Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 376863 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Fikredovic

• Üye
  • Yer: İstanbul-İnegöl
Aha bizimkilerin basın toplantısı başladı

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Yarın çok dikkatli olunmalı..acımazlar en ufak olayda ceza verirler

Bütün konsantrasyonumuzu olası bir 7. maça göre ayarlar ve zaten uyuşuk olan trübünleri "aman" diye frenlersek, inanın, bu hem takımı çok olumsuz etkiler; hemde seyircisiz oynanan bir ortamdan daha kötü bir durum oluşur. Üstelik 6. maçta da takımın psikolojisine olumsuz yansır. Onlar da 7. maç kredisiyle sahaya çıkar.

Dolayısıyla, camia olarak var gücümüzle, sadece ve sadece seriyi 6. maçta bitirmeye odaklanmalı ve ne yapıp edip 5. maçı kazanmalı... Her ne pahasına olursa olsun 5. maçı kazanmalı. Yoksa 7. maçı seyircili oynamanın çok bir anlamı kalmaz. Allah korusun, iş oraya kalmadan ipler rakibin eline geçiverir.

Bu seri 6. maçta bitecek. İnşallah biz bitireceğiz. Trübünler kazanmak için ne gerekiyorsa yapsın.

Çevrimdışı Fikredovic

• Üye
Bütün konsantrasyonumuzu olası bir 7. maça göre ayarlar ve zaten uyuşuk olan trübünleri "aman" diye frenlersek, inanın, bu hem takımı çok olumsuz etkiler; hemde seyircisiz oynanan bir ortamdan daha kötü bir durum oluşur. Üstelik 6. maçta da takımın psikolojisine olumsuz yansır. Onlar da 7. maç kredisiyle sahaya çıkar.

Dolayısıyla, camia olarak var gücümüzle, sadece ve sadece seriyi 6. maçta bitirmeye odaklanmalı ve ne yapıp edip 5. maçı kazanmalı... Her ne pahasına olursa olsun 5. maçı kazanmalı. Yoksa 7. maçı seyircili oynamanın çok bir anlamı kalmaz. Allah korusun, iş oraya kalmadan ipler rakibin eline geçiverir.

Bu seri 6. maçta bitecek. İnşallah biz bitireceğiz. Trübünler kazanmak için ne gerekiyorsa yapsın.
aynen katılıyorum ama basın toplantısında küfür olayının üzerine çok düşüldü.eğer biz bu maçta küfürden dolayı ceza alırsak çok ironik olur.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Doğrusu ne olmalı? Olası bir 7. maç ihtimaliyle trübünler sürekli kontrol altında tutulup, uyuşuk bir ortamda mı oynanmalı; ki bizim salon normalde bile ne kadar cansız, biliyorsunuz... 5. maç son maçmış havasında ne gerekirse yapılmalı mı?

Çevrimdışı Fikredovic

• Üye
Doğrusu ne olmalı? Olası bir 7. maç ihtimaliyle trübünler sürekli kontrol altında tutulup, uyuşuk bir ortamda mı oynanmalı; ki bizim salon normalde bile ne kadar cansız, biliyorsunuz... 5. maç son maçmış havasında ne gerekirse yapılmalı mı?
yok abi haklısın sonuna kadar katılıyorum.sadece bizim yönetim küfür olayının üstünde çok durarak bence yanlış yaptı.hakem hatalarının daha ön planda olması gerekiyo bence

Çevrimdışı Aaskın

• Üye
  • Yer: Bursa
  • Son sözümüz FENERBAHÇE
Ender oynamayacakmış elindeki sakatlıktan dolayı

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Beyler bu arada tekrar için umutlanmayın...Bizimkiler olayı Aziz Yıldırım'a anlatmışlar o da boşverin demiş...Başvuru bile yok...Nedense sızdırmışlar bu olayı...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Ender için her maç öncesi aynı şey çıkıyor.... oynarsa şaşmam

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
bu arada 4. maç için açılan sayfaya da yazdım ama buraya da ekleyeyim...Kural hatası için itiraz falan yok...Maç sonrası olayı Aziz Yıldırım'a anlatmışlar, o da boşverin demiş...Bizim yönetime göre federasyonun bütün amacı GS'yi şampiyon yapıp, Avrupa Ligi'ne gitmelerini sağlamak

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
bu arada 4. maç için açılan sayfaya da yazdım ama buraya da ekleyeyim...Kural hatası için itiraz falan yok...Maç sonrası olayı Aziz Yıldırım'a anlatmışlar, o da boşverin demiş...Bizim yönetime göre federasyonun bütün amacı GS'yi şampiyon yapıp, Avrupa Ligi'ne gitmelerini sağlamak

haberlerde itiraz edildi deniyordu ama bende tahmin ediyordum edilmemis oalbilecegini..

kesin bilgi mi bu?...ama bence itiraz yapılmıs ama ustune gitmeyelim denmis olabilir?elde koz tutuluyor olabilir...

• Üye
Beyler bu arada tekrar için umutlanmayın...Bizimkiler olayı Aziz Yıldırım'a anlatmışlar o da boşverin demiş...Başvuru bile yok...Nedense sızdırmışlar bu olayı...

sızdırmıslardan kastın nedir abi?

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Yok hocam kesin... her şey hazırlanmış başkan onay vermemiş
« Son Düzenleme: 12 Haziran 2014, 16:27:24 Gönderen: Tekirdağlı »

• Üye
neden itiraz edilmedi onu anlamadım...normalde kesin tekrar gerektirir...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
valla bilmiyorum...bizimkilerin ne yaptığı belli değil ki...

• Üye
bari bunu da soyleseydi..tekrar edilecek maca itiraz etmedik aglamasınlar diye..bizden avans olsun falan diye gergin'e..