Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker'in Şampiyonluk Hikayesi  (Okunma sayısı 388973 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
twitter'dan noavas yazmış sanırım;

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
bundan guzel anlatılamaz...

Çevrimdışı ConsultaNt

• Üye
valla mantıklı düşününce kaybedecekleri hiç birşey yok, şampiyon olma ihtimalleri zaten kalmadı. Bu nedenle her şeyi deneyebilirler.

Kaybedecekleri temel unsurlar şunlar olmalı ve medyada dillendirilmeliydi.

1. Ellerinden alınacak Euroleague hakkı
2. Küme düşme cezası

Sen TBF'nin organizasyonunu bu hale düşürüp hem basketbolseverlere hem de yayıncı kuruluşa şımarıklıklarınla ceza veremezsin. Korkaklığını türlü bahanelerle süsleyip rakibin şampiyonluğuna gölge düşürmek istersen ve de TBF ve yayıncı kuruluşu böylesine zarara uğratırsan asıl cezayı yiyen sen olursun. Yönetimin GS, eğer maça çıkmaz ise yapması gereken bu cezaların takipçisi olmaktır. Hem de öyle kuru bildiriyle falan değil. Gerekiyorsa basın toplantısı ile. Yoksa GS'nin yaptığı bu şımarıklık yanına kar kalacaktır. Nitekim ne demişlerdi. "Bu ateş üfleyerek sönmez!"

Ayrıyeten, yaptıkları bu algı operasyonu ile akılları sıra kazandığımız şampiyonluğu gölgelemeye çalışıyorlar. Sanıyorlar ki sevincimiz buruk olacak. Bunlara inat görülmemiş şampiyonluk kutlamaları yapılmalı, takım ve koç caddede tura çıkmalı ve onurlandırılmalı. Aysal, Lütfi ve geri kalanına gereken mesaj verilmeli. "FENERLE KİMSE BAŞA ÇIKAMAZ!" sloganı bir kez daha gündeme oturtulmalı. Kutlamalar futbol takımınınki gibi abartılmalı.

Çevrimdışı Selçuk

• Üye
Kaybedecekleri temel unsurlar şunlar olmalı ve medyada dillendirilmeliydi.

1. Ellerinden alınacak Euroleague hakkı
2. Küme düşme cezası

Sen TBF'nin organizasyonunu bu hale düşürüp hem basketbolseverlere hem de yayıncı kuruluşa şımarıklıklarınla ceza veremezsin. Korkaklığını türlü bahanelerle süsleyip rakibin şampiyonluğuna gölge düşürmek istersen ve de TBF ve yayıncı kuruluşu böylesine zarara uğratırsan asıl cezayı yiyen sen olursun. Yönetimin GS, eğer maça çıkmaz ise yapması gereken bu cezaların takipçisi olmaktır. Hem de öyle kuru bildiriyle falan değil. Gerekiyorsa basın toplantısı ile. Yoksa GS'nin yaptığı bu şımarıklık yanına kar kalacaktır. Nitekim ne demişlerdi. "Bu ateş üfleyerek sönmez!"

Ayrıyeten, yaptıkları bu algı operasyonu ile akılları sıra kazandığımız şampiyonluğu gölgelemeye çalışıyorlar. Sanıyorlar ki sevincimiz buruk olacak. Bunlara inat görülmemiş şampiyonluk kutlamaları yapılmalı, takım ve koç caddede tura çıkmalı ve onurlandırılmalı. Aysal, Lütfi ve geri kalanına gereken mesaj verilmeli. "FENERLE KİMSE BAŞA ÇIKAMAZ!" sloganı bir kez daha gündeme oturtulmalı. Kutlamalar futbol takımınınki gibi abartılmalı.

Aysal bugünkü açıklamalarında ligden çekilirsek sadece avrupada oynarız demiş. FIBA bunu kabul eder mi?

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
Aysal bugünkü açıklamalarında ligden çekilirsek sadece avrupada oynarız demiş. FIBA bunu kabul eder mi?

ruya goruyor olmalı...lıgde olmayan takımı almazlar..rakipler kabul etmez zaten...
gene yalan soyluyor adam mal taraftarı da yutuyor bunları..

Çevrimdışı ConsultaNt

• Üye
aksama artık eglence programı olsun...hazırlıklar baslasın...

dansozler, temsili mac, sut yarısması, gecmis olsun mesajları, tavuklar vb..

cok eglenceli...

Korkaklara inat biçbir eksiklik olmamalı.

Yalnız tüm sezon boyunca bekleyip bir başlık açtım. Onda da maç olmuyor..

Sonuçta 20 fark ile gelen galibiyet var. :D

Çevrimdışı Selçuk

• Üye
Bu da açıklamanın tamamı... Köşeye sıkışmış saçmalıyor gibi geldi bana  :)

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, VATAN Gazetesine konuştu. İşte o ropörtaj:

“Türk basketbolu bu tutarsız ve şaibeli zihniyetten kurtulmadığı sürece bizim G.Saray olarak bu liglerde yer almamız söz konusu gözükmüyor” diyen Aysal; Ülker Arena’da oynanan 5′inci maçtaki olayların gerektiği gibi rapor edilmediğine, hatta raporların değiştirilmiş olabileceğine, eldeki raporlarla bile saha kapama gerekirken TBF’nin gereken kararı alamadığını belirtiyor..

ŞUBE KAPANMAYACAK VİTES YÜKSELTECEĞİZ

Yani basketbol şubesi kapacak mı? Aysal’ın yanıtı: “Kesinlikle hayır.. Basketbol şubesini dağıtmayacağız, aksine vitesi yükselteceğiz.. Koç ve oyuncular aynen kalacak, paralarını ödeyeceğiz.. Eğer ligden çekilme kararını alırsak, Türkiye Ligi’nde oynamayacağız.. Ama Avrupa’da mücadele etmek için gereken platformlarda çalışmamızı yapacağız.. Tekrar söylüyorum, şube olduğu gibi kalacak ve biz Türkiye’de değil, Avrupa’da oynayacağız..”

SPOR YAPMIYORUZ DEDiKODU ÜRETiYORUZ

Galatasaray açısından mevzu kupa mevzusu değil.. İki kulübün müzeleri de kupalarla dolu.. 1 eksik 1 fazla olmuş kimse için farketmez.. Hatta mevzu F.Bahçe ile de değil.. Aysal, aksine F.Bahçe ile ilişkileri düzeltmek istiyor. “Şu anda sadece medyaya dedikodu üretiyoruz, spor aktivitesi gerçekleştiremiyoruz.. Böyle giderse yakında karşı karşıya bile gelemeyeceğiz” sözleriyle bunu açıkça ifade ediyor..

ÇIKMIYORUZ DEYİNCE FORMÜL UYDURDULAR

Basketbol Federasyonu’nun dün yaptığı açıklama da gündeme geldi.. “F.Bahçe’den bazı güvenlik önlemleri almasını talep etmişler.. Eğer onlar sağlanmazsa maçı oynatmayı zaten düşünmüyorlarmış” diyecek oldum.. Aldığım yanıt: “Hiç inandırıcı değil.. Bize böyle önlemlerden filan hiç bahsetmediler.. Biz maça çıkmama kararını açıklayınca birden böyle bir formül uydurdular bence..”

PARA İÇİN BÖYLE BİR TİYATRO OYNAMAYIZ

Gündemdeki soru şu: “G.Saray basketbol şubesini kapatacak mı? Yoksa mali küçülmeye gitmek için bu olayları bir fırsat olarak mı kullanıyor?”
Aysal bu soruya şöyle yanıt verdi:
“BİZ para için böyle bir tiyatro oynar mıyız? Kafamızdan geçen şudur: Bu zihniyet temizlenmediği sürece gelecek sezon profesyonel basketbol liglerinde yer almayı düşünmüyoruz.. Ancak kesin kararımızı vermedik.. Bu kararı vermek yönetim kurulunun yetkisi dahilinde.. Ancak bu kararı tek başımıza almayız; camianın konsensusla bu kararı desteklemesi lazım..

Çevrimdışı diren_isyan

• Üye
Galatasaray istediği aldı ve alıyor bu süreçte. Zaten şampiyonluk iddialarının çok yoktu muhtemelen. Yani serinin yedinci maça gideceğini beklenen bir durum değildi.

Şu an Galatasaray'ın daha haksız olmadığı gibi görünen bir ortam oluştu. Tarafsız yazarlar hatta Fenerbahçe'ye yakın twitterdaki spor yazarları bile ortamın genel kirliliğinden bahsediyorlar. Dün Kaan Kural'ın yazısının bile binlerce kez paylaşılması buna bir örnek.

Türkiye'deki ortamı bilmeyen, isimleri pek tanımayan bir NBA yazarı medyaya baksa neler anlar acaba .

GS kısa vadede istediğini aldı bu doğru ancak :

- maça çıkmazlarsa kısa vadede "dik durduk" diye kendini avutan ergen kitle , muhtemel şube küçülmesi/kapatılması sonrası aldatıldığını anlayacak

- TR'de FBÜ arenada 5. maç yaşandığı iddia edilen atmosferin 100 misli ortamlarda (sadece son 5-6 senede) onlarca müsabaka oynanmıştır ve çıkmama kararı birkaç hafta içinde GS'lilere bile saçma ve anlamsız görünmeye başlayacaktır

- Gerçekten çıkmazlarsa (ben hala çıkacaklar diye düşünüyorum yani en azından salona gelecekler) FBÜ organizasyonunun acilen serinin hikayesini ve GS'nin asıl amaçlarını türkçe/ingilizce içeriklerle youtube videoları ve infografikler şeklinde sosyal medyaya sürerek olayın trajikomikliğini sergilemesi ve karşı propagandaya başlaması gerekir.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
ÇIKMIYORUZ DEYİNCE FORMÜL UYDURDULAR

Basketbol Federasyonu’nun dün yaptığı açıklama da gündeme geldi.. “F.Bahçe’den bazı güvenlik önlemleri almasını talep etmişler.. Eğer onlar sağlanmazsa maçı oynatmayı zaten düşünmüyorlarmış” diyecek oldum.. Aldığım yanıt: “Hiç inandırıcı değil.. Bize böyle önlemlerden filan hiç bahsetmediler.. Biz maça çıkmama kararını açıklayınca birden böyle bir formül uydurdular bence..”

PARA İÇİN BÖYLE BİR TİYATRO OYNAMAYIZ

Gündemdeki soru şu: “G.Saray basketbol şubesini kapatacak mı? Yoksa mali küçülmeye gitmek için bu olayları bir fırsat olarak mı kullanıyor?”
Aysal bu soruya şöyle yanıt verdi:
“BİZ para için böyle bir tiyatro oynar mıyız? Kafamızdan geçen şudur: Bu zihniyet temizlenmediği sürece gelecek sezon profesyonel basketbol liglerinde yer almayı düşünmüyoruz.. Ancak kesin kararımızı vermedik.. Bu kararı vermek yönetim kurulunun yetkisi dahilinde.. Ancak bu kararı tek başımıza almayız; camianın konsensusla bu kararı desteklemesi lazım..

Yalanın bu kadarı, federasyon karşılıklı sıkıntılar yaşandığı için play-off'un son maçlarından önce müsabaka esasları diye duyuru yapıp hatırlatmalar yapıyor, GS'nin ev sahibi olduğu maç öncesi sitesinde duruyor sanki ilk bu maç için yayınlanmış gibi konuşuyor ayıp!

Ayrıca borsada PARA için manipülasyon yapıyorken kendi taraftarını soyuyorken pekala tiyatro da oynarsın her şeyi de yaparsın Ünal Aysal! Bu kadar rahat yalan konuşulmaz yahu hiç mi ar namus yok bunlarda!

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Ynt: ANKET: Galatasaray Maça Neden Çıkmak İstemiyor?
« Yanıtla #3459 : 19 Haziran 2014, 13:35:01 »
birden fazla işaretleme şansım olsaydı 2,4 ve 5'i işaretlerdim :)

Çevrimdışı SARI KANARYA

• Üye
  • Yer: İZMİR
Sahaya çıkmazlarsa bugün yarın konuşulur ondan sonra unutulur.Bundan seneler sonra şampiyon fenerbahçe yazar.İkincileri kimse hatırlamaz.Herkes korktu da gelmedi der.Kafaya takmaya bile değmez.Değil basketbol sporun bütün branşından çekilsinler,göreceksiniz türk sporu çağ atlar.

Gs taraftarının içinde salona gelip takımın sahaya çıkmasını isteyenler var.Ama çıkıntılık yapmamak için konuşmuyorlar ama göreceksiniz çok sonra konuşacaklar.

Gs taraftarının içinde ya acaba kazanırsak da ülker arena da kupayı kaldırıp fb ye çıldırtırmıyız diyenler yok mu?Var ama yönetimin sergilediği saçma duruş için şimdilik ses çıkarmıyorlar.Hepsinin içi içini yiyor ya kazanırsak diye.

Bu saatten sonra bugün bu maç oynanırsa ne kadar sağlıklı olur muamma.Ya gelmesinler yada aynı şartlarda tbf maçı başka bir güne ertelesin.Benim takımımın oynama ve oynamama konusunda kimyası bozulmuşsa taraftar pasifize edilmişse,hakemler baskı altına alınmışsa ya o kupayı biz bugün alacağız veya daha sonra oynanacak manüpüle edilmemiş bir maçta oynama taraftarıyım.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Galatasaray yönetiminin içinde bile çatlak...o bodur seda doğan ile cibara körüklüyor olayı...Aysal'ı da onlar fişeklemiş...gs'de bir çok yönetici onlara kızgın hatta dün bayağı birbirlerine girmişler...

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri

GS kısa vadede istediğini aldı bu doğru ancak :

- maça çıkmazlarsa kısa vadede "dik durduk" diye kendini avutan ergen kitle , muhtemel şube küçülmesi/kapatılması sonrası aldatıldığını anlayacak

- TR'de FBÜ arenada 5. maç yaşandığı iddia edilen atmosferin 100 misli ortamlarda (sadece son 5-6 senede) onlarca müsabaka oynanmıştır ve çıkmama kararı birkaç hafta içinde GS'lilere bile saçma ve anlamsız görünmeye başlayacaktır

- Gerçekten çıkmazlarsa (ben hala çıkacaklar diye düşünüyorum yani en azından salona gelecekler) FBÜ organizasyonunun acilen serinin hikayesini ve GS'nin asıl amaçlarını türkçe/ingilizce içeriklerle youtube videoları ve infografikler şeklinde sosyal medyaya sürerek olayın trajikomikliğini sergilemesi ve karşı propagandaya başlaması gerekir.

Biraz iyimser bir tablo çizdiğinizi düşünüyorum. Genelleme yapmak doğru olmaz ama takip ettiğim, gözlemlediğim kadarıyla sizin "Ergen kitle" diye tabir ettiğin kesimin şubede küçülme olması durumunda tepki göstereceğini ben düşünmüyorum. Şu anki "Dik duruş"un devamı olarak nitelendireceklerdir.

Trabzon'daki, zaman zaman Karşıyaka'daki, Bursa'daki ortamlarda çeşitli takımlar çeşitli zamanlarda maç oynamışsa bu maçın tehlike nedeniyle oynanmaması zaten anlamsız. Ama ortada şöyle bir durum var, oluşturulan ortamda "Federasyonun çifte standartı, taraflı hakem atamalarına" karşı bir tutum oluştuğu görüşü hakim olmaya başladı. Can tehlikesi gerekçesini ilk ortaya atan Ergin Ataman'ın konuşmaları bile o yönde değil artık. Benim şikayetçi olduğum hususta tam olarak bu. Algı yönetimi sayesinde istedikleri ortamı oluşturduklarını düşünüyorum.

Son hususa gelince; bizim yönetimden böyle bir yaklaşımı beklemeyi hayalcilik olarak değerlendiririm. Yapılacak olursa bu çok şaşırırım.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bu saatten sonra bugün bu maç oynanırsa ne kadar sağlıklı olur muamma.Ya gelmesinler yada aynı şartlarda tbf maçı başka bir güne ertelesin.Benim takımımın oynama ve oynamama konusunda kimyası bozulmuşsa taraftar pasifize edilmişse,hakemler baskı altına alınmışsa ya o kupayı biz bugün alacağız veya daha sonra oynanacak manüpüle edilmemiş bir maçta oynama taraftarıyım.

yapma dostum. niye ertelensin
bizim takımın kimyası filan hiçbirşekilde bozulmadı ...
böyle keyfi bir olay olabilir mi neden erteleniyor yahu
gelirler oynarlar gelmezlerse de keyifleri biliğr.
« Son Düzenleme: 19 Haziran 2014, 13:48:12 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
Yalanın bu kadarı, federasyon karşılıklı sıkıntılar yaşandığı için play-off'un son maçlarından önce müsabaka esasları diye duyuru yapıp hatırlatmalar yapıyor, GS'nin ev sahibi olduğu maç öncesi sitesinde duruyor sanki ilk bu maç için yayınlanmış gibi konuşuyor ayıp!

Ayrıca borsada PARA için manipülasyon yapıyorken kendi taraftarını soyuyorken pekala tiyatro da oynarsın her şeyi de yaparsın Ünal Aysal! Bu kadar rahat yalan konuşulmaz yahu hiç mi ar namus yok bunlarda!

aynısını mancini için de yaptılar "kendisi gitmek istiyosa gider" kulup olarak ya gönderirsin yada tutarsın. gitmesine zorlamak için sana 8 milyon euro transfer bütçesi + oyuncu satısından gelecek para vs ayak oyunları.

bu saatten sonra yüzde bir ihtimal bile olsa maçın oynanması hem bizim motivasyon kaybımız yüzünden hemde hakemlerin etki altında kalması yüzünden bizim aleyhimize olacak