Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 388977 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
NTV Spor ‏@ntvspor  1m 
 More
 View translation
SICAK GELİŞME: Kampta olan Galatasaraylı basketbolcular Yönetim'den haber bekliyor. Kampın bitmesi ve oyuncuların dağılması bekleniyor.
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Güvenlik toplantısına katılmamanın bağlayıcılığı var  mı bilemiyorum. Şöyle bir çakallık da olabilir:

Güvenlik toplantısı yapılmadığı için salona giriş ve çıkış yolu da belirlenemiyor. Öyle olunca o noktalara polis yerleşmiyor. Hal böyle iken provakasyon için takımı taraftarın arasından geçirip gelmenin de hesabını yapıyor olabilirler. Ondan sonra da iki kırık cam gösterip bakın can güvenliğimiz yok dedik, inanmadınız muhabbeti yapabilirler
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı klasik cubuklu

• Üye
Sut idmanina katilmadan da maca cikabilirler. Konsantrasyonu bozmamak lazim

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Aynen. Son dakikaya kadar maç oynanacakmış gibi konsantrasyon şart. Hakem maçı tatil edene kadar her an her şey olabilir havasıyla...

Diyelim ki, onlar son dakika salona gelecek. Bu durumda bizim oyuncular şu an tereddüt yaşarken, onların ekibi pekala maçın oynanacağını biliyor zihinsel olarak maça hazırlanıyor olabilir. İhtimal midir? İhtimaldir. Bir dakika bile motivasyon kaybına yer yok; olmamalı. Özellikle oyuncu kadrosu...

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
Yalnız tüm sezon boyunca bekleyip bir başlık açtım. Onda da maç olmuyor..

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
su 4. macta yapılan kural hatası alenen dillendirilmeli artık..neden susuluyor anlamıyorum...

ciddi anlamda bu olayın uzerine gidilmeli..ve ne konusuyorsunuz 1 macınız saibeli denmeli..

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Yalnız tüm sezon boyunca bekleyip bir başlık açtım. Onda da maç olmuyor..

cenabet derler oyle ise ama; en eglenceli topaç oldu :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Eren yavrum muazzam bi el var sende
Oynamadan şampiyon yapacaksın takımı :) :) ;)

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
cenabet derler oyle ise ama; en eglenceli topaç oldu :)
Cem Abi'nin de dediği gibi; bedava şampiyonluk verdik hala ne diyorsun abi :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Çıkarlar abicim ben 21.20. Ye kadar inanmam
Sözleri arkasında dursunlar sahaya cikmasinlar kendilerinden Özür dileyecegim

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Galatasaray istediği aldı ve alıyor bu süreçte. Zaten şampiyonluk iddialarının çok yoktu muhtemelen. Yani serinin yedinci maça gideceğini beklenen bir durum değildi.

Şu an Galatasaray'ın daha haksız olmadığı gibi görünen bir ortam oluştu. Tarafsız yazarlar hatta Fenerbahçe'ye yakın twitterdaki spor yazarları bile ortamın genel kirliliğinden bahsediyorlar. Dün Kaan Kural'ın yazısının bile binlerce kez paylaşılması buna bir örnek.

Türkiye'deki ortamı bilmeyen, isimleri pek tanımayan bir NBA yazarı medyaya baksa neler anlar acaba .

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
ahaha toplantıda video izliyorlarmış
bunlar kesin gelecekler abicim
şuraya yazıyorum
A.Y.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Maç bitimi yapılacak tezahürat belli:

-Ligden çekilin o..... ç......!

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Çıkarlar abicim ben 21.20. Ye kadar inanmam
Sözleri arkasında dursunlar sahaya cikmasinlar kendilerinden Özür dileyecegim

Korkup kaçan ödlek tavuklardan özür dileyeceksin yani. "Ben sizi az biraz cesur sanmıştım; bu kadar ödlek olduğunuzu bilmiyordum, sizde yürek vehmettiğim için özür dilerim" demelisin onlara. :D

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Ynt: ANKET: Perşembe Akşamı...
« Yanıtla #3434 : 19 Haziran 2014, 12:13:32 »
Evet, Perşembe gelip çattı. Akşam ne şekilde şampiyon olacağız hala belli değil. Şampiyonluk belli de...