Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 373791 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
tam onları yazacaktım ki sen yazmışsın..
bugun 5 numaralarımız diğer iki maçın aksine kötüydü biraz onun etkisi de vardı.

Esteban bizde olsa böyle hakemlerle hiçbir maçta 3. periyodu göremez daha ilk periyotta 3. faul hakkını doldurur, sonrasında en kısa zamanda 5leyip çıkardı bence

Çevrimdışı kuga

• Üye
  • Yer: İstanbul
Süper ayağa kalktık, süper galibiyet ama 19 hücum ribaunt biraz çok sanki.:D ordan gelsin banvit normal sezonun intikamını alalım..
Ne sevmek ne sevilmek,
ne de ağlayıp gülmek,
Senin hasretin bize ölüm demek!

Şereftir seni sevmek,
sana kanaryam demek,
bu sevdamız sonsuza dek sürecek!

ebony

• Ziyaretçi
Sanırım % 60 üçlükle oynadık..kazanmamızdaki ana neden bu yüzdeydi..fazla top kaybı yaptık,çok iyi oynamasak ta ara ara iyi savunma yaptık..bence cezalı olmasalar seyirciyle maçı alırlardı..mutlu demir in bile savunmamamıza sıkıntı vermesi beni çok rahatsız ediyor..gs gelirse ev sahibi avantajımız,banvit gelirse rakibin forsuzluğu avantajımız var..biz karakterimizi koyalım yeter..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
ilk 5 dakikadan sonraki skor.  72 - 51 ....

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Sanırım % 60 üçlükle oynadık..kazanmamızdaki ana neden bu yüzdeydi..fazla top kaybı yaptık,çok iyi oynamasak ta ara ara iyi savunma yaptık..bence cezalı olmasalar seyirciyle maçı alırlardı..mutlu demir in bile savunmamamıza sıkıntı vermesi beni çok rahatsız ediyor..gs gelirse ev sahibi avantajımız,banvit gelirse rakibin forsuzluğu avantajımız var..biz karakterimizi koyalım yeter..

60% üçlükte sadece Bojanın bir tane Kleiza'nın da bir tane el üstüsü vardı
kalanların tamamı pas üzerinden yaratılan şutlar
Mutlu Demir ayısının da 2 poisyon hariç sadece itiş kakış şansı vardı, zaten 5 dakika koşabildi sonra bir daha oyuna bile giremedi.
bence değil cezalı olmasalar, sabaha kadar oynasalar bizi yenemezlerdi
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı fundamental

• Üye
Bojan ile Emir oyunun içinde olduğu sürece kaybetmiyoruz.

Yanlarına biri mutlaka geliyor.  Kleiza 4/5 üçlük. Toplamda 14/24 %54 3 sayı performansı epey iyi.

Mutlu barzosunun biraz Rasim Başak etkisi olsa da çok direnemedi Karşıyaka.

Finalde de banvit gelsin. Onlara da bir ders verelim.

ebony

• Ziyaretçi
60% üçlükte sadece Bojanın bir tane Kleiza'nın da bir tane el üstüsü vardı
kalanların tamamı pas üzerinden yaratılan şutlar
Mutlu Demir ayısının da 2 poisyon hariç sadece itiş kakış şansı vardı, zaten 5 dakika koşabildi sonra bir daha oyuna bile giremedi.
bence değil cezalı olmasalar, sabaha kadar oynasalar bizi yenemezlerdi

Ne biliyim deplasmanlarda takıma çok güvenemiyorum,çok kırılganlaşıyoruz..maçın ilk 4 dakikasının skoru 16-2..bu takıma yakışmıyor bu tip başlangıçlar..iç-dış dengesini sağlayamadık ama dediğim gibi yüzdeli 3 lükler sayesinde maçı aldık..dediğiniz de doğru..3 lükler öncesi boş adamla topu buluşturmamız gayet iyiydi..

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
üçlükler
ömer onan 3/3
kleiza         4/5
bojan         3/6
emir           3/4
bo              0/2
bleija          1/4
mükemmel.
karşıyaka ise:
toplamda 5/24

Çevrimdışı vonyc

• Üye
  • Yer: Eskişehir
  • Andrew Goudelock !!!
Ynt: 2014 BBL ŞAMPİYONU FENERBAHÇE ÜLKER
« Yanıtla #848 : 27 Mayıs 2014, 22:32:01 »
Ne Galatasaray ne de Banvit,hepsini de silip süpürecek güçteyiz.Koç'a ve Oyunculara güvenimiz tam.
Sevdamıza kimse engel olamaz,
Bazen hüzün vardır,bazen mutluluk,
Fener sevgisinin adı konamaz,
Ne kupa büyüklüğü,ne şampiyonluk!!!

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
Benim en çok endişelendiğim konu Bjelica'nın düşen formu. Umarım seriye özel bir şeydir.

Bunun yanında Ömer'in gayretini ayakta alkışlıyorum. Ben bu kadar fazla bir katkı beklemiyordum.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Ynt: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi Play-Off Dönemi
« Yanıtla #850 : 27 Mayıs 2014, 22:48:10 »
Bojan Bogdanovic'ın play-off ortalaması;
17.2 sayı-2.0 asist-1.8 ribaunt (12-12 faul atışı (%100), 19-33 ikilik (%57.5), 12-26 üçlük (46.1)
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Ynt: 2014 BBL ŞAMPİYONU FENERBAHÇE ÜLKER
« Yanıtla #851 : 27 Mayıs 2014, 22:48:24 »
Bojan Bogdanovic'ın play-off ortalaması;
17.2 sayı-2.0 asist-1.8 ribaunt (12-12 faul atışı (%100), 19-33 ikilik (%57.5), 12-26 üçlük (46.1)
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

ebony

• Ziyaretçi
Benim en çok endişelendiğim konu Bjelica'nın düşen formu. Umarım seriye özel bir şeydir.

Bunun yanında Ömer'in gayretini ayakta alkışlıyorum. Ben bu kadar fazla bir katkı beklemiyordum.

Bjelica nedense karşıyaka maçlarının hiçbirinde oynayamadı..zaten onra da daha çok kleiza yı tercih etti..benimde şu takımın en iyi adamı kim desdler tereddütsüz bjelica derim..inş final maçlarında klasını gösterir..

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Ynt: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi Play-Off Dönemi
« Yanıtla #853 : 27 Mayıs 2014, 22:54:04 »
BBL Finals MVP

Çevrimdışı turner

• Üye
  • Yer: istanbul