Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 392204 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mustafailker07

• Üye
  • Yer: KIRIKHAN - HATAY
Ceza konusunda hiçbir tereddüdüm yok.Seyircisiz oynama cezası imkansız.Kulüp savunma olarak sadece 3. maçın disiplin kurulu kararını gönderse yeter de artar bile.

Çevrimdışı mustafailker07

• Üye
  • Yer: KIRIKHAN - HATAY
ceza olmasa bile sıkıntı yaşarız, camia olarak final performanslarımız ortada 😢 Daha önce çok gördük böylesi kötü sonuçları , takımın kırılgan yapısı stres tamamen bizim aleyhimize ...

Dilerim bu sefer iyi bitsin

Stress aslında bizim camiaya uygun, fakat bu maç ceza olmasa dahi çok zor olacak. Öyle üstün oyun falan beklemiyorum

Çevrimdışı kalamarina

• Üye
  • Yer: Uşak/Maslak
Guard konusunda ben hocaya kızamıyorum,biz transfer piyasasına çok geç girdik ki hiç oyuncu yoktu piyasada.O yokluktan az kalsa Teo'yu çıkarıyorduk,o da ercanlar yüzünden olmayınca piyasada adam kalmadı napalım.Bende Top 16'da bir guard çok istiyordum ama o dönemin şartlarında uzun vadeli düşünülebilecek adam gene yoktu.Uzun vadeli faydalanacağımız De Colo peşinden koştuk gelmedi adam.Gene ileride kullanacağımız Jeter istedik gelmedi.Hackett tercihi tartışılabilir ama hoca sene sonunda yollayacağı adam yerine elindekilere güvenip onların üzerine yatırım yapmayı tercih etti ki bu fikre de saygı duyarım,sonuçta kaç tane oyuncuyu elit seviyeye sokmuş bir koçumuz var.Kenan'ın sakatlığı ve üzerine yoğun transfer baskısı olmasa Pierre Jackson'ı almayacağına adım gibi eminim.

Sekulic konusunda Vidmar Top 16'nın ortasında sakatlandı zaten,bu saatten sonra piyasada adam kalmadığından mecburen Sekulic'i aldı koç.Tomic'ler,Freeland'ler vardı da hoca mı istemedi sanki

Zoric konusunda da gene transfere geç girdiğimizden ve piyasada elit uzun azlığından mecburen Zoric'e yöneldik ki o dönemin şartlarında alınabilecek Zoric'den iyi uzun yoktu.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Galatasaray Liv Hospital'a 85-77 mağlup oldukları maçta rotasyonda ve oyuncu seçimlerinde hata yaptıklarını söyledi.

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Beko Basketbol Ligi play-off final serisinin 6. maçında Galatasaray Liv Hospital'a 85-77 yenildikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Obradovic, "İlk olarak Galatasaray Liv Hospital'ı tebrik ediyorum. Çok daha iyi oynadılar ve bizi yendiler. Yine kötü ve yavaş bir başlangıç yaptık. Maçın başında 10 sayı öne geçmiş oldular. Farkı eritmek için çok fazla enerji sarf ettik. Bir şekilde çözümü de bularak üçüncü çeyreği iki sayı önde kapattık. Rotasyonda ve oyuncu seçimlerinde hata yaptık. Son periyodun başında iki top kaybı ile 7 sayı geriye düştük. Çözüm üretmeye çalıştık ama biraz geç kalmıştık. Önümüzde bir maç daha var ve kendi evimizde oynanacak. Sizin de gördüğünüz gibi oyuncularım orada daha rahat oynuyorlar. Bütün sezon böyleydi. Bizim için de bu önemli bir avantaj. İki hafta önce söylediğim şeyi tekrarlamak istiyorum, Galatasaray'ın her üyesine saygı duyuyorum ve taraftarımızı desteğe çağırıyorum. Bütün Avrupa'nın konuşacağı bir final olacak. Herkesin orada olacağı, sadece basketbolun konuşulacağı bir ortam olmasını istiyoruz. Son üç maçta olduğu gibi taraftarların gelip saygılı bir şekilde bizi desteklemesi gerekiyor" şeklinde konuştu.

"MAÇIN SONUNU ÇOK KÖTÜ OYNADIK"
Fenerbahçe Ülkerli oyuncu Oğuz Savaş da, "Maçla ilgili söylenecek çok şey var. Kazansaydık şampiyon olacaktık. Bir anda şampiyon olmuş gibi sıradan bir lig maçı havasında oynadık. Maç sonu gerçekten çok kötü oynadık ve kaybettik. Bizim takımın iki farklı yüzü var. İç sahadaki yüzü ve deplasmandaki yüzü. Son maçı evimizde oynayacağız. Son maçı da kazanıp şampiyon olmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
Hiç katılmıyorum. Göz göre göre Kleiza'da ısrar etmek büyük tercih hatasıdır.

Birincisi iki oyuncu arasında buyuk katkı farkı var net bir şekilde, geçtiğimiz senelerin hiçbir önemi yok.
İkincisi Bjelica'nın tek hatası Erceg'i savunurken birkaç pozisyonda yaptığı hataydı, nasıl rezalet oynadı diyorsun aklım almıyor. + - hanesinde de büyük fark olacağına adım gibi eminim.

Diyelim ki Bjelica rezalet oynuyor - ki değil -  e çok iyi oynayan adamın bir anda rotasyonda önüne adam getirip rolünü düşürüp 10 dk sürelere mahkum edersen anlamsız bir biçimde bu da doğaldır.

Üçüncüsü bugün en iyi savunmacı 4 numaralardan dediğimiz Khryapa da bazen adamını kaçırıyor Printezis de atlet Gist'i engelleyemiyor. Ama bu hatalar tolere sınırının içinde kalıyor. Yoksa kimse mükemmel değil. Bana göre Bjelica'nın hataları da tolere sınırları içinde.

rezaalet kelimesine takılmıssın kötü oynuyor diyelim o zaman.
Ben kleizayı savunmuyorum zaten.

11 sayı attı diye de bjelicayı da savunmam. Bence kötü oynadı. Bir daha izledigimde o sayıların ne ara geldigine de bakarım
+, - tamamen arroyonun sahada olup olmadıgı bölümle alakalı.

adam 2 mactır ortalıkta yok ve bu sürede, skor anlamında kleiza takıma ciddi katkı veriyor.
Hocanın yine Kleizaya güvenmiş olmasında abartılacak bir durum yok.

« Son Düzenleme: 16 Haziran 2014, 23:33:07 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
dallas comegys fatih dostumun dediklerini kulak arkası yaptım ama haklı çıktı
bu takımın oyuncuları arasında mental olarak güçlü 1 isim bile yok hepsi kırılgan oyuncular deplasmanda maç kazanamayız demişti
tüm konsantrasyonu kendi evimizdeki maçlara harcamalıyız gibilerinden yazmıştı.
haklı çıktı :(

şunu anlamak lazım:

halihazırda avrupa basketbolunda bile bu karakterde takım ve adam sayısı çok az. Fiziksel gelişim ile mental gelişim birbirinin tersi ilerliyor.Şu an basketbol en güçlüyü ödüllendiriyor, en akıllıya o kadar prim vermiyor. Bugün Bonsu denen Barzonun basketbolcudan sayılmasının sebebi de bu durum.

Evimizde baskılı başlayalım, ve şampiyon olalım. Şu an öncelik bu. Şu da var, Ergin Ataman denen adam doping dahil herşeyi deneyecektir.

Şu anda şampiyonluk, şubeye dair herşeyden daha önemli. Ondan sonra ramazanda günler uzun, oruç kafayla bolca tartışırız
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Bu senenin en kötü tercihlerinden biri de, elimizde berk varken;
sekulic'in lig lisansını, jackson icin iptal etmemiz oldu

Cok iş yapardı bu seride.
« Son Düzenleme: 16 Haziran 2014, 23:36:35 Gönderen: Bukefalos »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Sekulic in lig lisansı iptal edilmedi mİraç
istenirse seride oynatabiliriz.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Hala diyorum şu deplasman maçlarında eğer Sekuliç oynasa şu Kleiza yerine şampiyon olabilirdik
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30

Sekulic in lig lisansı iptal edilmedi mİraç
istenirse seride oynatabiliriz.

niye oynatmıyoruz diyecegim, yabancı sınırı..
iyice uctum ben :D

« Son Düzenleme: 16 Haziran 2014, 23:40:14 Gönderen: Bukefalos »

Çevrimdışı Selçuk

• Üye

Şu anda şampiyonluk, şubeye dair herşeyden daha önemli. Ondan sonra ramazanda günler uzun, oruç kafayla bolca tartışırız

Kesinlikle doğru ve Şampiyon olacağız!

Tapatalk

Çevrimdışı kalamarina

• Üye
  • Yer: Uşak/Maslak
Tamamda Zoric free değildi ki.800 bin euro buy out vererek aldık Zorici.O parayla Zoricten çok daha iyileri bulunurdu.Keza alternatif yok kısmınada katılmıyorum.Sekulic yerine NCAA D-League gibi liglerden çok daha iyi katkı verecek savunmada açıkları kapatabilecek bir oyuncu bulunabilirdi zaten kimsenin Freeland gibi bir beklentisi yoktu.Ha keza Ajinca ve Hackett gibi oyuncularıda istemedikten sonra piyasada oyuncu yoktu demeyi kendi adıma adıma doğru bulmuyorum
Bjelica hariç bu sene yapılan tüm transferler son derece başarısızdır.Zaten koçta hatasını görmüş ki Gherardiniyle beraber çalışmak istemiş

Temmuzun başında geldi Obradovic o saatten sonra kimi bulacaktık,o saatten sonra kimi alabilirdik benim aklıma hiç isim gelmiyor.Zoric bize gelene kadar o dönemdeki Avrupa'nın en iyi 10 uzunundan biriydi ama Eurobasket'e ve sezona felaket girince toparlayamadı yeni yeni kendine geliyor.Ben o dönem Zoric'den iyisini bulacağımıza inanmıyorum.

İkincisi Ajinca Pelicans'a gitti,zaten Avrupa'da oynamak istese Efes kapısında yatıyordu Efes'e giderdi.Adamın aklında zaten Nba vardı.
Üçüncüsü kendini Obradovic'in yerine koy,D-League gibi hiç tanımadığın vasat oyuncuların istatistik kastığı bir organizasyondaki adama mı güvenirsin yoksa ACB'de çok iyi bir sezon geçirmiş Avrupalı bir oyuncuyu mu tercih edersin.Böyle bir anket yapılabilse koçların yüzde 90'ı Sekulic'i seçerdi.En basit örnek bu sene Blatt gibi Amerikalı oyuncularından çok iyi verim alan bir koç D-League'den adam alacağına Golubovic'in peşinden koştu olmadı gitti dandik Zizic'i aldı

Hackett konusunu dediğim gibi tercih meselesidir,hoca uzun vadeli düşündüğünden tercih etmedi.Zaman koçu haksız çıkardı ama Bojan Barcelona maçında üçlüğü soksa belki Hackett falan tartışmıyorduk bile.

Çevrimdışı sambaras

• Üye
  • Yer: Ankara
Bence deplasmanda maç alamamamızın en önemli sebebi Bo'ya bağlı olarak oyun tarzında yaşadığımız değişiklikler.
Evimizde yüksek tempoya bağlı olarak Bo'nun tarzına da uygun daha coşkulu, hızlı basketbol oynayarak kazanırken deplasmanda yemiyor işte bu.
Yüksek tempo yapamıyoruz, düşük tempoda da oyunu yönetip sete seti çözecek gard yok. Büyük sıkıntı yaratıyor bu. Farklı bir basketbol oynamaya çalışıyoruz tümüyle ama elde doğru malzeme yok.

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
Temmuzun başında geldi Obradovic o saatten sonra kimi bulacaktık,o saatten sonra kimi alabilirdik benim aklıma hiç isim gelmiyor.Zoric bize gelene kadar o dönemdeki Avrupa'nın en iyi 10 uzunundan biriydi ama Eurobasket'e ve sezona felaket girince toparlayamadı yeni yeni kendine geliyor.Ben o dönem Zoric'den iyisini bulacağımıza inanmıyorum.

İkincisi Ajinca Pelicans'a gitti,zaten Avrupa'da oynamak istese Efes kapısında yatıyordu Efes'e giderdi.Adamın aklında zaten Nba vardı.
Üçüncüsü kendini Obradovic'in yerine koy,D-League gibi hiç tanımadığın vasat oyuncuların istatistik kastığı bir organizasyondaki adama mı güvenirsin yoksa ACB'de çok iyi bir sezon geçirmiş Avrupalı bir oyuncuyu mu tercih edersin.Böyle bir anket yapılabilse koçların yüzde 90'ı Sekulic'i seçerdi.En basit örnek bu sene Blatt gibi Amerikalı oyuncularından çok iyi verim alan bir koç D-League'den adam alacağına Golubovic'in peşinden koştu olmadı gitti dandik Zizic'i aldı

Hackett konusunu dediğim gibi tercih meselesidir,hoca uzun vadeli düşündüğünden tercih etmedi.Zaman koçu haksız çıkardı ama Bojan Barcelona maçında üçlüğü soksa belki Hackett falan tartışmıyorduk bile.

Ek olarak; Obradovic sene ortası Ajinca'yı istedi.

fbkolik

• Ziyaretçi
Umarım seyircisiz oynama cezası almayız.Alırsak yandı gülüm keten helva.Bu takımı Panatinaikos ile yaptığımız deplasman maçından beri deplasmanlarda hiç izlemedim,çünkü izlemeye dayanamıyorum,Çin işkencesinden beter geliyor,dünya üzerinde detayları bu kadar kötü uygulayan,bu kadar kırılgan bir takım daha yok.İşte seyircisiz oynama cezası alırsak deplasmanda oynadığımız gibi oynarız gibi geliyor bana.Allah korusun bizi bu cezadan.