Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 375694 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SARI KANARYA

• Üye
  • Yer: İZMİR
bak yukarıda yazdıklarına imzamı atarım.. ama o tırsma işi bizim sahamıda olmuyor cidden olmuyor
bunu olduracak olanlar görevini yapsın veya orda bizi katletmesinler. bizi kollasınlar demiyorum katletmesinler yeter

Senin yöneticin 2. maçtan sonra ergin atamanın maç bizim hakkımızdı,Basketbolcular ve bench hakeme çok büyük baskı yaptı,hakkımız olan maçı çaldılar dediğinde cevap verebilseydi apdi ipekçideki olan olaylar daha hafif cereyan ederdi.Suç bizim yönetimde.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Bakın Tekrar söylüyorum...Bizim maçlarda Bir yönetici Parkeye inse ve Koçla konuşsa ortalık yıkılır..Lütfi denen seviyesizi gördünüz..Kulaktan kulağa oynadılar adeta...

Birde KSK maçında Ksk nin aldığı cezaya dikkat edin..Aynen Gs maçındaki olaylar..

Şimdi ceza almazlarsa Biz aynısını yapsak ceza vereceklermi? Peki verirseler ne olcak?

Bu seri açık ara UTANÇ KAYNAĞIDIR ülke basketbolu adına...

Ayrıca iş 7. maça kalırsa sanırım O maç sonunda istenmeyen olaylarda olacaktır
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bir değil, iki değil, üç değil, dört değil, beş değil; tam altı tane teknik-faul... Bütün bir sezon Fenerbahçe lehine bu kadar teknik-faul verilmedi. Oysa biliyoruz ki, rakipler zaman zaman çok daha beter hareketlerde bulunuyorlar. Mesela dün Cenk Akyol'un teknik almadığı yerde dünyada hiç bir sporcu teknik-faulü hak etmez. Hele dün oynanan maçtan sonra Galatasaray cephesinin diliyle hakemleri aklamaya çalışmanın ve bunun için sadece Obradovic'e çalınan tekniklerle meşgul olmanın benim açımdan anlaşılabilir bir tarafı yok. Dün maç adil yönetildiyse, dünyada bütün maçlar adil yönetilmektedir. Çünkü dünyada hiç bir maçta hakemler dün olduğu kadar onur ve şereften uzaklaşamazlar. Ancak Ergin Ataman hakemlik yapsaydı dünün hakem üçlüsü kadar taraf kollayabilirdi; bunu sadece o başarabilirdi.

Dünya durdukça bir maç nasıl katledilir dersi olarak bu maç hatırlanmalı.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Yapılanların mutlaka karşılığı verilmeli. Yeter artık. Kimse bu camiayı şamar oğlanına çeviremez.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Yapılanların mutlaka karşılığı verilmeli. Yeter artık. Kimse bu camiayı şamar oğlanına çeviremez.

Bu arada Locaları biz vermemişiz abi..Ülkerli kodamanların locasıymış orası..

Durum açık..Yani Yönetim vermediyse onları korumak zorunda değil bence..Ülkerliler korusun..Mesajın alınması lazım!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Bu salonun tapusu kimin üstünde; cidden merak ediyorum.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Bu salonun tapusu kimin üstünde; cidden merak ediyorum.

Net söyleyim Bu kadar para harcayıp o salonu yapacağımıza Akatların büyüğünü 8000 kişilik yapıp kendi salonumuzda oynamalıydık...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı ConsultaNt

• Üye
Resmiyette yeri dahil salonun hepsi bizim.  :-X

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
Bayanlar finallerinde de bizim takımımız ne kadar kötü oynadıysa hakemler ve fedarasyonda o kadar taraflıydı hiçbir yöneticinin sesi çıkmadı.

Erkeklerde seri eşitlendikten sonra sesimizi çıkarmak aklımıza geldi.

Çevrimdışı hme1453

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Biz hayatta en çok Fenerbahçeyi sevdik.
Galatasaray serefsizligi + Ergin ataman serefsizligi....
Allahim bu ser odagi karsisinda bizim boynumuzu bukme....
Bazen sevinçli,bazen kederli,hayat seninle güzel

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Net söylüyorum..Şu an için İstediğim tek şey 5. maç ve kalırsa 7. maç salonda olmaktı..Salonda olup İçimden geçenleri bağırmak..Dakikalarca Ergin atamana sinkaf yapıp..3 ÜÇ KELİMELİ KÜFÜRÜ ETMEK!

Kızıyorum kendime Neden burada yaşıyorum İstanbula yakın değilim diye.Ciddi manada...

Çok sıkıldım bu bit yavrularından çok pis dalasım var!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
Fenerbahçe yönetiminin bu tarz açıklamalarının acaba klube herhangi bir getirisi olmuş mudur.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Fenerbahçe yönetiminin bu tarz açıklamalarının acaba klube herhangi bir getirisi olmuş mudur.

Açıklamada bişey yok zaten..Başbakan ne diyordu..Şu kadarı evde zor tutuyoruz...

Bir açıklama yapsak desek ya..Taraftarı zaptedemeyiz..Bundan sonra olacakların mesulu sizsiniz diye!

Açıklasalar ya biletleri 5 lira diye! Bunu yapmadan hepsi tırı vırı!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Öyle bir İMA varki bizim salonda ben hakem olsam art niyetli olsam korkmadan çalarım..Nerde eski baskı..Açık ve net..Bu seriden önce bir düzenleme olmalıydı
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
hocam şimdi hakem olduğunu düşün, maça çıkarken gerçekten tarafsızsın,

hangi salondaki seyirciden etkilenirsin, bir salonda tiyatro izler gibi takılan beyzadeler, diğer tarafta doğru yanlış aleyhine çalınan her düdükte ortalığı yıkan bir grup var.

şu seride hakemler rakip takıma çalıyorsa ben hakemlere kızmam, keyfince takılan seyirciye kızarım.