Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 391880 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Beshem abi ve Utkan güzel açıklamış bence. Eren'in yanlış anlaşılmaması lazım, hocanın eleştirilemez olduğunu ifade etmiyor kendisi, sadece basketbol aklı olarak bizden üstün olduğunu ona güvenmemiz gerektiğini ifade etmek istedi.

Bence burada çatışma yaratan husus kişilerin olaylara bakış açısı. Meseleyi uzun vadeyi de hesaba katıp değerlendirdiğinizde tabii olarak hocanın hatalar yapacağını ama değerinden bir şey eksilmeyeceğini başarının uzun ve meşakkatli bir yoldan geleceğini düşündüğünüz için eleştirirken daha fazla müsamaha gösteriyorsunuz.

Tam da bu noktada bir kaç maç özelinde getirilen ağır ve/veya ucundan bucağından koç ya da oyuncuları tamamen işe yaramaz gören, aşağılayıcı veya herşeyi hiçe sayıp, koça veya oyunculara düz giden yorumlar olunca ister istemez hocayı ve oyuncuları savunma ihtiyacı hissediyoruz. Özellikle sosyal medyada oldukça seviyesiz eleştiri kisvesi altında sözler sarf ediliyor bu nedenle bu sıralar bu tarz tartışmalar yaygın.

ParkedeFener'de getirilen eleştirilerin hiçbirinin hakaret amaçlı olmadığını, zaten böyle bir hissiyat oluştuğunda ilgili kişilerin forumdan uzaklaştırıldığı hepimizin malumu, bazı tartışmaların uzaması önceden de belirttiğim gibi bakış açısından kaynaklı yoksa burada seviyesiz bir tartışma ortamı olmaz, en fazla yanlış anlaşılmalar olabilir bu da bir şans bence :)
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2014, 14:06:06 Gönderen: Solamnus »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
http://amkspor.com/2014/06/18/g-saraydan-tbfye-son-dakika-cagrisi-315678/

habere bakın baska ne isterler acaba? sahadan cekilelim mi?

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
http://amkspor.com/2014/06/18/g-saraydan-tbfye-son-dakika-cagrisi-315678/

habere bakın baska ne isterler acaba? sahadan cekilelim mi?

Ağızlarına bir de emzik versinler, sıkışınca top benim diye çıkıp gitme joker hakları olsun :) Ayrıca Fener yenecekse yensin ama acıtmasın :P

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
GS yönetimi vs TBF (temsili)
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
"Bu karar sonrası acilen bir toplantı gerçekleştiren Ünal Aysal başkanlığında Galatasaray Spor Kulübü yönetimi, Türkiye Basketbol Federasyonu’na yarınki maç için tarafsız bir sahada seyircisiz ve iki tarafında kabul edeceği bir hakem 5′lisiyle oynanmasını talep edeceği bildirildi." 

Bu ne demek simdi?  Kizdigim husus su: seyircisiz oynatma kararini verecek olan kurum, kurallara ve emsal kararlara uygun hareket ederek, bunun aksi yonde karar verdi.  Gidip de, simdi Federasyon'un tarafsiz sahada seyircisiz oynatma hakki OLMADIGINI bile bile bunu istemek, hem kendi taraftarini manipule etme, hem de rakibi provoke etmektir. 

Abi olay full provakasyona döndü çünkü normal şartlar altında şampiyon olamayacaklarını biliyorlar.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
diyecekler ki yarın; hakemleri biz tayın edelim; fatih soylemezoglu, murat bırıck ve fatih arslan olsun..mac abdi ipekci'de seyircili olsun ama bizim taraftarlar olsun; obradovic bir mac daha ceza alsın;
olmadı 8-10 sayı avantamız olsun...

baska ne isterler acaba?
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2014, 14:17:26 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı klasik cubuklu

• Üye
Selamlar. Yeni katildim foruma.
Uzun suredir forumu takip ediyorum fakat uye olmak yeni kismet oldu.

Gs nin yaptiginin tek amaci mac basinda tribunleri bosalttirmak ve hakemleri etkilemek. Bizans halt yemis bunlarin yaninda.

Çevrimdışı SARI KANARYA

• Üye
  • Yer: İZMİR
Haberde tarafsız bir sahada seyircisiz ve iki tarafında kabul edeceği bir hakem 5′lisiyle oynanmasını talep edeceği bildirildi diyor.

Bunlar harbiden salak.Öyle birşey olmaz,olamaz.Kanunen hak ettiğimiz sahada seyirci ile oynama avantajı varken neden onların taleplerini kabul edeceğiz ki?Çıkmazlarsa çıkmasınlar.Bu kadar yüz vermeyin.Onlar bu maça çıkmazlarsa bundan yıllar sonra kafalarını çok taştan taşa vuracaklar.Maç atmosferi çok değişti.Ben bu olaylar danışıklı dövüş değilse,gs li oyuncuların da maça tam konsantre olabileceklerini düşünmüyorum.

Çevrimdışı cembut

• Üye
Turgay Demirel Ntvspora bağlandı ve konuşuyor.. TBF nın açıklamalarını özetledi.. Sesi titriyordu konuşurken sanki ağlamaklıydı..

Galatasarayla da görüşmelerimiz sürüyor dedi..

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
diyecekler ki yarın; hakemleri biz tayın edelim; fatih soylemezoglu, murat bırıck ve fatih arslan olsun..mac abdi ipekci'de seyircili olsun ama bizim taraftarlar olsun; obradovic bir mac daha ceza alsın;
olmadı 8-10 sayı avantamız olsun...

baska ne isterler acaba?

Diledikleri zaman kullanacakları 6 teknik-faul hakkı...

Çevrimdışı klasik cubuklu

• Üye

Diledikleri zaman kullanacakları 6 teknik-faul hakkı...

Neden 6 abi :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Selamlar. Yeni katildim foruma.
Uzun suredir forumu takip ediyorum fakat uye olmak yeni kismet oldu.

Gs nin yaptiginin tek amaci mac basinda tribunleri bosalttirmak ve hakemleri etkilemek. Bizans halt yemis bunlarin yaninda.

hoşgeldin...

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
Alintiya senden baslayinca, direkt sana cevap veriyormus gibi oldu ama karsi tarafa seni koyup yazmadim. 

Eyvallah. Ben de bir kez daha açıklamış oldum. Sıkıntı yok.

Solamnus,

Aynen öyle. Ben sabaha kadar tartışırım, bu konuda da problem yok. Hatta zevk alıyorum.
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2014, 14:24:58 Gönderen: Eto »

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Şu an OBradovic'in ç.kü kopar mı diye uğraşıyoruz arkadaşlar. buna da şükür 8)
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Korkunun ecele faydası yok derlerdi atalarımız :)