Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 392004 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Ynt: ANKET: Perşembe Akşamı...
« Yanıtla #3150 : 17 Haziran 2014, 21:55:20 »
Anketlerdeki şıkları hazırlayanlara teşekkür ediyorum.Her seferinde ilginç şıklar oluyor  ;D ;D

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Her yerde oynamaya amedeyiz ne demek germezseniz gelmeyin deyin arkadaş.
« Son Düzenleme: 17 Haziran 2014, 22:37:20 Gönderen: Özcan Özdemir »
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı SARI KANARYA

• Üye
  • Yer: İZMİR
  İşte tam burada Fenerbahçe İle galatasaray arasındaki fark ortaya çıkıyor. Fenerbahçe taraftarı iyiyide kötüyüde görüp söyler  Ama karşı camia için başarı için herşey mubahtır. Kupalar için severler takımlarını.  Bizde benzer bir durum oldu 2 sezon evvel Şampiyonlar ligi şampiyonu olmuş takım (sarı Melekler) ligde garip uygulamalarla ertesi sene C.L.'e gidemeyip küçülmeye gittiğinde yöneticilerin geçen seneden daha iyi takım kurduk masalını kimse yemedi tepkisini koydu sonra ne oldu? Daha iyi takım kurarak döndük özetle bizim taraftar bu numaraları yemez ha açık açık söylersin küçülecez diye o ayrı bütçe dahilinde nasıl kadro kurarlarsa kursunlar adında Fenerbahçe geçtiği için yine destek oluruz. Hadi erkek finalinde kızdın TBF'ye istediğini yaptıramadın Bayanlarda neden çekiliyosun yada küçülüyosun ? O bayanlar 3 kupa almadımı? Nerden baksan tutarsızlık yani zaman gösterecek ne olur ne biter bakalım gün ola harman ola demişler..... Uzun oldu biraz kusura bakmayın

Verdikleri karar saçma.Ekonomik olarak küçülmeye dahi gitsen final periyodunun son maçına çıkarsın,kazanırsan kahraman olursun,kaybedersen kimse niye kaybettik diye başını taştan taşa vurmaz.Sonuçta rakibinin sahasında baskılı ortamda oynadın diye düşünürsün.Maç bittikten sonra açıklamanı yap ekonomik olarak küçülmek zorundayız de.Kim ne diyecek?Bu kaypak ve sinsi zihniyete inanmıyorum.

Ben perşembe 21.00 kadar beklerim.Takımın da bu psikoloji ile maça hazırlanmasını isterim.Taraftar da salondaki yerini almalı.Rakip sahaya çıkmazsa şampiyon benim.Kupa havaya kalkar,Herkes gurur duyar.Gs mi canı cehenneme?İster küçülsün ister şubeyi kapatsın.Umrumda bile olmaz.Perşembeye kadar pür dikkat bu maça hazırlanmalıyız.

Çevrimdışı seyhan_1907

• Üye
  • #Obradovicinaskeri

Verdikleri karar saçma.Ekonomik olarak küçülmeye dahi gitsen final periyodunun son maçına çıkarsın,kazanırsan kahraman olursun,kaybedersen kimse niye kaybettik diye başını taştan taşa vurmaz.Sonuçta rakibinin sahasında baskılı ortamda oynadın diye düşünürsün.Maç bittikten sonra açıklamanı yap ekonomik olarak küçülmek zorundayız de.Kim ne diyecek?Bu kaypak ve sinsi zihniyete inanmıyorum.

Ben perşembe 21.00 kadar beklerim.Takımın da bu psikoloji ile maça hazırlanmasını isterim.Taraftar da salondaki yerini almalı.Rakip sahaya çıkmazsa şampiyon benim.Kupa havaya kalkar,Herkes gurur duyar.Gs mi canı cehenneme?İster küçülsün ister şubeyi kapatsın.Umrumda bile olmaz.Perşembeye kadar pür dikkat bu maça hazırlanmalıyız.
Zaten çıkacaklardır sadece suyu bulandırmaya gittiler hepsi bu velevki çıkmadılar kendi fikirleri çıksalarda çıkmasalarda o fileyi Oğuz Abisinin omzunda Berk Uğurlu kesecek inşallah. Bundan çok daha fazla ateşli ortamlardan gelen Koçumuza güvenim tamdır. Allah utandırmasın.

gurol1967

• Ziyaretçi
geçiş süreci biraz sancılı geçiyor ne yazık ki
Allah ın izni ile bi ligi alsak da önümüze daha rahat baksak

Obradoviç'e laf sokmanın dayanılmaz hafifliğini yaşamak isteyen çok fazla insan var.

ben koruyorum hocayı kendimce , yanlış gördüğüm kendimce hatalı dediğim birçok mevzu var tabiki ama sonuçta bu adam özel ve çok başarılı bir adam onunla güzel günler yaşayacağımıza inanıyorum
haa Obradoviç'in de bana bize ihtiyacı yok zaten bunu 100 kere yazdım yine yazıyorum..
bakalım cuma sabahına nasıl uyanacağız 3 gece kaldı..inancım sonsuz..

Yahu ne alaka abicim Obradovic'e laf sokmanin dayanilmaz hafifligi.
Nedir bu asiri korumacilik,tabulastirma anlamiyorum ki.
60 mac oldu hala ayni hatalar,yanlis tercihler israrlar.
Bu takimi bu butce ile ben mi kurdum ? Kim elestirilecek ?

Ayrica Del Pierro kardesiminin yazdiklarina harfi harfine
katiliyorum.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Ynt: ANKET: Perşembe Akşamı...
« Yanıtla #3155 : 17 Haziran 2014, 22:49:55 »
Gs o maça çıkacak
Sadece ortamı germek ve salonu pasifize etmek için bu gayret
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
bir arkadaştan alıntı

Engin Ataman, can güvenliğim yok demiş. Yok hocam merak etme. Biz işimizi yapar salarız... :))

Çevrimdışı fatma k.

• Üye
  • Yer: Ataşehir
Ben maçın oynanacağını düşünüyorum. Konsantrasyonu bozmamak lazım.

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Oyuncularımızın emekleri heba olmasın cart curt diyerekten maça çıkma kararı alacaklar. Amaçları hakemleri baskı altına almak sadece..Perembe günü ilk küfürde direk anonsu duyarız büyük ihtimalle
« Son Düzenleme: 17 Haziran 2014, 23:12:53 Gönderen: burak karacay »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Güzel açıklama gelmiş....
Böyle yahu sessiz kalmak zarar veriyor...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Arkadaşlar yarın akşam saat 17 gibi hazır olun...Bu maç bizim için Namus Meselesi asdfgghjj lerine!

Özellikle Borsa kapandıktan sonra yapıldı açıklama...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
Kemal Abi'nin yazısını bu başlığa da koymak lazım aslında. Şimdi telefondayım. Yarın editler koyarım.

Çevrimdışı Alper Zeynel

• Üye
HAKAN CAN ‏@HakanCan2011  4 dk.
Galatasaraylı basketbolcular yarın 16'da yöneticileriyle toplantı yapacak. Oynamak istiyorlar

Kıvırmanın ilk adımları geldi :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Yahu ne alaka abicim Obradovic'e laf sokmanin dayanilmaz hafifligi.
Nedir bu asiri korumacilik,tabulastirma anlamiyorum ki.
60 mac oldu hala ayni hatalar,yanlis tercihler israrlar.
Bu takimi bu butce ile ben mi kurdum ? Kim elestirilecek ?

Ayrica Del Pierro kardesiminin yazdiklarina harfi harfine
katiliyorum.

Sana laf etcek olsam gusel abim bunu ya yönetim bölümünden yaparım yada dm den yürürum
Ama fikrimim arkasındayım

Del piero harun nun yazdıkları tabiki kendisini bağlar onu çok severim sayarim.  Son yazdığı cümleye kesinlikle katilmamak ile birlikte saygim sonsuzdur..

Hocanin 7 gün 24 saatine şubeye verdiğini çok iyi bildiğim için o son cümlesine katılmıyorum.
Sezon başından beri bütün maçlarını ( bazi maçlar salondan bazi maçlar tv den ) hepsinin canli izledim 60 mactir ayi hatalar kısmına da katılmıyorum abi. Sonuç odaklı bi eleştiri bence.mevcut Türk rotasyonu içinde oyunumuzun geliştiğini görüyorum. Tabiki istenilen seviyede.degiliz en azından zor deplasman maçlarında
Kadroyu kuran tabiki hoca başarı veya başarısızlık het türlu durumda tüm sorumluluk ona aittir.

Avrupa nin en iyi hocasu benim de çok sevdiğim bir adam kendisine kendimce torpil geçtiğimi çok söyledim
Fenerbahçe yi çok sevdiğim için obradovic a dileniyorum.
Galatasaray a deplasmanda maç kaybetmek son derece doğal. Bunun teknik yorumlari sonra geniş zamanda tartışıriz.
Seri henüz bitmedi Allah in izniyle perşembe gecesi 3 yıldır play off galibiyeti görmediğimiz süreçten şampiyonluğa uzanan süreci mutlu sonlandiralim ondan sonra hep beraber asar keseriz inşallah.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
HAKAN CAN ‏@HakanCan2011  4 dk.
Galatasaraylı basketbolcular yarın 16'da yöneticileriyle toplantı yapacak. Oynamak istiyorlar

Kıvırmanın ilk adımları geldi :)
azicik erkek olsalar sasacaktim..en asagilik hale dusuyorlar..ama yakisir bunlara.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi