Yahu ne alaka abicim Obradovic'e laf sokmanin dayanilmaz hafifligi.
Nedir bu asiri korumacilik,tabulastirma anlamiyorum ki.
60 mac oldu hala ayni hatalar,yanlis tercihler israrlar.
Bu takimi bu butce ile ben mi kurdum ? Kim elestirilecek ?
Ayrica Del Pierro kardesiminin yazdiklarina harfi harfine
katiliyorum.
Sana laf etcek olsam gusel abim bunu ya yönetim bölümünden yaparım yada dm den yürürum
Ama fikrimim arkasındayım
Del piero harun nun yazdıkları tabiki kendisini bağlar onu çok severim sayarim. Son yazdığı cümleye kesinlikle katilmamak ile birlikte saygim sonsuzdur..
Hocanin 7 gün 24 saatine şubeye verdiğini çok iyi bildiğim için o son cümlesine katılmıyorum.
Sezon başından beri bütün maçlarını ( bazi maçlar salondan bazi maçlar tv den ) hepsinin canli izledim 60 mactir ayi hatalar kısmına da katılmıyorum abi. Sonuç odaklı bi eleştiri bence.mevcut Türk rotasyonu içinde oyunumuzun geliştiğini görüyorum. Tabiki istenilen seviyede.degiliz en azından zor deplasman maçlarında
Kadroyu kuran tabiki hoca başarı veya başarısızlık het türlu durumda tüm sorumluluk ona aittir.
Avrupa nin en iyi hocasu benim de çok sevdiğim bir adam kendisine kendimce torpil geçtiğimi çok söyledim
Fenerbahçe yi çok sevdiğim için obradovic a dileniyorum.
Galatasaray a deplasmanda maç kaybetmek son derece doğal. Bunun teknik yorumlari sonra geniş zamanda tartışıriz.
Seri henüz bitmedi Allah in izniyle perşembe gecesi 3 yıldır play off galibiyeti görmediğimiz süreçten şampiyonluğa uzanan süreci mutlu sonlandiralim ondan sonra hep beraber asar keseriz inşallah.