Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 392811 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iscilveger

• Üye
  • Yer: İstanbul
Pao veya partizan tribünlerini baz almak mantıklı değil yahu.
Sen yapma be iskender
Arada kültür din farkı var
Öyle atmosferler biz yapamayız..imkani yok
Burada yazan çizen isyan eden tüm dostlar gitsin yapsınlar hepinizi omzumda taşırım tasimazsam en büyük şerefsiz benim. .

Abi zaten demek istediğim de bu . OAKA olamayız, PİONİR hiç olamayız ama sürekli maçın içinde olan hakem kararlarında yerinden fırlayan rakibin kilit oyuncularına top geldiğinde yeri göğü ıslıkla inleten ve kimse bana kızmasın ama hücumdayken de futbol maçı tezahüratları(bir tek sana tutuldu bu kalpler, Fenerbahçe Sen Çok Yaşa) yapmayan bir tribün hayalim var.

Bir dostumuz Maccabi örneği vermiş.Yıllardır aynı örneği veriyorum.Play-Off'lar başladığında tüm tribüne  aynı renk(sarı) t-shirt dağıtılsa ve giyilse, genellikle Fransa ya da Almanya'da kullanılan uzun balonlar dağıtılsa ve maçta belirli tribün bunu kullansa ve son olarak da şu periyot arası evlilik teklifleri, doğum günü kutlamaları kalksa fena mı olur ? Devre arasında kutla doğum günü eyvallah evlenme de teklif et kabulüm ama tam periyot arası yapıyoruz yahu bunu ? Takım gaz vermiş seyirciye, tribünler yıkılıyor .. Mustafa Abi doğum günü anonsuna başlıyor ...

Bu seride sanırım 1. maçta molalarda müzik çalmadılar genellikle. Ben bunun bile rakip takıma baskı yaptığını düşünüyorum..

Bizim salondan yönetim bazında kimin sorumlu olduğunu bilmiyorum ama bu şekilde devam ederse Euroleague bazında ortam olarak en kolay deplasman olma yolunda ilerleyeceğiz.

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Arenadaki sorunların çok büyük olduğunu, çözülemiyecek sorunlar oldugunu düşünmüyorum. Öncelikle artık oranın benimsenmesi gerekiyor.. Kabullensekte kabullenmesekte orası bizim salonumuz, maçlarımız orada oynanıcak Fenerbahçe basketbol takımı diyince o salon akla gelicek.

Bilmiyorum futbolla ne kadar bağlantılı olabilir ama futboldan bi' örnek vericem..

Ben bugüne kadar Galatasaray maçları dahil olmak üzere Saraçoğlun da bütün stadın ayakta, bağıra çağıra tezahürat ettiği rakibi yabancı madde yağmuruna tuttuğu maç pek hatırlamıyorum. Fakat buna rağmen Saraçoğlunda öyle bir düzen oturdu ki senelerdir rakip oyuncu içinde hakem içinde Türkiye de ki hatta Avrupa da ki en zor atmosferlerden biri oluşuyor. Bütün stat tezahürat etmiyor belki ama en ufak bir hakem kararında bile Maraton, Fenerium diye tabir edilen tribünlerden çok ciddi tepkiler yükseliyor. Maraton Fenerium bunları yaparken belki bağıra çağıra tezahürat etmiyor ama hakemi ciddi baskı altına alıyor.İnönüde senelerdir desibel rekorları kırılıyorda ne oluyor ? Mesela Okul Açık ta Migros ta binlerce kişinin tezahürat etmesi hakemi baskı altına almazken bu kitle baskı altına alıyor. Görev dağılımı var resmen statta.. Kale arkaları tezahürat işini yüklenirken maraton, fenerium baskı işini hallediyor. Olması gerekende bu.. Fakat malesef salonda bugüne kadar 1. kategori tarafından doğranmamıza rağmen baskı işini yaptıklarını görmedim. Belki de salonda tribün ortamının, agresif atmosferin yaratılamadığındandır.. Bu agresif ortamı sağlıyacak olanda yönetimin istemediği insanlar..

Bu düzeninde Arena da oturmaması için hiç bi sebep yok. Tabi ki öncelikle tribüncü kesim o salonu benimseyecek, bilet fiyatları en azından belli bir kesim için düşürülecek, yönetim imkan sağlayacak. İş ne yapsak ne etsek yönetimde bitecek malesef..

« Son Düzenleme: 13 Haziran 2014, 11:55:35 Gönderen: burak karacay »

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Ben bu sene oynayacağımız en sert oyunu bekliyorum, gerek saha içinde gerekse tribünden cehennemi yaşatmalıyız onlara.

Çevrimdışı Aaskın

• Üye
  • Yer: Bursa
  • Son sözümüz FENERBAHÇE
Bence çözüm önerılerinden biri pota arkalarına Fenerbahçenin gercek tribün adamlarını koyacaksin 1 dk susmadan maç sonuna kadar avaz avaz bağıracaklar.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
gs maçın hakemlerini değiştirmesi için federasyona başvurmuş...çakallar, değişmeyeceğini kendileri de biliyor sırf etki altına almak için yapıyorlar bunu... bizimkiler de sadece konuşsunlar

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Yenelim de gerisi benim için hikaye
Kan almak isteyen alsın
Kan alana ligi vermeyecekler
Kan almak isteniyorsa + 18 fark atsınlar.  Bundan iyi kan olmaz.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
gene tahminimi yapayım...

90-68 alırız macı...

ama onlar bizden iyi takım...
« Son Düzenleme: 13 Haziran 2014, 13:35:48 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
maçın gidişatını ender belirler...oynarsa farklı olur senaryo oynamazsa farklı...Ama ben oynayacağını düşünüyorum....her maç öncesi çıkartıyorlar bu sakatlık işini

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
abi bence macın gidisatı emir belirler...adam gibi oynarsa mac erken kopar...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
abi bence macın gidisatı emir belirler...adam gibi oynarsa mac erken kopar...

Ender oynamazsa GS hücumda sadece Arroyo ile götürümez kırk dakikayı... Zaten bize en çok sorun çıkartan oyuncu o...

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
kan almak da, intikam almak da tek bir şeye bakar, kupayı kim alıyor.

saha içindeki takım kupayı alamazsa diğer her şey basit birer teferruat olarak kalır.

Oğuz'un fedakarlığından takımın maçın öneminin farkında olduğunu çıkartabiliyoruz.

kendi sahamızda zaten sinmeyeceklerdir artık.

bu oyuncu grubunu hiç tutmuyorum ama bize iki maç daha kazandırmaları lazım, öyle ya da böyle.

Çevrimdışı tecessus

• Üye
kan almak da, intikam almak da tek bir şeye bakar, kupayı kim alıyor.

saha içindeki takım kupayı alamazsa diğer her şey basit birer teferruat olarak kalır.

Oğuz'un fedakarlığından takımın maçın öneminin farkında olduğunu çıkartabiliyoruz.

kendi sahamızda zaten sinmeyeceklerdir artık.

bu oyuncu grubunu hiç tutmuyorum ama bize iki maç daha kazandırmaları lazım, öyle ya da böyle.

Bundan gerisi boş
« Son Düzenleme: 13 Haziran 2014, 14:45:35 Gönderen: tecessus »
Fenerbahçe

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
Arkadaşlar kimsenin üslubuna, ne yazdığına karışma hevesim yok ama gözünüzü seveyim biraz seviyeli şeyler yazalım. Hepimiz çok doluyuz. Hepimiz çok hırsılıyız da yukarıdaki bazı mesajlar benim bile hoşuma gitmedi.

Çevrimdışı bohannon_1907

• Üye
  • Yer: Çekmeköy
Takım benim yarım kadar konsantre olmuş/hırslanmışsa zaten oyuncularımız parkeleri yer. Üç gündür tek düşündüğüm şey bu maç. Bir an önce salona gitmek istiyorum, saatler geçmek bilmiyor. Allah utandırmasın.
Kuşandık sarı laciyi

Çevrimdışı maliboz

• Üye
  • Yer: istanbul
Takım benim yarım kadar konsantre olmuş/hırslanmışsa zaten oyuncularımız parkeleri yer. Üç gündür tek düşündüğüm şey bu maç. Bir an önce salona gitmek istiyorum, saatler geçmek bilmiyor. Allah utandırmasın.
takım yediğiği o kadar küfüre kendilerine,koçlarına yapılanlara rağmen konsantre olamıyorlarsa bırakıp gitsinler zaten...bu maçlar bizim için intikam takım oyuncuları için onur maçları artık.Yani en azından öyle davranmalarını bekliyorum...