Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 392624 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: 2014 BBL ŞAMPİYONU FENERBAHÇE ÜLKER
« Yanıtla #2595 : 14 Haziran 2014, 01:37:39 »
Kaldı 1. Bir...

Çevrimdışı sensiblex

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Üsküdar
  • Fenerbahçe Tribün Lojistik Destek
Bu salonda taraftar tribününde olmayıpta bütün maçı ayakta izlediğim ilk maç oluverdi. Her zaman bunun salon enerjisine etkisinin farklı olduğunu söylerdim.

Maç öncesi hiç müzik yayını yoktu, gereksiz anonslar yoktu. Organize şekilde konuşlanan taraftarlar rakip sahaya çıktığı gibi onlar üzerine çalışmaya başladı.

Salona girişte daha yürüyen merdivenlerin orada özel güvenlikçiler alt kat üst kat biletlerine göre herkesi ayırmaya çalışıyordu.

Obradovic takım anonsları sırasında pota arkasında bizim olduğumuz tribüne gelip alt köşeye yerleşiverdi, onun ortaya çıkışı şaşırtıcıydı, heyecanlandık.

Maçtan önce bir grup spor büro polisi bizim tribünün alt kısmında oturuyordu. Daha sonra oraya Galatasaray yöneticilerini getirdiler. Devre arası büyük bir tepkiyle ayrıldılar.

Salonda hem üst katta tribün vardı hem pota arkasında. Ama bence en büyük etkiyi Galatasaray bench arkasına yerleşen ekip yaptı. Hatta hep derim ki Fenerbahçe bench arkasında da oturan tipler ve başkan vs yerine böyle bir ekip olsa salonun ambiansı çok bambaşka olur.

Saha içi koltuklara yığmacasına taraftar alınmıştı, kulübün ceketli idari ekibini ilk defa bir işe yararken gördük. Bir tanesi pota arkasındakileri kontroldeydi, bir tanesi orta kısımdakileri zaptetmeye çalışıyordu. Anlaşılan herkes Abdi İpekçi'de ki yaşatılan ortam sonrası gurur meselesi yapmıştı.

Maç başlamadan önce ısrarla sürdürülen küfürlü tezahüratlar çoğunlukla Ergin Ataman ve Cenk Akyol'a ağırlıklıydı. Hakemler ilk anonsu bu kısımda yaptı. Rakip salonda olanları yerinde gördüğüm için burada erkenden eksi birle başlamak komik bir durumdu.

Maç sırasında Mustafa Özben fazla müdahale etmedi, alıştığımızın dışında bir ortam vardı. Zırt pırt girilen yarışma,salon büfeleri vb. anonslarda olmadı. Sadece devre arası şut yarışması vardı.

Molalarda hiç doğumgünü kutlaması, la viva dansları gibi ortamı bölecek yumuşatacak aksiyonlar görmedik. Yüksek sesli müziklerle tribün bastırılmadı.

İlk devre maça olan konsantrasyon olağanüstüydü. Defalarca eleştirdiğimiz konular biraz arka planda kalıp, yönetim taraftara az bir yol verince bambaşka bir yere gelmiş gibi hissettik. İkinci yarı Galatasaray daha iyi oynayıp bir süre strese yol açtıysa da, taraftar sürekli alkışla oyuncuları teşvik etmeye çalıştı.

Maç boyunca oyuncu ve yardımcı koçların Obradovic'in seslenmelerine göz attığını, bazen buna göre oyuncu değişiklikleri yapıldığını fark ettim. İspanyol yardımcı oldukça enerjikti, kimi zaman orta sahaya kadar girmesine hakemler iterek yerine yolluyordu.

İkinci anonsun ardından doping yapsana tezahüratı yerine mola alsana versiyonu ile Ergin iyice gerginleştirildi. Son kısımda rakibin attığı sayılar alkışlanıyordu, oley sesleriyle top çevirildi, pazara yollanan oyuncuyla dalga geçildi, Ergin'in aldığı molayla makaralar iyice zirve yaptı.

Maçın bitimiyle Galatasaraylıların çıkış tüneline taşkınlık oldu, bizim oyuncularda hemen oraya yönelip kontrol altına almaya çabaladılar. Devre arası Ömer Onan bizzat bench arkasındakilere gidip onlarla konuşmuştu.

Koridorlar gene inletilerek salon ahalisi dışarı döküldü. Şampiyonluğa bir adım kaldı. O maça gidememek üzücü olacak.
Düştük yine yollarına, sevdamızı haykırmaya...
http://www.youtube.com/user/sensibleturk

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Maç ilk yarıda bitmiş zaten iyice paranoya olduk 8)
Ya ikinci yarı maç giderse psikolojisi iyi değil :)
Volkan abi finalde rakibini totalde 63 sayida tutmussun
Me kadari ilk me kadari ikinci yediğinim ne önemli var ki
Gs yi 45 50 sayıda ki tutacagiz öyle birn dünya yok abim :)

20 küsür ile devreye girmissin rakibin tabiki 3 ncü çeyrekte birşeyler deneyecek başka çareleri mi var

Ayrıca bu takim mevcut kadro yapısı ile sete sette zorlanacak bunun aksini beklemek hayalcilik olur.

Az sabredelim o sıkıntılar çözülecek Allah jn izniyle
Bi şampiyon olalım

Çevrimdışı bohannon_1907

• Üye
  • Yer: Çekmeköy
Bu salonda taraftar tribününde olmayıpta bütün maçı ayakta izlediğim ilk maç oluverdi. Her zaman bunun salon enerjisine etkisinin farklı olduğunu söylerdim.

Maç öncesi hiç müzik yayını yoktu, gereksiz anonslar yoktu. Organize şekilde konuşlanan taraftarlar rakip sahaya çıktığı gibi onlar üzerine çalışmaya başladı.

Salona girişte daha yürüyen merdivenlerin orada özel güvenlikçiler alt kat üst kat biletlerine göre herkesi ayırmaya çalışıyordu.

Obradovic takım anonsları sırasında pota arkasında bizim olduğumuz tribüne gelip alt köşeye yerleşiverdi, onun ortaya çıkışı şaşırtıcıydı, heyecanlandık.

Maçtan önce bir grup spor büro polisi bizim tribünün alt kısmında oturuyordu. Daha sonra oraya Galatasaray yöneticilerini getirdiler. Devre arası büyük bir tepkiyle ayrıldılar.

Salonda hem üst katta tribün vardı hem pota arkasında. Ama bence en büyük etkiyi Galatasaray bench arkasına yerleşen ekip yaptı. Hatta hep derim ki Fenerbahçe bench arkasında da oturan tipler ve başkan vs yerine böyle bir ekip olsa salonun ambiansı çok bambaşka olur.

Saha içi koltuklara yığmacasına taraftar alınmıştı, kulübün ceketli idari ekibini ilk defa bir işe yararken gördük. Bir tanesi pota arkasındakileri kontroldeydi, bir tanesi orta kısımdakileri zaptetmeye çalışıyordu. Anlaşılan herkes Abdi İpekçi'de ki yaşatılan ortam sonrası gurur meselesi yapmıştı.

Maç başlamadan önce ısrarla sürdürülen küfürlü tezahüratlar çoğunlukla Ergin Ataman ve Cenk Akyol'a ağırlıklıydı. Hakemler ilk anonsu bu kısımda yaptı. Rakip salonda olanları yerinde gördüğüm için burada erkenden eksi birle başlamak komik bir durumdu.

Maç sırasında Mustafa Özben fazla müdahale etmedi, alıştığımızın dışında bir ortam vardı. Zırt pırt girilen yarışma,salon büfeleri vb. anonslarda olmadı. Sadece devre arası şut yarışması vardı.

Molalarda hiç doğumgünü kutlaması, la viva dansları gibi ortamı bölecek yumuşatacak aksiyonlar görmedik. Yüksek sesli müziklerle tribün bastırılmadı.

İlk devre maça olan konsantrasyon olağanüstüydü. Defalarca eleştirdiğimiz konular biraz arka planda kalıp, yönetim taraftara az bir yol verince bambaşka bir yere gelmiş gibi hissettik. İkinci yarı Galatasaray daha iyi oynayıp bir süre strese yol açtıysa da, taraftar sürekli alkışla oyuncuları teşvik etmeye çalıştı.

Maç boyunca oyuncu ve yardımcı koçların Obradovic'in seslenmelerine göz attığını, bazen buna göre oyuncu değişiklikleri yapıldığını fark ettim. İspanyol yardımcı oldukça enerjikti, kimi zaman orta sahaya kadar girmesine hakemler iterek yerine yolluyordu.

İkinci anonsun ardından doping yapsana tezahüratı yerine mola alsana versiyonu ile Ergin iyice gerginleştirildi. Son kısımda rakibin attığı sayılar alkışlanıyordu, oley sesleriyle top çevirildi, pazara yollanan oyuncuyla dalga geçildi, Ergin'in aldığı molayla makaralar iyice zirve yaptı.

Maçın bitimiyle Galatasaraylıların çıkış tüneline taşkınlık oldu, bizim oyuncularda hemen oraya yönelip kontrol altına almaya çabaladılar. Devre arası Ömer Onan bizzat bench arkasındakilere gidip onlarla konuşmuştu.

Koridorlar gene inletilerek salon ahalisi dışarı döküldü. Şampiyonluğa bir adım kaldı. O maça gidememek üzücü olacak.

Çok güzel anlatmışsın. Ben de 105'teki yerimde değil, gs benchinin tam karşısında alt köşede ayakta izledim bütün maçı. Orada yaklaşık 20 kişi olarak ısınmalardan itibaren sürekli Cenk'e çalıştık. Gerçekten sinir bozucu bir ortam vardı rakip oyuncular için. Oyunun durduğu bir anda Göksenin maç içinde bizim önümüzde saha içi koltuklarda oturan bir taraftarla bir an atışır gibi oldu. Ama sonra kendisini kibarca yanımıza davet edince uzaklaştı. Devre arasında Cenk Renda gfb pota arkasını, gs benchinin arkasını ve bizim olduğumuz yeri tek tek gezerek "şimdi bi bunlara koyduk bugün, artık tek amaçları bize ceza aldırmak. O yüzden küfretmeyin. Hatta hakem uyardı, doping yapsana tezahüratı olursa anons yaptıracağım diye, onu da söylemeyin, yoksa bir anons hakkımız kalacak" dedi. 3. Çeyrekte takımla beraber tribünün de az da olsa düşmesinde bunun etkisi oldu diye düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 14 Haziran 2014, 02:13:53 Gönderen: bohannon_1907 »
Kuşandık sarı laciyi

Çevrimdışı Emrah

• Üye
  • Yer: Poznan
'

Aklimda kaldigi kadariyla, Disiplin Kurulu'nun 5 maca kadar seyircisiz oynama cezasi verme sansi var.  Tabii ki Galatasaray maci 2 maclik bir cezayi gerektirdiyse, bizimki en fazla 1 mac olabilir ki; bu da zaten bizim icin kotu bir senaryo olacaktir.

evet bende 1 mac gelecegini tahmin ediyorum, bak onlara da verdik demek icin

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Mac durmadigindan terslik cikmaz..cikarsa art niyet olur..çünkü ilk anons maçta bile değil...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Üye
2.mactada 2 anons olmuştu..ceza gelmedi. Böyle yazmaya devam edilirse bizim tsraftarlarca verirler tabi...adan gibi birşey ilnadi maçta..mac hic yabancı madde ile durdu mu? Hakemler içeri girdi mi? Hayir..maçta 1 anons var o kadar..ekrana yansiyan 2 küfürlü tezahürat o kadar..birinde anons oldu zaten...mac onu olanlara o kadar takilmiyorum..zaten o anonsu kim yaptı belli değil hala...

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana

Salonun havasını bize 1.000 km ötede yaşattınız, teşekkürler :)

• Üye
Su gergin yorumuna katiliyorum..adam kesinlikle ruh hastasi bir kompleksi mahluk.

Çevrimdışı nikosmahlas

• Üye
  • Yer: İstanbul
Yalnız Ergin Ataman kadar kulağı tribünde başka bi basketbol adamı tanımadım bugüne dek. Adam bildiğin geriliyor, şekilde şekile girip hata yapıyor. Üstüne bir de mola alsana diyince mola alıyor:)

Her şey bir yana takım bugün muazzam bir ilk yarı oynadı ve Oğuz Savaş kalplerde yer etti, helal olsun.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
ahahahahaha Ergin(Gergin) ahahahahahhaahha

Çevrimdışı Pesi1907

• Üye
Kuruldan yapılan açıklamada, Beko Basketbol Ligi'nde Galatasaray Liv Hospital ile Fenerbahçe Ülker arasında 8 Haziran Pazar günü Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan play-off final serisi 3. maçında, sarı-kırmızılı taraftarların karşılaşma öncesinde salon dışında hakemlere yönelik küfürlü sözler söylemeleri, tükürmeleri ve yabancı maddeler atmaları, müsabaka öncesinde küfürlü tezahüratlarda bulunulması, müsabaka öncesinde ve sırasında sahaya yabancı maddeler atılması neticesinde iki kez anons yapılmasına ve müsabakanın duraksamasına sebebiyet verilmesi, müsabaka bitiminde ise rakip takım sporcularına doğru yabancı maddeler atılması nedeniyle Galatasaray Kulübü Erkek Basketbol Şubesi'ne 25 bin lira para cezası verildiği bildirildi.

Abdi İpekçi'de ki ilk maçın kararları bunlar. Bizim maçla kıyaslayınca nerdeyse aynıları oldu. O maça ceza vermediysen bize de veremezsin.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
ya bu arada bu gerginin "mahmut uslu bana 's....... seni' dedisinin videosu var mı?
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
ya bu arada bu gerginin "mahmut uslu bana 's....... seni' dedisinin videosu var mı?

Var abi :D

http://www.3puan.com/video?id=661
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Onur da izah etmiş şu anda topluca boş yer bulmak imkansız. Yoksa güzel olurdu şöyle 20 kişi yanyana izlesek ama o imkansiz bu saatten sonra..

Oğuz a geçmiş senelerde çok kızdım laf ettim
Ama 26 yaşında annesini kaybetmiş günübirlik Balıkesir e gidip gelmiş akşam antrenmanina çıkmış maçta oynamak için kendisinden büyük özveride bulunmuş (bu belkide yapılabilecek en büyük özveri olabilir ) gelmiş .Maçın önemini oyuncular anlıyor. Bu güzel
Oğuz kalbimizde güzel bir noktada yer alacak. Bugün kötü bile oynasa fark etmez. Takim arkadaşlarını yanliz bırakmamak bile yeter. Bu motivasyon ile gömeceğiz onları Parkeye

Benim için maçın kahramanı kesinlikle Oğuzdu her türlü sevgiyi ve saygıyı haketti. Emir de bir pozisyonda Karakter yoksunu Cenke bir kasti çelme taktı ya spor hayatı bitene kadar bizde kalabilir bundan sonra