Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 391906 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Bence takımlar 3 er oyuncu seçsinler
Endüstri Meslek Lisesi bahçesinde tek pota maç yapsınlar
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı exex

• Üye
hıncal uluçta konuşmuş :)))  İhsan utanmasa Ülker futbldan sponsorugu çekti basketboldanda çeksin dicek....

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Aa ilkeli takımın oyuncularının saat 15:00da Abdi İpekçi'de idmanı varmış
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Gs ile görüşmeler sürüyor da ne demek? Pazarlık mı yapıyorsunuz, nolur çıkın maça diye. Ne tür pislikler dönüyor yine belli değil.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Gs ile görüşmeler sürüyor da ne demek? Pazarlık mı yapıyorsunuz, nolur çıkın maça diye. Ne tür pislikler dönüyor yine belli değil.

aynen o demek

Çevrimdışı mgul

• Üye
  • Yer: Dünya
Aynen.  Icinde yasadigimiz luks hayatin farkinda olup, ayni kosullara sahip olmayan; cehennem gibi bir yerde sampiyonluk macina cikacagi icin uc bucuk atan; gunlerdir maca konsantre olmak yerine, Federasyon ile ugrasmak zorunda kalan kardeslerimizin!?! halini gorup, sukretmeliyiz :P
"My name is Zeljko Obradovic and I'm very happy with this."

Çevrimdışı klasik cubuklu

• Üye

Onlarin evindeki macta 6 teknik faul calinmisti ya aleyhimize.

Biliyorum biliyorum :) 6 ozel bir rakam gs icin ya o yuzden demistim

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
Abi üzerine bastıra bastıra söylüyorum: Obradovic vasat bir sezon geçirmiştir. Bunda güvendiği oyuncuların, geç gelmesinin de katkıları vardır.

Dediğim gibi, ben de kadro yapılanmasındaki yanlışları, hataları yüz kere yazdım. Bojan'ın bu şekilde kullanılmasını, Kleiza'nın üzerine bu kadar gidilmesini garip bulduğumu yazdım ama Obradovic şöyle düşünüyor: Bugünü kendi yöntemlerimle hallederim, Fenerbahçe'nin geleceği önemli. Ayrıca, bunların sebepleri de bellidir. Bojan'ı böyle kullanmaktan başka şansı yoktu mesela. Bunları uzun uzun konuşabiliriz.

Şunu görmek gerek; Obradovic belki de kariyerinde ilk kez seneye gerçek bir guardı olmadan başladı. Kariyeri boyunca elinde bulunan en kötü şut potansiyeli olan takımla başladı. Bunların ana sebebi istediği guardı bulamaması aslında. Verdiği iki ismi alamadık, öylesine bir transfer de yapmadı. İki senedir enkaza dönen bir takımı buralara getirdi. İddia ediyorum, şu psikolojideki takım Obradovic olmadan buralara bile gelemezdi. Bunu hiçbir zaman bilemesek de geçen senelerden bir çıkarım yapmak mümkün.

Ben demiyorum ki bu adama laf edilmesin. Sorgulanabilir. Anlattığım şey bu değil.

Kardeşim sana da Utkana da katılıyorum haklı olduğunuz noktalar çok fazla bende sizin gibi düşünüyorum lakin şunu unutmamakta fayda var. Zeljko benimde efsanemdir bize geldiğinden beridir rüyada gibiyim çevremde basketbolu bilmeyen takip etmeyen arkadaşlarım bile ismini ezberlediler sürekli benden duydukları için .

Fenerbahçe benim hayatımdır ailemden sonra değer verdiğim tek şeydir benim için en karanlık anda bile beni aydınlığa kavuşturan varlıktır o yüzden değil Zeljko öz Babam koç olsa eleştiririm kendimce yaptığı yanlışı söylerim şunu da çok iyi biliyorum senden benden veya bu kıta uzerindeki herkesten daha iyi biliyordur bu işi ama ne yapalım işte Türküz kanımız kaynıyor yapımız bu bizim zaten biz böyle olduğumuz için Zeljko bizi tercih etmedi mi?bu adam yıllarca Pana da niye kaldı hep taraftarı yüzünden değil mi?yani bu adam senin benim gibi kanı kaynayan salona giden,takımını coşturan,takımını seven.

özellikle de seyircisi olan kulüpleri tercih ediyor çünkü kendisi de bizler gibi kanı kaynayan bir milletin üyesi gecen yıl efesi niye reddetti o kadar para vermelerine rağmen veya milanoya niye gitmedi sebebi hep taraftar. Zeljko yu sahıplenme konusuna gelince valla sevsekte sevmesekte bu adamda bizi belli yerlere getiremezse başka kimse yapamaz bu işi zaten onun başarısız olduğu takımı da aklı başında hiçbir koç gelip almaz öyle bir riske girmez o yüzden destek olalım sevelim sayalım ama bir hata yaptığında da senin de dediğin gibi eleştirelim buna hakkımız olsun onu eleştirmek için Utkan kardeşimin dediği gibi koç olmamıza da gerek yok sonucta ben bu branşa önem veriyorsam takip ediyorsam eleştirme hakkım vardır.

hiç istemem ama birgun ılla kı koç gidecek veya koçlugu bırakacak sonucta yıne sen ben kalacaz babalarımızdan aldığımız Fenerbahçe sevgisini çocuklarımıza aktaracaz ve bugunler birer anı olarakk zıhınlerde kalacak son olarak şunu da söyleyeyim Obradovic herşeyden önce dürüst ve adil bir adam eğer onu seviyorsak en az onun kadar adil ve dürüst olalım hatalı kimse söyleyelim ama herşeye rağmen destek olmayı da ihmal etmeyelim çünkü bizler Fenerbahçe olarak çok çok çok büyük bir AİLEYİZ...
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2014, 14:53:01 Gönderen: Cem Ağrak »
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Murat Kardeşim

. , ; ! ? :

bu noktalama işaretlerini al. zor zamanda kullanırsın.

okuyamadık yazını yahu nefesim tutuldu :P
A.Y.

Çevrimdışı klasik cubuklu

• Üye
Seneye efesle umarim basketbol konusabilecegimuz bir rekabetimiz olur.

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
Murat Kardeşim

. , ; ! ? :

bu noktalama işaretlerini al. zor zamanda kullanırsın.

okuyamadık yazını yahu nefesim tutuldu :P
Özür dilerim abi:)))bi dahaki sefere daha dıkkatlı olurum hakkını helal et:)))
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı Fikredovic

• Üye
  • Yer: İstanbul-İnegöl
Ne demiş güzel insan Neyzen Tevfik;
Ah bir müdür olsam mekteb-i sultaniyeye;

Neyse gerisini siz daha iyi biliyosunuz zaten.İşi gücü algı operasyonu yapmak bunların.Maça çıkacakları kesin ama elde edebilecekleri bütün ayrıcalıkları elde etmek için sonuna kadar bekliyolar.
En sonunda maç Abdi İpekci'de gs taraftarının önünde falan oynanır heralde..

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
maalesef bizimkilerin dün yaptığı 'Bunlarla her yerde oynarız' açıklaması başımıza bela olacak..bu gece zor geçer ama herifler hala konuşuyor bizden de bir tek Muraz özaydınlı ortalığı iyice karıştırıyor...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
italyan bir arkadaşa anlattım durumu, GS maça 15 sayı önde başlamak da ister mi diye sordu...Adam bile anladı

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
italyan bir arkadaşa anlattım durumu, GS maça 15 sayı önde başlamak da ister mi diye sordu...Adam bile anladı

deseydin 6 ve katlarını istiyor..15 istemez diye :)