Bütün bir normal sezon (ki 30 maç demektir) sadece bu akşam çıkacağımız 7. maçı kendi evimizde oynamak içindi. Biz play-off'lara son sıradan girsek bile finale kalmamız durumunda zaten her türlü kendi evimizde üç maç oynayacaktık. Bütün bir normal sezon kendi evinde dört maç oynayabilme hakkı içindi. Zaten çeyrek ve yarı finallerde saha avantajına ihtiyacımız olmadı. İçeride dışarıda götürdük.
Ve geri zekalılar... Olmayacağını bile bile bizden bütün bir normal sezonun kazanımını bırakmamızı talep ediyorlar. Yüzsüzlük, pişkinlik, arsızlık, hayasızlık, utanmazlık... Hemde nihai noktası...
Keşke salonları kapatılmasaydı da, şu gürültü olmasaydı. Zaten bir işimize de yaramadı.
Bu işi 6. maçta bitiremedikleri için maç akşamı bizim takıma niçin çok kızdığım ve çok üzüldüğüm sanırım şu oluşan tablodan sonra anlaşılmıştır. Benim için yaşanan hiçbir gelişme sürpriz değil. Adamlar algı operasyonunu profesyonelce yapıyor; Aziz Yıldırım yönetimi gibi taşra esnafı kafasıyla değil...
Bu işi Pazartesi akşamı bitirmeliydik; bitirmeliydik... Ya da onların cezasının gelecek sezona ertelenmesine yol verip, daha sonra aynı yaygarayı biz yapmalı ve şu gün ve şu saatte Federasyonu taraf tutmakla suçlayan ve istifaya davet eden biz olmalıydık.
dediklerine katılıyorum...
ama su gs'nin 3 tane sartından1 tanesi iyice komik..
1.si hakemler degisecek; hadi oldu diyelim..
2.si mac seyircisizi olacak; bu da komik ama hadi o da oldu diyelim..kaldı ki (3.sıkkı dusununce kadın ve cocuk da olmasın diyeceklerdir muhtemelen)
3.su ve en komigi; mac
tarafsız sahada oynanacak...bunu kadar komik ve sacma istek olur mu kardesim...ben neden macımı gidip alısık olmadıgım potalarda oynayayım..kendi salonumda oynarım...
cidden bu nasıl bir istektir..nasıl bir sımarıklık ve yuzsuzluktur akıl sır ermiyor..adamların derdinin can guvenligi olmadıgı o kadar acık ki..kendi agızlarıyla itiraf ediyorlar..adamlar atasehir'e bile gelmenin can guvenligi sorunu yaratacagını dusunuyorlarsa zaten neden tbf yi sucluyorlar ki..o is devletin ve emniyetin gorevi..bu ne demek tbf dogru acıklama yapmıs demek...saygısızlık yapıyorar demek..
macı tamamen seyircisiz ve tarafsız sahada oynayacagız...vaay ana vay..hem kadınlarımızdan hem atasehir ortamından korkuyorlarsa ne diyelim bunlara.

su noktayı gormek istemeyen spor yazarlarına hayret ediyorum..cıkıp gık laf etmiyorlar..bari gs bir istek yapıyor ama su noktaları sacma diyin..yok abicim yok..zıvanadan cıkmıs bunlar..