Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 375694 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı maliboz

• Üye
  • Yer: istanbul
Galatasaray serefsizligi + Ergin ataman serefsizligi....
Allahim bu ser odagi karsisinda bizim boynumuzu bukme....
amin

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
hakemler etkilendikleri için doğramıyor bizim takımı bilinçli yapıyorlar. etkilenen birileri varsa bizim oyuncularımız

Çevrimdışı Port Valdez

• Üye
Beyler gsnin, erginin yaptığı şerefsizlikleri konuşmaktan kendi hatalarımızı konuşmayı değerlendirmeyi atlarsak çok büyük bir hataya düşeriz.

Bunlar hep böyleydi zaten.Garipsenecek bişey yok.Her yerden kollanıyorlar.Biz asıl 4. maçta 3. çeyrekteki Emir Preldzic rezaletini konuşalım.Farkı ne zaman eritsek sonunda yine helva gibi dağıldığımızı konuşalım.4. çeyrekte rezalet oynayan gsye rağmen hiç savunma yapmayışımızı konuşalım.Bana kalırsa biz bu 2 maçı maçlar adil yönetilseydi de kaybederdik.Zaten 2. maçı mucize ile kazandık hatırlayalım.

Oyuncularımız deplasmanlarda nasıl bu kadar sinebiliyor ben inanamıyorum.Tamam gs taraftarı müthiş baskı kuruyor da bizim takımın çoğu oyuncusu bu atmosferlerde oynamış oyuncular tecrübeli oyuncular.Eller titredi resmen 2 maçta.Bunu kabul edemiyorum.

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • twitter.com/paulgeorge__13
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı Selçuk

• Üye
Şu 2. Maçtaki son pozisyon için birşeyler söylemek istiyorum. Bo topu çaldıktan sonra ( ki pozisyon tam önündeydi) gergin hiç itiraz etmedi elini kolunu kaldırmadı. Her pozisyona itiraz eden adam burada hiç tepki vermedi. Ne zaman maç bitti,maçı kaybettiler serinin ipekci tarafını etkilemek,yatırım yapmak için o açıklamaları yaptı. Kendi fanboylari inanmasını geçtim bizim bile bu pozisyonu ortada veya faul olarak görmesi ilginç.

Tapatalk

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara

Çevrimdışı Pesi1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
Yönetim açıklama üstüne açıklama yapıyor. Ergin ve yöneticileri yaptıkları açıklamarla bütün hakem desteğini arkalarına almıştı 3 ve 4.maçlarda. Muhtemelen cuma günüde hakemler bize çalışacak. Türk hakemciliğinin ve federasyonunun eyyam anlayışı bunu gerektiriyor çünkü.

Çevrimdışı Cnbaz

• Üye
    • @Mhsinusta
Şu Tbf nin açıklamasını okuyunca, gördüklerime inanamadım. Eğer o açıklamayı başlıksız, herhangi bir kurumdan geldiği belli olmayacak şekilde salt bir kağıtta okusam, bu açıklamayı Gs yönetimi yapmıştır büyük ihtimalle der bırakırım. Yav skorboarda yansıyan rezilliği Tbf açıklamaya çalışıyor... Bundan daha öte saçmalık olur mu ? Bu kurum ne zamandan beri Gs yönetiminin basın sözcülüğünü yapmaya başladı. Eğer ortada bir rezillik varsa sen açıklama yapmassın gereğini yaparsın. Akreditasyonun iptali varsa Gs yönetiminin vicdanına kalmış bir olgudur.

Yazık diyorum başka da bir şey yazmak içimden gelmiyor. Çünkü küfür hariç bu durumu başka hiç bir kelime karşılamıyor. Yönetimin açıklamalarına gelince öyle başa böyle tarak misali karşı tarafın ciddiyetine mukabil yerinde kurgulanmış bir açıklama olmuş.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Tedbir Alınacaktır ne...Alacaksın Maçan sıkıyorsa..Edepsizlik diz boyu..Lanet olsun
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı gfbcan

• Üye
Son açıklama ne abi ya BEKLEYİN, CEO BİRAZDAN GELİYOR :) hiç gerek yoktu bence bu türlü açıklamaya.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
MERDİVENLER BİR YERDE Kİ; GÖZÜKMÜYOR! en güzeli bence bu :D bence biraz gereksiz olmuş bu açıklama
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2014, 18:00:04 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı SARI KANARYA

• Üye
  • Yer: İZMİR
Şu Tbf nin açıklamasını okuyunca, gördüklerime inanamadım. Eğer o açıklamayı başlıksız, herhangi bir kurumdan geldiği belli olmayacak şekilde salt bir kağıtta okusam, bu açıklamayı Gs yönetimi yapmıştır büyük ihtimalle der bırakırım. Yav skorboarda yansıyan rezilliği Tbf açıklamaya çalışıyor... Bundan daha öte saçmalık olur mu ? Bu kurum ne zamandan beri Gs yönetiminin basın sözcülüğünü yapmaya başladı. Eğer ortada bir rezillik varsa sen açıklama yapmassın gereğini yaparsın. Akreditasyonun iptali varsa Gs yönetiminin vicdanına kalmış bir olgudur.

Yazık diyorum başka da bir şey yazmak içimden gelmiyor. Çünkü küfür hariç bu durumu başka hiç bir kelime karşılamıyor. Yönetimin açıklamalarına gelince öyle başa böyle tarak misali karşı tarafın ciddiyetine mukabil yerinde kurgulanmış bir açıklama olmuş.

Tbf nin açıklaması tırı vırıdan ibaret.Yönetmelikte yer alan cezaları zamanında verebiliyormusun ona bakacaksın.Yoksa maçta neler olduğunu hepimiz zaten iyi biliyoruz.Adam gibi hakemlerin görevlerini yapsın diyeceğim ama oradaki 2 maçta görevlerini yapmadılar.Oradan etkileniyorsan burada da etkilenip lehimize karar vermeyi geçtim.Adam gibi yönetin.Taraftar da sağduyulu hareket etsin.Hala saha avantajı bizde.Panik yapma,sakin ol,doğru şutları kullan.Ergin atamanın dediklerinin tam tersi Asıl Biz onlardan daha iyi takımız.Ne pahasına olursa olsun hakkımızı da yeseler şampiyon biz olacağız.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
ne yapacaksa Obradoviç ve öğrencileri yapacak gerisi hikaye
haa birde cuma günkü maçta inanıyorum ki o salonda maçı kazanmamız için gerekli motivasyonu sağlayacak ortam olacaktır.

son açıklama ile ilgili yorum yapmak istemiyorum !!!

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Net söyleyim Bu kadar para harcayıp o salonu yapacağımıza Akatların büyüğünü 8000 kişilik yapıp kendi salonumuzda oynamalıydık...

Biz 5 kuruş vermedik ki Murat asıl sorun da bu zaten

Çevrimdışı Alper Zeynel

• Üye
Obradovic'in olmaması bizi nasıl etkiler peki? Takımın başında Jose Maria İzquierdo İbanez (resmi site işe yarıyor bazen) olacak :)