Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 391707 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı diren_isyan

• Üye
hala cevap veremedi korkak dombili..sus pus..halbuki basketbol sorusu sorduk..

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

twitter'dan on binlerce mention geliyordur kendisine cevap vermesi zaten beklenemez;

dahası son derece yanlı bir değerlendirme yapmasına rağmen murat özaydınlı'nın anlamsız çıkışı ile mağdur durumuna düştü ve sosyal medyada objektif blogger'cılık oynayan zevat ile geleneksel basın kendisinin yanında konumlandı.

artık cevap verme gereksinimi bile duymuyordur; "ben bilgece yorumumu yaptım köşeme çekildim" tavrını takınır

işte bu yüzden kifayetsiz tarafgirliğini yüzüne vurmak için ortak bir çaba ortaya konmalı !!!

Çevrimdışı Pesi1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
2014 yılındayız herkesin elinin altında internet var. Bi de sen sporla ilgilenen yazı yazan yorum yapan bi insansan internet senin için çok daha önemli. Açarsın TBF sitesini zor bişey değil bu girersin disiplin kurulu kararlarına , bakarsın önceki cezalara. Fenerbahçe maçında yaşanan 2 anons+maç sonu olaylar ile Abdi İpekçi'de ki ilk maçı bile kıyaslaman yeterli, ki sezon içinde Fenerbahçe'den yaklaşık 8-10 kez daha fazla ceza almış bi kulüp olan Galatasaray'ın 3.maçta ceza almadığını gördüğün zaman, Fenerbahçe 5.maçtan dolayı ceza almalı diyorsan sen her türlü muameleyi hakediyorsun demektir.

O yüzden Murat Özaydınlı'nın yaptığı benim açımdan yanlış falan değil. Milletin ekmeği benim derdim değil benim derdim Fenerbahçe ve sen Fenerbahçe hakkında ceza almalıydı dersen bi nevi kollanıyor Fenerbahçe bu seride algısı yaratmaya çalışırsan cevabını misli misli alırsın. Git Nba yorumla, smaçlardan sonra ohohoho diye anır ama haddin olmayan konulara burnunu sokma.
« Son Düzenleme: 19 Haziran 2014, 00:22:10 Gönderen: Pesi1907 »

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Önce dediler Can Güvenliğimiz yok oynamayız...

Sonra dediler Ceza almazsalar oynamayız...

Sonra dediler Garanti verin olay olursa salonun boşaltılmasına yoksa oynamayız...

Bugun Hakem dediler...

Antremana geldiler...

Ne kadar OMURGALI BİR DURUŞ...Yarın es kaza kazansalar SEVİNECEKLER ve Türkiye bunları konuşacak..

Düzen bu işte..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Fikredovic

• Üye
  • Yer: İstanbul-İnegöl
Kaan kural konusunda ise beşinci maçta salona girerken salonün önünde gördüm kendisini.Yanında da bi kaç Fenerli vardı.Arkadaş olabilirler pek öyle tanışmak için yanına gitmişler gibi durmuyodu.Yanılmıyosam sigara içiyolardı.Hatta arkadaşım gidelim tanışalım foto cekinelim falan dedi.bende boşver şu .........dedim.Yani diyeceğim o ki biz böyle davranırsak adam taraflı da konusur algı operasyonu da yapar.Kaan kural iki gündür böyle değil ki.Biz ona göre tavrımızı koymadığımız için adam da zaten fenerliler seviyor beni hiç sesini çıkarmıyo istediğim gibi algı operasyonu yapayım demesi normal.

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Kaan kural konusunda ise beşinci maçta salona girerken salonün önünde gördüm kendisini.Yanında da bi kaç Fenerli vardı.Arkadaş olabilirler pek öyle tanışmak için yanına gitmişler gibi durmuyodu.Yanılmıyosam sigara içiyolardı.Hatta arkadaşım gidelim tanışalım foto cekinelim falan dedi.bende boşver şu .........dedim.Yani diyeceğim o ki biz böyle davranırsak adam taraflı da konusur algı operasyonu da yapar.Kaan kural iki gündür böyle değil ki.Biz ona göre tavrımızı koymadığımız için adam da zaten fenerliler seviyor beni hiç sesini çıkarmıyo istediğim gibi algı operasyonu yapayım demesi normal.

Hocam tam aksine bu tür adamlar büyük takım taraftarlarının kendilerine beslediği nefret üzerinden yükseliyorlar. Örnekleri bol..
Adamın daha önceki bi kaç konuşmasında rastlamıstım ki 3 büyüklerin taraftarlarıda benden nefret ediyor kimisi su zaman nefret etti kimisi su zaman diyerekten kendiyle övünüyor, işini çok doğru yaptığını belirtmeye çalışıyordu.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Hocam tam aksine bu tür adamlar büyük takım taraftarlarının kendilerine beslediği nefret üzerinden yükseliyorlar. Örnekleri bol..
Adamın daha önceki bi kaç konuşmasında rastlamıstım ki 3 büyüklerin taraftarlarıda benden nefret ediyor kimisi su zaman nefret etti kimisi su zaman diyerekten kendiyle övünüyor, işini çok doğru yaptığını belirtmeye çalışıyordu.
boylelerine normal hayatta labunya derler.ama.burasi Türkiye tabii..

« Son Düzenleme: 19 Haziran 2014, 02:46:53 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı Fikredovic

• Üye
  • Yer: İstanbul-İnegöl
İyi de abi bu ve bunun gibi adamlar basketbolla ilgilenen çoğu insan tarafından otorite olarak görülüyo ve söyledikleri herşey doğru kabul ediliyo.E hal böyle olunca bu herifte istediği gibi konusuyo ve bu sporla ilgilenen herkeste bi algı yaratıyo.Ama biz yerinde ve doğru tepkiler verirsek bi daha açıklama yaparken iki kere düşünür ve rahat bi şekilde algı operasyonu yapamaz diye düşünüyorum.Nacizane fikrim bu

• Üye
Bu vakitten sonra en önemli şey salonda tribünlerde sakin kalabilmek. Sadece oyuna konsantre olmak. Allah korusun Gs sahaya çıktığında bile olay olma riski var.
Bu sefer çekirdekçi seyirciye ihtiyaç var :)
isin içinde gs oldu mu aklima su soru geliyor? gs sansinin daha fazla olduğu yolu seçer hep..bu demek ki maça cikarlarsa galibiyet sanslarinin; cikmamaktan daha az olduğunu düşünüyor..cikarlarsa maça ezilecekler.:)

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
isin içinde gs oldu mu aklima su soru geliyor? gs sansinin daha fazla olduğu yolu seçer hep..bu demek ki maça cikarlarsa galibiyet sanslarinin; cikmamaktan daha az olduğunu düşünüyor..cikarlarsa maça ezilecekler.:)

GS yönetimi yaptıkları bu şovlarla her türlü mağlubiyetin, başarısızlığın kılıfını hazırlamış durumda. Çıkıp da kaybetmeleri durumunda zaten hakemler/TBF taraflıydı argümanı kendi taraftarlarının gözünü boyamaya yetecek. Hali hazırda maddi yönden basketbol şubelerinin kapatılması kötü olan ekonomilerine ilaç gibi gelecek bu nedenle çok büyük bir sponsorluk anlaşması imzalamazlarsa büyük ihtimalle şubeyi kapatırlar, uydurdukları TBF ve kirli oyun algısını da bu icraatlerini haklı göstermek için kullanırlar gibime geliyor.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bütün bir normal sezon (ki 30 maç demektir) sadece bu akşam çıkacağımız 7. maçı kendi evimizde oynamak içindi. Biz play-off'lara son sıradan girsek bile finale kalmamız durumunda zaten her türlü kendi evimizde üç maç oynayacaktık. Bütün bir normal sezon kendi evinde dört maç oynayabilme hakkı içindi. Zaten çeyrek ve yarı finallerde saha avantajına ihtiyacımız olmadı. İçeride dışarıda götürdük.

Ve geri zekalılar... Olmayacağını bile bile bizden bütün bir normal sezonun kazanımını bırakmamızı talep ediyorlar. Yüzsüzlük, pişkinlik, arsızlık, hayasızlık, utanmazlık... Hemde nihai noktası...

Keşke salonları kapatılmasaydı da, şu gürültü olmasaydı. Zaten bir işimize de yaramadı.

Bu işi 6. maçta bitiremedikleri için maç akşamı bizim takıma niçin çok kızdığım ve çok üzüldüğüm sanırım şu oluşan tablodan sonra anlaşılmıştır. Benim için yaşanan hiçbir gelişme sürpriz değil. Adamlar algı operasyonunu profesyonelce yapıyor; Aziz Yıldırım yönetimi gibi taşra esnafı kafasıyla değil...

Bu işi Pazartesi akşamı bitirmeliydik; bitirmeliydik... Ya da onların cezasının gelecek sezona ertelenmesine yol verip, daha sonra aynı yaygarayı biz yapmalı ve şu gün ve şu saatte Federasyonu taraf tutmakla suçlayan ve istifaya davet eden biz olmalıydık.

• Üye
Bütün bir normal sezon (ki 30 maç demektir) sadece bu akşam çıkacağımız 7. maçı kendi evimizde oynamak içindi. Biz play-off'lara son sıradan girsek bile finale kalmamız durumunda zaten her türlü kendi evimizde üç maç oynayacaktık. Bütün bir normal sezon kendi evinde dört maç oynayabilme hakkı içindi. Zaten çeyrek ve yarı finallerde saha avantajına ihtiyacımız olmadı. İçeride dışarıda götürdük.

Ve geri zekalılar... Olmayacağını bile bile bizden bütün bir normal sezonun kazanımını bırakmamızı talep ediyorlar. Yüzsüzlük, pişkinlik, arsızlık, hayasızlık, utanmazlık... Hemde nihai noktası...

Keşke salonları kapatılmasaydı da, şu gürültü olmasaydı. Zaten bir işimize de yaramadı.

Bu işi 6. maçta bitiremedikleri için maç akşamı bizim takıma niçin çok kızdığım ve çok üzüldüğüm sanırım şu oluşan tablodan sonra anlaşılmıştır. Benim için yaşanan hiçbir gelişme sürpriz değil. Adamlar algı operasyonunu profesyonelce yapıyor; Aziz Yıldırım yönetimi gibi taşra esnafı kafasıyla değil...

Bu işi Pazartesi akşamı bitirmeliydik; bitirmeliydik... Ya da onların cezasının gelecek sezona ertelenmesine yol verip, daha sonra aynı yaygarayı biz yapmalı ve şu gün ve şu saatte Federasyonu taraf tutmakla suçlayan ve istifaya davet eden biz olmalıydık.

dediklerine katılıyorum...
ama su gs'nin 3 tane sartından1 tanesi iyice komik..
1.si hakemler degisecek; hadi oldu diyelim..
2.si mac seyircisizi olacak; bu da komik ama hadi o da oldu diyelim..kaldı ki (3.sıkkı dusununce kadın ve cocuk da olmasın diyeceklerdir muhtemelen)
3.su ve en komigi; mac tarafsız sahada oynanacak...bunu kadar komik ve sacma istek olur mu kardesim...ben neden macımı gidip alısık olmadıgım potalarda oynayayım..kendi salonumda oynarım...

cidden bu nasıl bir istektir..nasıl bir sımarıklık ve yuzsuzluktur akıl sır ermiyor..adamların derdinin can guvenligi olmadıgı o kadar acık ki..kendi agızlarıyla itiraf ediyorlar..adamlar atasehir'e bile gelmenin can guvenligi sorunu yaratacagını dusunuyorlarsa zaten neden tbf yi sucluyorlar ki..o is devletin ve emniyetin gorevi..bu ne demek tbf dogru acıklama yapmıs demek...saygısızlık yapıyorar demek..

macı tamamen seyircisiz ve tarafsız sahada oynayacagız...vaay ana vay..hem kadınlarımızdan hem atasehir ortamından korkuyorlarsa ne diyelim bunlara. :)

su noktayı gormek istemeyen spor yazarlarına hayret ediyorum..cıkıp gık laf etmiyorlar..bari gs bir istek yapıyor ama su noktaları sacma diyin..yok abicim yok..zıvanadan cıkmıs bunlar..
« Son Düzenleme: 19 Haziran 2014, 09:39:29 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Japonya'da yaşayan bir dostumuz var. Fenerbasket'te tanımıştık kendisini. Adı Aykut. Bugün yazmış. Galatasaray'ın maça çıkmak istememesinin nedeni yeni bir doping skandalı olabilir dedi. Çünkü bizim yönetim söylendiğine göre doping kontrolü için müracaatta bulunmuş. Doğruluğunu bilmiyorum.

Bir de yine aynı arkadaşın bir önerisi... Galatasaray bugün sahaya çıkarsa salonda müzik yayını olarak Serdar Ortaç'ın Dansöz şarkısının çalınması...
(The video's owner prevents external embedding)

• Üye
Japonya'da yaşayan bir dostumuz var. Fenerbasket'te tanımıştık kendisini. Adı Aykut. Bugün yazmış. Galatasaray'ın maça çıkmak istememesinin nedeni yeni bir doping skandalı olabilir dedi. Çünkü bizim yönetim söylendiğine göre doping kontrolü için müracaatta bulunmuş. Doğruluğunu bilmiyorum.

Bir de yine aynı arkadaşın bir önerisi... Galatasaray bugün sahaya çıkarsa salonda müzik yayını olarak Serdar Ortaç'ın Dansöz şarkısının çalınması...

Serdar Ortac - Dansöz (HQ)

vallaha ne yalan soyleyeyim basında ergin olan her takım dopinge basvurabilir..

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
Allah bunların cezasını versin adi adamlar güzelim site gelecek mi gelmeyecek mi papatya falına döndü gelmeyin ulan cehennemin dibine kadar yolunuz var

• Üye
allahım sen bizi bu gariplerin durumuna dusurme yarabbim... amin..