Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 373792 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Benim en çok endişelendiğim konu Bjelica'nın düşen formu. Umarım seriye özel bir şeydir.

Bunun yanında Ömer'in gayretini ayakta alkışlıyorum. Ben bu kadar fazla bir katkı beklemiyordum.

Yazmıştım. Tat kaçırmıyayım diye sildim. Ama inanılmaz istikrarsız bir oyuncu. Değil maçtan maça, değil aynı maç, aynı periyot içinde bile o kadar farklı Bjelica'lar seyrediyoruz ki... Emir'de mesela bir istikrarsızlık istikrarı vardır. Ama bu istikrarsızlıkta bile istikrar tutturamıyor.

Çevrimdışı cmbhdr

• Üye
  • Yer: Sivas
    • cembahadiracar

Bjelica'nın arka planda kalmasından çok üzüntü duyuyorum.Yendiğimiz maçlarda bile burukluk oluyor.Adamın paçalarından fundamental akıyor,uzundan uzuna 1-2 oyun yapmadan maç bitirirse keyfim kacıyor.Ama hocamız en iyisini bilir.Kleiza'nın formu da dakikalarını azalttı biraz.
« Son Düzenleme: 27 Mayıs 2014, 23:07:27 Gönderen: cmbhdr »
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz Fenerbahçe!

Çevrimdışı turner

• Üye
  • Yer: istanbul
  • obrakadabra
Kaf kaf ılk 2 macta delı gıbı 3 luk attı ama yinede takım geri adım atmadı bu çok çok iyibir olay finaldede bu tarz bir durum olursa geri gelmemiz şaşırtıcı olmaz
Her sabah özgürlüğe doğar FENERBAHCE

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Bjelicanın en büyük hatası fazlaca şeyi yapmak istemesi..Biraz nasihat lazım..Guard gibi oynayamazsın çok zaman...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Ynt: 2014 BBL ŞAMPİYONU FENERBAHÇE ÜLKER
« Yanıtla #859 : 27 Mayıs 2014, 23:16:57 »
İnşallah finalde Banvitle karşılaşırız onlarla da bir hesabımız var!

Abi kim gelirse gelsin farketmez de ben Galatasaray'ı süpürüp takımın kupayı Abdi İpekçi'de almasını istiyorum. :D
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı kuga

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi Play-Off Dönemi
« Yanıtla #860 : 27 Mayıs 2014, 23:25:16 »
muhtemel final tarihleri belli mi? 4. maçta bitince hangi tarihte başlıyor? Yada 5. maçta bitince?
Ne sevmek ne sevilmek,
ne de ağlayıp gülmek,
Senin hasretin bize ölüm demek!

Şereftir seni sevmek,
sana kanaryam demek,
bu sevdamız sonsuza dek sürecek!

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
Yazmıştım. Tat kaçırmıyayım diye sildim. Ama inanılmaz istikrarsız bir oyuncu. Değil maçtan maça, değil aynı maç, aynı periyot içinde bile o kadar farklı Bjelica'lar seyrediyoruz ki... Emir'de mesela bir istikrarsızlık istikrarı vardır. Ama bu istikrarsızlıkta bile istikrar tutturamıyor.

Abi benim en çok canımı sıkan şey, Bjelica çok fazla şut odaklı oynamaya başladı. Topu da çok fazla elinde tutuyor. Eskiden sırtı dönük oynardı, karşısında uzun gördü mü vurur geçerdi falan.

Bence Avrupa'nın en yetenekli üç adamından birisi. En dikkatli onu izliyorum. Belki de o yüzden batıyor.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Yok, batması normal. Dikkatle izlediğinden değil. Ben dikkatle izlemiyorum ama bana da batıyor. Zaten bu kadar yetenekli bir oyuncu bu kadar istikrarsız olmasa bambaşka bir piyasası olurdu. Yani düzen içinde bir şey üretemediğin zaman kenardan gelip kaos ortamında akışı senin lehine değiştiren bazı Amerikalı oyuncular vardır ya... Bjelica MENTAL OLARAK bazen onları andırıyor. Düzen içinde batıyor ama herkesin ne yapacağını şaşırdığı yerde de bir bakıyorsun takıma hayat veriyor.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Seri başlamadan evvel, tam 1 hafta önce (20 Mayıs Çarşamba akşamı) aşağıdaki mesajı yazmıştım. Gerçekten 3-0 bekliyordum. Son 5-6 resmi maçı kaybettiğimiz, yaklaşık 2 senedir yenemediğimiz bir takıma karşı 3-0 galibiyet beklemek belki bazılarına çok akıl dışı gelebilirdi ama buna cidden inanıyordum. Beni mahcup etmedikleri için Obradovic başta, emeği geçenlere kocaman bir teşekkür. Şimdi inşallah sıra ŞAMPİYONLUKTA...

Ben şahsen 3-0 bekliyorum ama belki deplasmanda hır gür + Mehmet Keseratar veya türevleri faktörüyle (senelerdir dürüst bildiğim bir hakemdi ne yazık ki) belki bir maç veririz.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Beyler görüyorum ki Bojan Bogdanovic e hak ettiği değer verilmiyor.

İnanılmaz bir play-off geçiriyor.  17.2 sayı-2.0 asist-1.8 ribaunt (12-12 faul atışı (%100), 19-33 ikilik (%57.5), 12-26 üçlük (46.1)

Şu istatistikleri yapan herhangi birisi yerlere göklere çıkartılıyor.

Ki bunları Bojan her zaman eleştirildiği gibi maçlar iyi giderken de yapmadı.

3 maçta karakter koydu.

İlk maça çok kötü başladı. Savunmayla ayakta kaldı. Maçın sonunda fişi çeken üçlükleri attı.

İkinci maçta yine kötü başladı sonra skor olarak domine etti.

Üçüncü maçta ise 16-2 başladığımı ilk periyotta 10 sayı atarak maçı dengeye getirdi.

Bunlar çok önemli şeyler bence.. 
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Bojan o ŞAMPİYONLUK YÜZÜĞÜNÜ takana kadar hakkında konuşmayacağım Utkan. O kupa kalkacak, ŞAMPİYONLUK resmileşecek. İki senedir aldığı pohpohlara tutsun bugünün sükutunu. :D

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Kötü muydu abi sence? Bence net bir şekilde Obradovic ın etkileri gözüküyor.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Yok yahu, ne kötüsü... :)

Ama dediğim gibi; şampiyonluk gelene kadar susacağım. :D

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ömer keşke 5 yaş genç olsaydı ve Mİrsad oynuyor olsaydı
Obradoviç ile bu iki ismi görmek isterdim. 35 yaşındaki Ömer P n R oynuyor .

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • tolgagumus_

Hakan Abi'den gecenin tespiti gelmiş.. Abi çok güldüm ;D Ama kesinlikle haklısın..  Katılıyorum.
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic