kısmına tepkim var. tabiki kendi işimize bakalım hatalarımı ne ise yapmayalım ama saha dışında HAKKIMIZI SAVUNALIM ...

* objektiklif kısmı genel yorumun algısıdır. tek bir cümle ile izah edilemez.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Mesele o temasta ne olup olmayacağı değil.Mesele o pozisyon abdi ipekçide olsaydı taraftar baskısından faul verebilirlerdi demek.Yoksa ben faul var veya yok demedim.

''''Taraftarlar kendilerini çok hırpalıyorlar ama hiçbir hakem üçlüsü o atmosferlerde deplasmanda deplasman takımını kollamaz.İnce düdükleri ev sahibi lehine yorumlar.Tıpkı 2. maçta ülker arenada ki bo nun markosviliye yaptığı temas gibi.'''''''''

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Kulübümüz, başta Beko Basketbol Ligi Kulüpleri olmak üzere tüm basketbol kamuoyuna yönelik olarak aşağıdaki deklarasyonu yayınlamıştır.

"Fenerbahçe Spor Kulübü olarak deklare ederiz ki; en temel görevi olan eşit, güvenli ve adil basketbol müsabakalarının organizasyonunu dahi yapamayan, bir takım kulüplerin yörüngesinde yarışma sonuçlarını dizayn etmeye yönelik hakem ve kurul kararlarına imza atan Türkiye Basketbol Federasyonu, tarafımızca meşruiyetini yitirmiş ve seçim sürecine girmiştir.

Bu nedenle, Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, bu federasyonun alacağı hiç bir karar ve tasarrufu tanımamakla birlikte tarafsız ve adil bir basketbol federasyonunun inşası kararlılığında olan kulüplerimizin, iş bu deklarasyona katılmaları ve gereğini yapmalarının önemi hususunu, tüm basketbol kamuoyunun dikkatine sunarız.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ"

Çevrimdışı ConsultaNt

• Üye
Madem konusu açıldı ikinci maçtaki son pozisyon hakkında da konuşmak istiyorum. Rakip taraftarlar sosyal medyada olsun sözlük mecralarında olsun Ergin Ataman'ın gazına gelip o kadar tepki gösterdiler ki deplasmandaki 2 maçta resmen dayak yedik hem de hakemlerce. O maçta hakemler 3 çeyrek boyunca her temasa çaldıkları saçma düdüklerden sonra 4. çeyrekte özellikle çeyrek başında hiçbir şeye düdük çalmamaya başladılar. Oyun sertliğine bu kez kontrolsüz şekilde izin verdiler. Koca çeyrek boyunca böyle dalgalı bir standart oturduklarında o müphem müdahaleyi faul olarak değerlendiremezlerdi. Euroleague maçlarındaki gibi önce sertliğe izin verip sonrasında müsamaha göstermeme standartsızlığını tersten uyguladılar. Buna rağmen öyle aman aman tespit edilip herkesin hemfikir olabileceği bir pozisyon bile değil. Zaten sonrasında Marko'dan çıkan topu rakibe verecek kadar saçmadıkları bir günde gerçekleşti bu pozisyon. Orada topu oyuna sokup haksız yere basketi bulsalar seri 1-3 olmuştu belki de.
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2014, 15:18:00 Gönderen: ConsultaNt »

Çevrimdışı vonyc

• Üye
  • Yer: Eskişehir
  • Andrew Goudelock !!!
Kulübümüz, başta Beko Basketbol Ligi Kulüpleri olmak üzere tüm basketbol kamuoyuna yönelik olarak aşağıdaki deklarasyonu yayınlamıştır.

"Fenerbahçe Spor Kulübü olarak deklare ederiz ki; en temel görevi olan eşit, güvenli ve adil basketbol müsabakalarının organizasyonunu dahi yapamayan, bir takım kulüplerin yörüngesinde yarışma sonuçlarını dizayn etmeye yönelik hakem ve kurul kararlarına imza atan Türkiye Basketbol Federasyonu, tarafımızca meşruiyetini yitirmiş ve seçim sürecine girmiştir.

Bu nedenle, Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, bu federasyonun alacağı hiç bir karar ve tasarrufu tanımamakla birlikte tarafsız ve adil bir basketbol federasyonunun inşası kararlılığında olan kulüplerimizin, iş bu deklarasyona katılmaları ve gereğini yapmalarının önemi hususunu, tüm basketbol kamuoyunun dikkatine sunarız.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ"

Bu nedemek oluyor şimdi Cem abi
Sevdamıza kimse engel olamaz,
Bazen hüzün vardır,bazen mutluluk,
Fener sevgisinin adı konamaz,
Ne kupa büyüklüğü,ne şampiyonluk!!!

Çevrimdışı SARI KANARYA

• Üye
*sigortalarım atıyor demek sinirleniyorum demek. bende insanım sinirlenme hakkımı kullanıyorum.

* ben 7/24 saat küfür edelim ana avrat gidelim demedim ki zaten. ama olanlara kafa yormayalım kendi işimize bakalım kısmına tepkim var. tabiki kendi işimize bakalım hatalarımı ne ise yapmayalım ama saha dışında HAKKIMIZI SAVUNALIM ...

* objektiklif kısmı genel yorumun algısıdır. tek bir cümle ile izah edilemez.
[/quote]

Buradan bağırıp çağırmakla elimize bişey geçecekse eyvallah.Ama ne yazıkki burada bağırıp çağırmanın bir faydası yok,kaale alanda yok.Bağırıp çağırması gerekenler yönetimdir bağıracaksak yönetime bağırıp çağırmalıyız ki,onlar da tepkinizi koyun,masaya yumruğunu vurun diyerek olur.

Böyle maçları yönetmek için hakemin mangal gibi yüreği olması gerekir ki pozisyonlardaki faulleri çat çat çat çalsın.Hakemler baskılı atmosferi gördüklerinde tırsıyorlar.Tırstıklarını bildiğim için kendi evinde oynayan takım bir adım önde başlar diye düşünüyorum.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Buradan bağırıp çağırmakla elimize bişey geçecekse eyvallah.Ama ne yazıkki burada bağırıp çağırmanın bir faydası yok,kaale alanda yok.Bağırıp çağırması gerekenler yönetimdir bağıracaksak yönetime bağırıp çağırmalıyız ki,onlar da tepkinizi koyun,masaya yumruğunu vurun diyerek olur.

Böyle maçları yönetmek için hakemin mangal gibi yüreği olması gerekir ki pozisyonlardaki faulleri çat çat çat çalsın.Hakemler baskılı atmosferi gördüklerinde tırsıyorlar.Tırstıklarını bildiğim için kendi evinde oynayan takım bir adım önde başlar diye düşünüyorum.

bak yukarıda yazdıklarına imzamı atarım.. ama o tırsma işi bizim sahamıda olmuyor cidden olmuyor
bunu olduracak olanlar görevini yapsın veya orda bizi katletmesinler. bizi kollasınlar demiyorum katletmesinler yeter
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2014, 15:31:15 Gönderen: Cem Ağrak »