Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 392212 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
Batiste ve kleizada beklenti cok cok buyukdu. Cok buyuk hayalkirikligi oldu bu oyuncularin gercekten performansla falan alakasi yok mucadele etmeden paralari indirdiler cebe.. Cefasini biz cektik tabii ki her zaman oldugu gibi

Sent from my iPhone using Tapatalk
emirle ilgili de beklenti yuksek degil miydi abi.geldiginden beri yeni bodirogo denmedi mi?

Çevrimdışı Emrah

• Üye
  • Yer: Poznan
Niye koyalim
Sahamiz kapansın diye lobi mi yapalım kendi kendimize
Su yazının mantığı nedir cidden anlamadım

kardesim ne alakasi var, mobildeyim, pc yok, merak ettigim icin sordum  :o
ceza gelirse sartlar neredeyse esitlenir ve bunu da hic istemiyorum, emin olmak istiyorum olay bundan ibaret
« Son Düzenleme: 16 Haziran 2014, 22:59:47 Gönderen: Emrah »

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Bu arada bu maçta Emir'in özellikle farkı kapatırkenki performansını es geçmeyelim gerçekten iyi oynadı ama kazanmak için devreye başka birinin daha girmesi gerekiyordu olmadı.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Çok şey yazabiliriz de zamanı gelecek. Haftaya bugün inşallah
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
kardesim ne alakasi var, mobildeyim, pc yok, merak ettigim icin sordum  :o
ceza gelirse sartlar neredeyse esitlenir ve bunu da hic istemiyorum, emin olmak istiyorum olay bundan ibaret
peki...

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul

Su yorumlara katilmamak elde degil. Su butceyle, neden bu oyuncular alindi neden elde patladi cok buyuk kafamda soru isareti var. Oyle boyle degil.. Sekulic ve jackson tercihleri cok cok acayipti. Herhalde obradovic en kotu sezonunu gecirdi oda bizim sansimiza geldi..

Bu yorumlara hiçbir şey söylemedim zaten. En doğal hakkıdır.

Bunlardan yola çıkarak yeteri kadar emek vermedi demek çok çok basit ve garip bir yorum. Bu benim görüşüm.

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
    • ErdenayGuler
2 anons 2 maçtan başlar fakat cezanın verilmesi için oyunun durması ve hakemlerin içeri gitmesi gerekir. Bunun kapasite aşımı kısmı var, yabancı madde kısmı var ve sair. Biz sadece küfürlü tezahürattan dolayı 2 anons yedik, bunun dışında herhangi bir şey olmadı. Bu sebepten vermeleri mümkün değil.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: 2014 BBL ŞAMPİYONU FENERBAHÇE ÜLKER
« Yanıtla #2947 : 16 Haziran 2014, 23:06:26 »
inancımızı kaybetmedik yahu
kendi evimizde oynayacağız moral bozukluğunu atalım
bu takım Allah'ın izniyle şampiyon olacak . biraz yorucu ve uzun oldu biraz yıprandık sadece olay bundan ibaret

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
Emire alistik abi artik bodiroga falan gecti kleiza ve batiste cok fena elimzde patladi skandal

o konuda sonuna kadar haklisiniz.bende de baya bir hayak kirikligi ama emir kinusunda valla bende hala o etki var abi.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
dallas comegys fatih dostumun dediklerini kulak arkası yaptım ama haklı çıktı
bu takımın oyuncuları arasında mental olarak güçlü 1 isim bile yok hepsi kırılgan oyuncular deplasmanda maç kazanamayız demişti
tüm konsantrasyonu kendi evimizdeki maçlara harcamalıyız gibilerinden yazmıştı.
haklı çıktı :(

Çevrimdışı sambaras

• Üye
  • Yer: Ankara
Su maç özelinde, al bjelicayı vur kleizaya..
ikisi de rezalet oynadı.. Gereksiz bir bjelica manyaklıgı olusmus durumda

su yasına kadar istikrarsızlık abidesi olan adam, gecen senee laboralde 4 numara oynamaya baslamasıyla bir cıkısa gecti kabul de
adamı cok abartanlar mevcut.

Önüne mutlaka adam lazım. İpiyle kuyuya inilmez

maçın basında, ercege yaptıgı (yapamadıgı) savunmanın acıklaması yok
Hiç katılmıyorum. Göz göre göre Kleiza'da ısrar etmek büyük tercih hatasıdır.

Birincisi iki oyuncu arasında buyuk katkı farkı var net bir şekilde, geçtiğimiz senelerin hiçbir önemi yok.
İkincisi Bjelica'nın tek hatası Erceg'i savunurken birkaç pozisyonda yaptığı hataydı, nasıl rezalet oynadı diyorsun aklım almıyor. + - hanesinde de büyük fark olacağına adım gibi eminim.

Diyelim ki Bjelica rezalet oynuyor - ki değil -  e çok iyi oynayan adamın bir anda rotasyonda önüne adam getirip rolünü düşürüp 10 dk sürelere mahkum edersen anlamsız bir biçimde bu da doğaldır.

Üçüncüsü bugün en iyi savunmacı 4 numaralardan dediğimiz Khryapa da bazen adamını kaçırıyor Printezis de atlet Gist'i engelleyemiyor. Ama bu hatalar tolere sınırının içinde kalıyor. Yoksa kimse mükemmel değil. Bana göre Bjelica'nın hataları da tolere sınırları içinde.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Oyun aklı en gelişmiş oyuncu, emir preldzic zaten :)
fena yani.
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı ConsultaNt

• Üye
Büyük hayal kırıklığı mevcut. Başka başlıklara sirayet etmesin diye buraya yazmaya karar verdim. Bu işin bu kadar uzaması oldukça can sıktı. Bugün koçun da oyuncu grubunun da major hataları oldu. Şampiyon olunca etekteki taşları dökelim. Ama bu takıma karşı duygularım kadın takımına duyduklarıma benzedi. Bu yüzden son maçı izlememeye çalışacağım. Büyük ihtimalle başarısız olurum ama bendeki durumu ifade etmesi açısından belirtmek istedim.

Sonuç olarak bu şampiyonluğu alırsa özellikle 5. maçtaki performansı ile taraftar almış olacak. Hem de çekirdekçi diye eleştirdiğimiz suskun Ataşehir taraftarı.

Çevrimdışı sambaras

• Üye
  • Yer: Ankara
dallas comegys fatih dostumun dediklerini kulak arkası yaptım ama haklı çıktı
bu takımın oyuncuları arasında mental olarak güçlü 1 isim bile yok hepsi kırılgan oyuncular deplasmanda maç kazanamayız demişti
tüm konsantrasyonu kendi evimizdeki maçlara harcamalıyız gibilerinden yazmıştı.
haklı çıktı :(
Valla en güzel yorum bu olmuş. Her şeyin özeti. Bu maç ben de bunu düşündüm maçı alacağımıza hiç inanmadım. Sinen oyunculardan oluşuyoruz. 1 tane Saras karakterinde adam yok.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
ceza olmasa bile sıkıntı yaşarız, camia olarak final performanslarımız ortada 😢 Daha önce çok gördük böylesi kötü sonuçları , takımın kırılgan yapısı stres tamamen bizim aleyhimize ...

Dilerim bu sefer iyi bitsin
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem