Bence salon konusunda ornek almamiz gereken poa ya da oly taraftarlari degil maccabi taraftari olmali. Gecmise duyulan ozlemi, yada o eski atmosferleri ozleyenleri anliyorum ama bence artik o mazide kaldi begensek de begenmesek de, sevsek de sevmesek de bizim salonumuz burasi oldu. Bundan sonra abdi ipekci bizde olsa demenin bi anlami yok. Var olan uzerinden tartisma yapmak daha mantikli. Kaldi ki ben 1. ve 2. macta istenen duzeytde olmasa dahi hakemler uzerinde baski kuruldugu kanaatindeyim. Su son iki macla kiyaslarsaniz zannediyorum siz de hak verirsiniz.
Ayrica uc sene ust uste NBA takimlarinin bu salona geliyor ve salonun avrupa standartlarinin uzerinde olmasi zannediyorum etki oluyordur. Yine, ULEB nazarinda boyle bir salona sahip olmamizin suan icin ve gelecekte A lisansimizi korumak icin onemli bir done oldugu kanisindayim. isin maddi boyutunu bilmiyorum ama tahmin ediyorum basketbolda kendine ozkaynak olusturan Turkiye de ki tek klubuz ve bunda en onemli pay bu salona ait. Yani bu salon uzun vadede basketbola yatirimin devamliligini saglayacak en onemli yatirimimiz. Bundan bir iki sene sonra galatasaray, yada Efes kuculmeye gidebilir ama Fenerbahce bu saatten sonra buyuk olcekli bir kuculmeye gitmez kanaatindeyim ve bunda en onemli etken bu salondur.
Eskisi gibi tribun yapilamiyor diye bu salona "Beton yigini" demek bence haksizlik. istenen ortam belli surec icerisinde olusurve bu durum gecici bir surec ama bu salon ve getirileri baki kalir.