Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 391644 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Şu doping konusu çok mühim. En azından yönetim böyle bir açıklama yaparsa gündeme bir anda bomba gibi düşer ve ellerindeki emziği alır, medyanın havasını değiştiririz. Çok iddialı sözlere gerek yok. Soru şeklinde politik bir cümle: "Ezeli rakibimiz doping kontrolünden mi kaçıyor? Bu yönde duyumlarımız var."

Gündemi dağıtmaya yeter ve artar. Haydi yönetim... Duy sesimizi. Bu iş bildiğin sinir harbine döndü. Psikolojik bir savaş yapıyor adamlar. Böyle bir karşı hamle emziklerini düşürür ağızlarından.

Ve bu açıklamayla yetinmeyip, maça çıksın veya çıkmasınlar; bütün Fenerbahçe ve Galatasaray'lı oyunculardan doping testi istediğimizi de Federasyondan talep edebiliriz. Açıklamada dile getirebiliriz. "Maça çıkmasanız bile gelin, topluca doping testine gidelim" diyebiliriz. Şahane olur.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Şu doping konusu çok mühim. En azından yönetim böyle bir açıklama yaparsa gündeme bir anda bomba gibi düşer ve ellerindeki emziği alır, medyanın havasını değiştiririz. Çok iddialı sözlere gerek yok. Soru şeklinde politik bir cümle: "Ezeli rakibimiz doping kontrolünden mi kaçıyor? Bu yönde duyumlarımız var."

Gündemi dağıtmaya yeter ve artar. Haydi yönetim... Duy sesimizi. Bu iş bildiğin sinir harbine döndü. Psikolojik bir savaş yapıyor adamlar. Böyle bir karşı hamle emziklerini düşürür ağızlarından.

Ve bu açıklamayla yetinmeyip, maça çıksın veya çıkmasınlar; bütün Fenerbahçe ve Galatasaray'lı oyunculardan doping testi istediğimizi de Federasyondan talep edebiliriz. Açıklamada dile getirebiliriz. "Maça çıkmasanız bile gelin, topluca doping testine gidelim" diyebiliriz. Şahane olur.

katılıyorum...gergin cok gerilir ama o zaman...patlar sınırınden...

• Üye
cok begendim bu sozu..baska forumdan...

6alatasarayın en şerefli olduğu gün, şerefsizliğini kabul ettiği gündür.
« Son Düzenleme: 19 Haziran 2014, 10:29:59 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Vallahi Yılmaz hocam, Ergin benim umurumda değil. Ama medyada oluşturdukları şu "mağdur" havasını dağıtmak için bir karşı hamle şart. Öyle böyle değil; gündeme bomba gibi düşecek bir açıklama... "Gelin hep beraber doping testine gidelim; maça niye çıkmak istemedikleri belli olsun."

Bizim şampiyonluğumuz gölgeleneceğine, onlar manipüle olsun.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
İsmail Şenol'dan gelen son tweet "Galatasaray Liv Hospital'ın 11:00'de yapılması planlanan antrenmanı iptal edildi."
Bence antrenman yapmayacaklardı, goygoy olsun diye bu haberi yaydılar.

• Üye
Vallahi Yılmaz hocam, Ergin benim umurumda değil. Ama medyada oluşturdukları şu "mağdur" havasını dağıtmak için bir karşı hamle şart. Öyle böyle değil; gündeme bomba gibi düşecek bir açıklama... "Gelin hep beraber doping testine gidelim; maça niye çıkmak istemedikleri belli olsun."

Bizim şampiyonluğumuz gölgeleneceğine, onlar manipüle olsun.

cok haklısın..yaptıkları bu serefsizlige tam cevap olur...birde girmediklerini dusunsene doping kontrolune..off anam off...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
İsmail Şenol'dan gelen son tweet "Galatasaray Liv Hospital'ın 11:00'de yapılması planlanan antrenmanı iptal edildi."
Bence antrenman yapmayacaklardı, goygoy olsun diye bu haberi yaydılar.

Yok, maça çıkma ihtimalleri gittikçe azalıyor. Biliyorlar şu şartta oradan çıkamayacaklarını...

Yine de son dakikaya kadar belli olmaz.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
esas belirleyici olan 10:30da başlaması planlanan güvenlik toplantısı
ona katılırlarsa kesin geliyorlar demektir. yoksa bence de çıkmayacaklar
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Yok, maça çıkma ihtimalleri gittikçe azalıyor. Biliyorlar şu şartta oradan çıkamayacaklarını...

Yine de son dakikaya kadar belli olmaz.
esas belirleyici olan 10:30da başlaması planlanan güvenlik toplantısı
ona katılırlarsa kesin geliyorlar demektir. yoksa bence de çıkmayacaklar

valla mantıklı düşününce kaybedecekleri hiç birşey yok, şampiyon olma ihtimalleri zaten kalmadı. Bu nedenle her şeyi deneyebilirler.

• Üye
aysal demiski roportajda "onlem alacagız lafı ınandırıcı gelmedi";
ulan sen macı atasehir'de bile degil tarafsız sahada ıstıyorsun inandırıcı gelse olur gelmese ne olur...

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
3 Puan ‏@3puancom  3m 
 More
 View translation
SON DAKİKA: Galatasaray güvenlik toplantısına katılmadı. Ülker Arena'daki şut idmanına gitmedi
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

• Üye
aksama artık eglence programı olsun...hazırlıklar baslasın...

dansozler, temsili mac, sut yarısması, gecmis olsun mesajları, tavuklar vb..

cok eglenceli...

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
3 Puan ‏@3puancom  3m 
 More
 View translation
SON DAKİKA: Galatasaray güvenlik toplantısına katılmadı. Ülker Arena'daki şut idmanına gitmedi

Demek ki maça çıkmayacaklar. Bence herşeyin altında Ünal Aysal'ın şubeyi kapatma isteği yatıyor, akıl-mantık-dışı taleplerin, öne sürülen türlü bahanelerin asıl sebebi bu. Taraftarı karşısına almadan şubeyi kapatıp, kulübün ekonomisini düzelticek kendince. Yoksa bu sene tüm branşları da düşünecek olursak defalarca deplasmana sahamıza geldiler ama nedense "can güvenliği" olmadığı yeni akıllarına geldi.

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
    • ErdenayGuler
Güvenlik toplantısına da katılmadıllar.

fbkolik

• Ziyaretçi
Ben ne yapar ne eder maça çıkarlar diye bekliyordum ama 10.30 daki güvenlik toplantısına katılmadılar,şut antrenmanı da iptal olmuş.Ciddi ciddi çıkmayacaklar maça galiba :)