Bu arada maçın yorumcusu olan Can Sonat Fenerbahçe Yüksek Divan Genel Kurulu üyesi... (
http://www.fenerbahce.org.tr/detay.asp?ContentID=38640) Biz bu hayatta ne çektiysek hep içimizdekilerden çektik. Murat Murathanoğlu'da, Can Sonat'ta tarafsız olacağım diye Fenerbahçe'ye etmediklerini bırakmıyor. Sürekli eleştirel gözle izliyorlar. Belki taraftarlık etkisi belki de çalıştıkları kurum için tarafsızlık ilkesini göz önüne alıyorlar bilemem ama söz konusu Fenerbahçe olunca bu kadar pasif olmalarına anlam veremiyorum.
Neyse maça gelecek olursak çok daha iyi bir oyun beklediğimi ancak beklentilerimin epey uzağında kaldığını düşünüyorum takımın. Bo'nun ve Zoric'in olumlu hücumu, Bojan'ın son maçlara nazaran yükselen performansı sevindiren etkenlerin başında geliyor. Kleiza yine hayal kırıklığı yarattı. Bu maçlar Kleiza'nın maçları diye bakıyoruz ancak maçı 5 sayıyla tamamlıyor. İnsan hayret ediyor gerçekten!!
Uzun lafın kısası iyisiyle kötüsüyle seride 1-0 öne geçtik. Perşembe akşamı seriyi uzatmadan yarı final biletini almak lazım. Efes'in bugün kazanmasına da çok sevindim. Abdi İpekçi deplasmanını özlemiştim. Umarım Efes gelirde Abdi İpekçi'ye şöyle yüksek enerjili bir deplasman tribünü yaparız. Efes'in gelmesini sırf şu deplasman için istiyorum.