Cansu'da müthiş bir potansiyel var bana kalırsa.Onun üstüne düşmek gerek.İlerleyen yıllarda türk basketboluna damga vurabilir.
Aynen Katiliyorum. Ki zaten Türk bayan basketbolunda iyi kaliteli forvet oyuncular da pivotlar gibi cok az.
Cansu'nun üzerine düsülürse ve kendi de isteyip cok calisirsa müthis yerlere gelebilir. Fizik üstünlügünün yani sira
basketboluda cok iyi bile bir oyuncu Cansu, eger fark ettiyseniz müthis 'cut'lar yapiyor ve birsekilde hep bos oluyor. Özellikle
2-3 kez üc sayi cizgisinin gerisinde bos kalmisdi ama pas alamamisdi. Ayrica topu caldiktan sonra Natasha Lacy nin üzerine giderek müthis bir turnike atmisdi. Her oyuncunun harci degil öyle turnike atmak, bazi oyuncular normal turnikeyi bile zar zor atiyor.
Kübra ve Arslan konusunada deginmek istiyorum

Kübra ve Arslan ayrilmadilar ve su an ayni evde bile kaliyorlar, gecen gün Ivana Matovic di sanirim, Kübra ve Arslanin yeni evinden resim paylasmisdi ama yinede Arslanin bir etkisinin oldugunu sanmiyorum ben takimda kalmasinda. Gecen seneki olaylardan sonra sacma geliyor.