Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 373772 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Aslında boş salon demiyelim hakan abi
Sonuçta kadın ve çocuklar olacak
Elbet belli bir gürültü yapacaklardır
Ben bizim etkilenmizden ziyade ksk açısından düşündüm.
Büyük konuşmak istemiyorum ama takımdaki hava verdikleri ışık oynadığımız basketbol cidden fazlasıyla umut veriyor. Ksk nin son şansı het türlü sertlik yapacakları kesin..
Ama yenecegimize inanıyorum

Çevrimdışı kuga

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ilk periyodu seyredemedim ama sert savunma ve yüksek ikilik yüzdesi olduğu müddetçe kaybetme ihtimalimiz düşük olur.
Bu maçta can boş üçlük çok buldu ama iki maçtır diebler da, dixon da üçlük bulsalar da zor şutlar üzerinden buldular.

Maçı yurtdışında olduğumdan digiturk internet üzerinden seyrettim, fakat biraz farklı şekilde oluyormuş.

Yurtdışında seyretmek için digiturkplay yeterli olmuyormuş, digiturk yurtdışı play indirmek ve ayrıca üye olmak gerekiyormuş (yurtdışı play için digiturk abonesi olmak gerekmiyormuş) Sonra maç maç satın alabiliyorsunuz. Bu maçın fiyatı 5.9$ gibi bir şeydi.
Normalde digiturkplay sezon üyeliğim vardı ama burda işe yaramadı. Yurtdışı ayarlarını yapıncaya kadar ilk periyot gitti
abi, benim de üyeliğim vardı twitter kapandığında ip değiştirmiştim başka ülkeler üzerinden bağlanıyordum internete aynısı bende de olmuştu. yani sende internete bağlandığın serverı tü,rkiyeden gibi gösterebilirsen sanırım ödemek zorunda kalmazsın diye düşünüyorum..
Ne sevmek ne sevilmek,
ne de ağlayıp gülmek,
Senin hasretin bize ölüm demek!

Şereftir seni sevmek,
sana kanaryam demek,
bu sevdamız sonsuza dek sürecek!

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
Karşıyaka taraftar gazıyla oynayan bir takım.

dünkü gibi hızlı başladıkları bir maçta, kendi taraftarları önünde geri dönmemiz zor olabilirdi, bu açıdan seyircisiz olması isabet olmuş.

kadınların önünde bir şekilde alır bitiririz.

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
Zoric, 18 dakikada 11 sayı 4 ribauntla oynamış. İstatisklerden bağımsız olarak herkesin söylediği gibi savunmada da çok iyi mücadele verdi. Kenardan geldiğnde, fazla yorulmadığında, uzun süreler sahada kalmadığında ne kadar verimli olduğunu görüyoruz. Önümüzdeki maçlar için katkısı önemli. İnşallah mahcup etmez çok inanıyorum bu adama :D

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Valla ben açıkcası Karşıyaka seyircisi önünde bi maç kazanmadan finale çıkmak istemem.. Eski kırılganlıgımız yok ama yinede o atmosferde maç oynamak önemli. He daha fazla yorulucaz falan ama takımın o atmosferden de çıkabileceğini bilmesi gerekiyor. Yarın öbürgün İpekçi de elleri ayaklarına dolaşmasın da..

Nba de Spurs örneği var mesela.. Dallas öyle bir pişirdiki Spurs u geleni gideni tokatlıyorlar.. Dallas karşısında o kadar zorlanmasalardı belkide şu anda şampiyonluğun net favorisi diyemezdik

Çevrimdışı vonyc

• Üye
  • Yer: Eskişehir
  • Andrew Goudelock !!!
İyi bir galibiyet oldu bizim açımızdan yanlız kleiza üçlük atarken niyeyse içim bi hoş oluyor,çok güveniyorum kendisine  8) 8)
Sevdamıza kimse engel olamaz,
Bazen hüzün vardır,bazen mutluluk,
Fener sevgisinin adı konamaz,
Ne kupa büyüklüğü,ne şampiyonluk!!!

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Valla ben açıkcası Karşıyaka seyircisi önünde bi maç kazanmadan finale çıkmak istemem.. Eski kırılganlıgımız yok ama yinede o atmosferde maç oynamak önemli. He daha fazla yorulucaz falan ama takımın o atmosferden de çıkabileceğini bilmesi gerekiyor. Yarın öbürgün İpekçi de elleri ayaklarına dolaşmasın da..

Nba de Spurs örneği var mesela.. Dallas öyle bir pişirdiki Spurs u geleni gideni tokatlıyorlar.. Dallas karşısında o kadar zorlanmasalardı belkide şu anda şampiyonluğun net favorisi diyemezdik
Haklısın burak ama biz.o zorlanma ve pişmeyi hem normal.sezon ligde hemde top 16 da yaptık diye düşünüyorum.
9 maç peşpeşe kazanalım. Play off ta yenilgisiz şampiyon olalım

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi Play-Off Dönemi
« Yanıtla #622 : 25 Mayıs 2014, 16:24:40 »
Can sonat veya fenerbahçe li yorumcularin bize karşı objettif görünme çabaları beni deli ediyor
Batista nin yaptığı bariz hücum faul de pozisyonu 3 kere izletip hakem yanlış verdiye getirmek için çabalamasina deli oldum

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
Zorlanma, pişme gibi şeylere, NBA de dahil,  pek takmam. Spurs'un o hallere düşmesinde Dallas'ın sete sete kalıp pis ve doğru basketbolu oynamasının payı çok büyük. Elbette ciddiyet artışı olmuştur ama tüm serileri süpürerek şampiyon olmak da mümkün. İllaki yenilip pişelim diye bir şart yok.

Takım sezonun sonuna doğru gerçek bir ivme artışı yakaladı. Hatta yurtdışını takip ediyorsanız, Euroleague durumumuzu tüm yorumlayanlar devre arasında "tipik bir Obradovic takımı olarak, bundan sonra yükselişe geçip F8 yapacaklardır" demişlerdi. Yani Obradovic takımları için beklenmedik bir durum değil. Biz tüm takımlardan daha hazırız. İllaki engele gerek yok. Bence takım her şeyin farkında.

gurol1967

• Ziyaretçi
  Su seyircisiz cezalarda kadin,cocuk olayinda (neyse ki seneye futbolda
kalkiyor) yanlis bir durum var.Hadi ev sahibi takimin cezasindan dolayi
kadin,cocuk taraftar olayi var,deplasman takiminin ne cezasi var ki
onlarin da kadin,cocuk taraftari aliniyor.Onlarin normal taraftari (yani
erkek,kadin,cocuk serbest) olmasi lazim.Deplasman takimi da
cezalandirilmis oluyor boylelikle.Futbol icin de gorusum bu yonde.
« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2014, 17:40:19 Gönderen: gurol1967 »

Çevrimdışı tecessus

• Üye
  • Yer: İstanbul
abi, benim de üyeliğim vardı twitter kapandığında ip değiştirmiştim başka ülkeler üzerinden bağlanıyordum internete aynısı bende de olmuştu. yani sende internete bağlandığın serverı tü,rkiyeden gibi gösterebilirsen sanırım ödemek zorunda kalmazsın diye düşünüyorum..

Bunun için sanırım dns yetmez, proxy ayarları yapmak lazım, ama denenebilir, faydalı bilgi için çok teşekkürler.
Mac gidiyor diye ver kurtul stratejisini izledim, ilk çeyrek yine de heba oldu :)
Fenerbahçe

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #626 : 25 Mayıs 2014, 22:27:50 »
Eğer olayları buysa bu Banvit ve Galatasaray'ı her maç 20'ye bağlarız, demedi demeyin. Ergin'in ekstra şeyler yapması lazım.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı vonyc

• Üye
  • Yer: Eskişehir
  • Andrew Goudelock !!!
« Yanıtla #627 : 26 Mayıs 2014, 00:07:51 »
Eğer olayları buysa bu Banvit ve Galatasaray'ı her maç 20'ye bağlarız, demedi demeyin. Ergin'in ekstra şeyler yapması lazım.

Doping yapsın o  ;D ;D
Sevdamıza kimse engel olamaz,
Bazen hüzün vardır,bazen mutluluk,
Fener sevgisinin adı konamaz,
Ne kupa büyüklüğü,ne şampiyonluk!!!

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
2 sayı farkla alırız.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
'',Pınar Karşıyaka, Salı günü Fenerbahçe Ülker ile sahasında kadın ve çocuk seyicilerin önünde oynayacak. TBF Disiplin Kurulu, Anadolu Efes maçındaki olaylar nedeniyle Pınar Karşıyaka'ya 1 maç seyircisiz oynama cezası vermişti.

Daha önce normal sezonda Trabzonspor ve Royal Halı Gaziantep maçlarını da kadın ve çocuk seyircilerin önünde oynayan Pınar Karşıyaka'da ümitler çocuklarda. Yöneticiler bu iki karşılaşmada da salonda gürültü yaratan ve tezahüratları bilen çocukların, Fenerbahçe Ülker maçında da görevlerini yerine getireceklerini, kadın seyircilerden de daha iyi performans beklediklerini söylediler.''