Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 373792 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı GasperVidmar13

• Üye
  • Yer: Istanbul
  • Şampiyon Fenerbahçe'm ne istersen iste benden.
Ynt: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi Play-Off Dönemi
« Yanıtla #870 : 28 Mayıs 2014, 00:47:22 »

muhtemel final tarihleri belli mi? 4. maçta bitince hangi tarihte başlıyor? Yada 5. maçta bitince?
İlker abi bugün maç sonu programında 4.maçta biterse Pazartesi başlıyo dedi

• Üye
Maçın tekrarı başladı fb TV'de

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
Yok, batması normal. Dikkatle izlediğinden değil. Ben dikkatle izlemiyorum ama bana da batıyor. Zaten bu kadar yetenekli bir oyuncu bu kadar istikrarsız olmasa bambaşka bir piyasası olurdu. Yani düzen içinde bir şey üretemediğin zaman kenardan gelip kaos ortamında akışı senin lehine değiştiren bazı Amerikalı oyuncular vardır ya... Bjelica MENTAL OLARAK bazen onları andırıyor. Düzen içinde batıyor ama herkesin ne yapacağını şaşırdığı yerde de bir bakıyorsun takıma hayat veriyor.

Abi ama Sirp milli takiminda duzen icinde de Bjelica guzel katki veriyordu diye hatirliyorum hafizam yaniltiyor mu acaba? Laboral'i ornek vermiyorum hucum sistemi bizde  uzak diye ama Ivkovic'le beraber cok verimliydi. Her mac 20 sayi atmasa bile her hucumda ne gerekiyorsa onu yapip dogru karar veriyordu, keza bizde de veriyordu bu sezon, sadece ozguveni biraz fazla yuksek. Bjelica'yi cok severim fundamental'i iyi olan oyunculara zaafim vardir, o yuzden bu ara formsuzlugu uzuyor. Ben o da final serisinde toparlayacak diye dusunuyorum. Saha disi bi sikinti mi var acaba..
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Türkiye sınırları içinde açık ara en nefret ettiğim basketbol spikeri Osman Sakallıoğlu... Fenerbahçe'nin attığı basketlerde ses tonu sanki üzülüyormuş gibi çıkıyor. Yediğimiz basketleri ise heyecanlı heyecanlı anlatıyor. Hele bugün Bogdanovic'in son çeyrek 8 metreden attığı üçlüğü sanki boş turnike atmış gibi anlattı.

Ha bir de bu abimizin adını duyunca aklıma direk 2012-13 senesi kadın basketbol Türkiye Kupası finalinde Sancho Lyttle'ın son saniye basketindeki böğürtüsü geliyor.

Nur Germen'i de hiç beğenmiyorum ama Can Sonat kadar kötü değil. En azından Can Sonat gibi Karşıyaka karşısında sanki yabancı bir takımın maçı varmış gibi sürekli Karşıyaka tarafını yorumlamadı.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ağzına sağlık Başar
Ama bur german çok tehlikeli adamdır. Ince ince işler.
Can.sonat ise objektif olma.cabasi içinde bizi deli ediyor :(

gurol1967

• Ziyaretçi
Ynt: 2014 BBL ŞAMPİYONU FENERBAHÇE ÜLKER
« Yanıtla #875 : 28 Mayıs 2014, 10:03:15 »
Şampiyonluğa ''1 ADIM DAHA '' :D

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Ağzına sağlık Başar
Ama bur german çok tehlikeli adamdır. Ince ince işler.
Can.sonat ise objektif olma.cabasi içinde bizi deli ediyor :(

Birtek onlar olsa iyi, Murat Murathanoğlu, İsmet Badem bile objektif olacağız hesabıyla bazan saçmalıyorlar maç boyunca Oğuza bir faul çalındı son maçta Oğuzun adama teması yok kayıp düştü resmen neymiş faulmüş, KSKnın Mutlu mesut ayısının giydirmeleri falan normal yani e o zaman ben de ABD başkanı Obama mı oluyorum :)

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
İşin ilginç yanı Can Sonat, Fenerbahçe Kongre Üyesi bir abimiz. Murat Murathanoğlu bire bir tanıştığım, uzun süre sohbet etme fırsatı bulduğum ve -sağlam Fenerbahçeli- dediğimiz insanlardan biri. İsmet Bbadem'in ise halen hangi takımlı olduğunu bilmiyorum. Taraftarlık konusunda çok  dengesiz bir adam. :)

Neyse, Murat Murathanoğlu ile normal bir günde Fenerbahçe muhabbetti yaparsanız ne kadar iyi bir Fenerbahçeli olduğunu görürsünüz. Ancak eline mikrofonu aldı mı o da -ben tarafsız olacağım- diye bir anda değişiyor. :) Elbetteki insan önce yaptığı işe saygı duyacak, hakkıyla yapmaya çalışacak ama tarafsız izlenimi yaratmak için bu kadar da ileriye gitmeye gerek yok. Kendisine büyük saygı duyar ve severim. Hem Basketbol bilgisi hem de Fenerbahçeli duruşu ile örnek aldığım insanlardan birisidir Murat Abi.

Can Sonat'la ilgili bilgim bir tek kongre üyesi olduğu. Birkaç forum sitesinde kendisininde sıkı bir Fenerbahçeli olduğu yazılmış. Sonuç olarak, Galatasaraylı olarak bilinen yorumcuların rahatça taraflı yorum yapabildiği bir alanda Fenerbahçeli olarak bilinen yorumcu ve spikerlerin -tarafsız olacağım- diye şekilden şekile girmesi oldukça gereksiz.
« Son Düzenleme: 28 Mayıs 2014, 11:46:49 Gönderen: Tolga Gümüş »
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Ynt: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi Play-Off Dönemi
« Yanıtla #878 : 28 Mayıs 2014, 17:52:07 »
Dün burada bahsi geçmişti . Play-off boyunca yenilmeden şampiyon olan var mı yok mu diye . İşin ehline sordum, saolsunlar cevap verdiler.

tblstat.net ‏@tblstat  7 sa.
@GencelEren 92-93 Efes Pilsen, 95-96 Efes Pilsen, 96-97 Efes Pilsen. Lig tarihi sayfamızdan detaylara göz gezdirebilirsiniz.

Bunu başarabilirsek 4. kez olmuş olacak ve başaran 2. takım olacağız.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ahahahahs muhteşem de kime yaptı acaba :)

• Üye

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Cidden inanılmaz hırslı bir.insan...
Onca başarı ama hala başarıya aç. ..

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Dünkü maç bize bir kez daha 1 ve 5 numaralarımızın ne kadar yetersiz olduğunu gösterdi.  Özellikle Zoriç bende Krasiç etkisi yaratıyor >:(
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Kenan ve Vidmar sağlam olsaydı takım bir level daha üstte olurdu...İkisi de o kadar kilit mevkilerin adamıydı ki...
« Son Düzenleme: 28 Mayıs 2014, 19:55:47 Gönderen: Carter-Williams »

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
Dünkü maç bize bir kez daha 1 ve 5 numaralarımızın ne kadar yetersiz olduğunu gösterdi.  Özellikle Zoriç bende Krasiç etkisi yaratıyor >:(

Son üç ayın belki de en formda adamı Zoric. Savunmada da acayip bir gayreti var. Hakkını yiyorsunuz..