Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 391847 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cembut

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ergin konuştu.. Çeşmeden gelmiş karar yönetimin diyor.. Ortamı gerdiği konusunda kendini savundu.. Basın toplantısında sölediklerim normal diyor.. 2 Avans olayı içinde masumane dedi  :D Ayrıca özür diledi.. Aziz yıldırımdan da alaksız dediği için özür bekliyormuş...

Çevrimdışı fatma k.

• Üye
  • Yer: Ataşehir
Dün gece serideki hiçbir maçı izlememiş Galatasaraylı kocam Kaan Kural'ın seyircisiz maç olmalıydı yorumuna istinaden kendilerine acaba haksızlık yapılmış olabilir mi dedi. Kaan Kural objektif yorumcuymuş. Şimdi ne anlatacaksın ne açıklayacaksın.

Çevrimdışı Fikredovic

• Üye
  • Yer: İstanbul-İnegöl
ntvsporda ergin var.allahım elim ayağım tıtriyo.valla billa delircem.Ayak üstü yalan söylüyo.Algı operasyonu yapıyor.İki üç sene önce taurasi dopingli çıktı biz bişey demedik diyo.Ulan haysiyetsiz şerefsiz sende biliyon hacettepe yüzünden neler olduğunu.

Çevrimdışı cembut

• Üye
Dün bir karar açıklamadı mı bu adamlar?  ben mi yanlış biliorum.. Ergin Bugun de diyor ki yönetim ne karar alırsa.. Dün alınan neydi?

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
ERginle Gs yönetimi tam tencere kapak
ahlakları ahlaklarına
şerefleri şereflerine
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı exex

• Üye
Abdi İpekçide Kaan

Fenerbahçe Ülker Sports Arenada Kaan

Bu adam tarafsız vs. değil. Apaçık tarafı belli.

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
Murat, -aramızdaki samimiyete dayanarak isminle hitap ediyorum-

Tekrar tekrar bu cevap gelince kendimi sürekli açıklama yapmak zorunda hissediyorum :)

Sizin bana söylediğiniz şeylerle, benim anlattıklarım kesişmiyor. Ben asla bunu savunmuyorum zaten. İki mesaj üstte de tekrar belirttim bunu.
Tabıkı kardesım ısmımle hıtap edebılırsın bende galıba soyledıklerımı ıfade edemedım bende sana katıldım aslında sorun yok yanı yarın sampıyon olalım daha guzel gunler gorecegız buna emınım:-)
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Dün bir karar açıklamadı mı bu adamlar?  ben mi yanlış biliorum.. Ergin Bugun de diyor ki yönetim ne karar alırsa.. Dün alınan neydi?

"ara karar" :)

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Maça çıkmayacaklarını düşünen var mıydı cidden. Ahlaksız insanlar topluluğu. Çok daha ağır konuşur insan bunlar için de neyse.
Yarınki maçta çok dikkatli olmak lazım. Sayı attıktan sonraki yapacaklar en ufak bir hareket bile tribünleri galeyana getirmek için olacak.
Kaan Kural'ın kilo kaybı beynine de vurmuş anlaşılan. 5.maçtaki olaylara saha kapatma cezası mı olurmuş. Sporlar alakası çok varsa açsında bu seneki bunlarla oynadığımız voleybol maçlarını seyretsin neler olmuş orada. Ondan sonra kıyaslama yapsın. Tetikçi sürüsü.

Çevrimdışı Afiliadam

• Üye
  • Yer: İstanbul - Adana
  • https://twitter.com/Afiliadam
Yemin ediyorum çok gerildim bütünleme dönemim ders çalışamaz oldum elim ayağım titriyor bu şeref yoksunları yüzünden.

Maçı ve şampiyonluğu kazanma inancım her geçen dakika azalıyor. Umarım takım ve teknik ekip gerekli psikolojik çalışmaları yapıyorlardır.
#IngaOrekhova

Çevrimdışı exex

• Üye
"Binlerce Dansöz var"  yarın gecenin şarkısı olmalı salonda  8)
(The video's owner prevents external embedding)"...
Birisi çıkar onu anlayamazsın
Sen o tür oyunlara katlanamazsın
Senin bir kalbin var var var…"

Şimdi twitterda bir renkdaş istek yapmış , molada dansçı kızlar yerine dansöz çıksın diye :D  Çok iyi olur  ;D  ;D
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2014, 15:35:18 Gönderen: exex »

Çevrimdışı fatma k.

• Üye
  • Yer: Ataşehir
Maça çıkacaklar zaten en başından beri çıkacaklar. Onların derdi başka. Sponsor bulmaları lazım el altından birilerine mesaj gönderiyorlar. Basketbol onlarsız olsun da görsünlermiş. Allahım ya sanırsın ki senelerdir onlar lokomotif.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
şuraya da koyalım da hafızalarda kalsın

Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, yönetimin çıkmama kararı aldığı maç öncesi takımla antrenmana çıktı. İdmandan önce açıklamalar yapan Ataman, yönetimin kararı hakkında yorum yapmazken "Bazı duyumlar alıyoruz. Eğer federasyon geri adım atarsa bir şeyler değişebilir" diye konuştu. Ataman Fenerbahçe'den de özür dilediğini ama aynı özrü Aziz Yıldırım'dan da beklediğini dile getirdi.

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, yönetimin aldığı maça çıkmamam kararı hakkında yorum yapmaktan kaçınırken, "Bazı duyumlar alıyoruz. Eğer federasyon geri adım atarsa birşeyler değişebilir" demesi dikkat çekti. Antrenmandan hemen önce basına konuşan Ataman, "Takım geldi, antrenman yapacağız. Kararı ise yönetim verecek ama karar ne olursa olsun biz bütünüz, arkasında olacağız." dedi.

Fenerbahçe hakkında da önemli açıklamalar yapan Ataman, sözleri sarı lacivertli kulüpte sıkıntı yarattı ise özür dileyeceğini ancak aynı şekilde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da kendisinden özür dilemesi gerektiğini ifade etti: "Kim olursanız olun, Ergin Ataman'a ahlaksız diyemezsiniz"

Şahsına saygı gösterilmese de Milli Takım'a saygı duyulması gerektiğini vurgulayan Ataman, "Bana saygıları yoksa da Türk milli takımına saygıları olsun. İnsanların beklentisiyle milli takımın başına geldim. Kimsenin sözüyle bırakmam dimdik ayaktayım" diye konuştu.

Ataman'ın sözlerinden satırbaşları şöyle:

"Takıma bir gün izin veriyoruz. Çünkü 15 günde 6 maç oynadık. Bazı oyuncularımıza izin verdik. Ben de kafamı toplamak için Çeşme'ye gittim. Daha önce Beşiktaş serisinde de durum 1-1 iken gittim"

"Duruma göre bakacağız. Normal idmanımızı yapacağız. Maça çıkmama kararı başkan ve yönetimindir. Biz bir bütünüz. Karar ne olursa olsun arkasındayız."

"Türk basketbolu Avrupa'nın zirvesinde. Bence burada basketbol dışında yaşanan bir olay var. Bizi aşan bir durum"

"Kendi adıma söyleyeceğim tek bir şey var. Benim ortamı gerdiğim söyleniyor. İkinci kaybettiğimiz maçtan sonra, hakem hatası yüzünden yenildiğimizi söyledim. Ben burada dozajında ve kendi çapımda bir eleştiri yaptım. Dozaj yüksek olsaydı ceza alırddım. Kendi takımımı motive etmek için de '2 avans verdik' dedim. Gerginliğe yol açtığımı düşünmüyorum. Bu sözlerim Fenerbahçe cephesinde sıkıntı ve gerginlik yarattıysa bundan dolayı özür diliyorum. Ama karşı taraftan Aziz Yıldırım'dan da Türk sporuna örnek olmuş birisi olarak benden özür dilemesini bekliyorum. Ergin Ataman'a; Milli Takım hocasına 'Seni yaşatmayız, ahlaksız' diyemezsiniz. Ben, kendi adıma özür diliyorum"

"Ben kimseyi azmettirmedim. Kimseyi de Obradovic'e küfretmeleri için salona çağırmadım. Milli Takım hocasına karşı saygılı olsunlar"

"Biz idmanımızı yapacağız. Bazı duyumlar alıyoruz; şayet Federasyon geri adım atarsa bir şeyler değişebelir. Ama başkanımız ne karar alırsa ona uyarız. Türkiye'de bir kulüp başkanının Milli Takım hocasına 'Ahlak yoksunu' demesinden rahatsızım. 'Biz onu orada yaşatmayız' demesinden rahatsızım. Hala benim için dopingçi imajı yarattıkları için rahatsızım. O günkü doping soruşturmasında ceza almadım. 2 sene önce de Fenerbahçe'de Taurasi dopingli çıkmıştı. Bu dopingi Fenerbahçe mi yapmıştı? Hayır."

"Ben insanların yıllar süren talebiyle geldim göreve. Kimsenin sözüyle bırakmam, dimdik ayaktayım. 10 Temmuz'da Milli Takım için çalışmalara başlayacağım

Çevrimdışı Afiliadam

• Üye
  • Yer: İstanbul - Adana
  • https://twitter.com/Afiliadam
Mahmut Uslu: "Ergin Ataman milli takım hocası olduğu sürece Fenerbahçe'den değil sporcu, formalarini bile göremez." şeklinde twit atmış.
#IngaOrekhova