Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Türkiye Kupası (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 49210 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ben genel kanaatin aksine dün oynadığımız maç kadar kolay ve terlemeden kazanılmasını istemiyorum bu maçın. Daha maç gibi maç olsun istiyorum.

Sakatlık olmasın ama bu defa -ilk turun aksine- daha iyi oynayan, daha dirençli bir takımla, daha ciddi bir maç yapalım ve ağırlığımızı koyarak kazanalım. Nasılsa dinlenmek için bir gün süre olacak.

Geçen sene yarı final maçını biz çok rahat kazanmış, Galatasaray ise son bir kaç dakikaya kadar maçı koparamamıştı. Final maçına çok daha diri başlayan Galatasaray olmuştu. Kolay bir maçtan sonra sert bir rakibe karşı havaya girene kadar çift haneli sayılarla geriye düşmüştük.

Diyeceğim, terlemeden kazanmak her zaman avantaj değildir. Fakat iki gün üst üste oynanacak maçlarda birisini bu şekilde kazanmak büyük avantajdır. Biz bu kontenjanı dün kullandık. :)

Güzel bir maç olsun. Bizim kızlara turnuvanın çok kolay olmayacağını, kupanın savaşmadan gelmeyeceğini hissettirsin. Her şey güzel bitsin. Allah sakatlıktan ve iş kazasından korusun.

Çevrimdışı BeratAkbaba

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • BeratAkbaba
Cansu'da müthiş bir potansiyel var bana kalırsa.Onun üstüne düşmek gerek.İlerleyen yıllarda türk basketboluna damga vurabilir.
#12 Damir Mrsiç

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Güzel bir sonuç, fazla yorulmadan kazanılan bir maç, darısı bugünkü maça.  :D

Maçın tekrarı 16.00 da FBTV de.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Nasıl olsa bir gün dinlenme var, o yüzden başta biraz çekişme olsun ancak sonunda yine farklı kazandığımız bir maç olsun.  :D

« Son Düzenleme: 09 Ocak 2014, 12:44:45 Gönderen: Anka »
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Benim çekişme istememin nedeni ekran başında bir basketbolsever olarak keyifli maç izleme egomdan değil. Kaldı ki, bu maçın erken kopması işimize gelir ve Barcelona maçına daha rahat odaklanırız. Ama bu maç sert geçerse finalin havasına erken gireriz. Kazanmamız durumunda tabii. Sonuçta hiç bir maçın garantisi yok. Fakat bu maç düne göre daha sert ve zor geçerse, bir yarı final maçı kadar finale de hazırlık maçı olur. Değilse, antreman yerine bile geçmez. Nitekim dün Tarsus'la oynadığımız maç yerine antreman yapsak takım daha fazla terlerdi.

Çevrimdışı Ibrahim K.

• Üye
  • Yer: Almanya
Cansu'da müthiş bir potansiyel var bana kalırsa.Onun üstüne düşmek gerek.İlerleyen yıllarda türk basketboluna damga vurabilir.

Aynen Katiliyorum. Ki zaten Türk bayan basketbolunda iyi kaliteli forvet oyuncular da pivotlar gibi cok az.
Cansu'nun üzerine düsülürse ve kendi de isteyip cok calisirsa müthis yerlere gelebilir. Fizik üstünlügünün yani sira
basketboluda cok iyi bile bir oyuncu Cansu, eger fark ettiyseniz müthis 'cut'lar yapiyor ve birsekilde hep bos oluyor. Özellikle
2-3 kez üc sayi cizgisinin gerisinde bos kalmisdi ama pas alamamisdi. Ayrica topu caldiktan sonra Natasha Lacy nin üzerine giderek müthis bir turnike atmisdi. Her oyuncunun harci degil öyle turnike atmak, bazi oyuncular normal turnikeyi bile zar zor atiyor.
Kübra ve Arslan konusunada deginmek istiyorum :D Kübra ve Arslan ayrilmadilar ve su an ayni evde bile kaliyorlar, gecen gün Ivana Matovic di sanirim, Kübra ve Arslanin yeni evinden resim paylasmisdi ama yinede Arslanin bir etkisinin oldugunu sanmiyorum ben takimda kalmasinda. Gecen seneki olaylardan sonra sacma geliyor.

Çevrimdışı Ibrahim K.

• Üye
Bence Tarsus macindan daha zor gececek bir mac olur ama yinede cok zorlanmayiz tabi.
Lig'deki maci 70-60 kazanmisiz.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Parislerden iri olanının bize karşı kötü oynadığı maç yok.Yok formda bu aralar..Ajavonda etkili.Dikkat etmek lazım...

HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı BeratAkbaba

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • BeratAkbaba
Matoviç kupa maçlarında hiç oynamayacak sanırım ?
#12 Damir Mrsiç

Çevrimdışı Ibrahim K.

• Üye
Parislerden iri olanının bize karşı kötü oynadığı maç yok.Yok formda bu aralar..Ajavonda etkili.Dikkat etmek lazım...

Abi iri olani Courtney Paris. Zaten o her takima karsi iyi oynuyor, Kizkardesi ise iyi bir oyuncu degil zaten begenmiyorum ben onu. Mersin onun yerine Erlana Larkinsi takimda tutsaydi cok daha tehlikeli bir takim olurdu. Takima katkisi da cok az Ashley nin.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Abi iri olani Courtney Paris. Zaten o her takima karsi iyi oynuyor, Kizkardesi ise iyi bir oyuncu degil zaten begenmiyorum ben onu. Mersin onun yerine Erlana Larkinsi takimda tutsaydi cok daha tehlikeli bir takim olurdu. Takima katkisi da cok az Ashley nin.

Larkins arızanın önde gideni..CeyhUN hOCA bıkmış ondan..Hep aynı şeyler...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Ibrahim K.

• Üye
Larkins arızanın önde gideni..CeyhUN hOCA bıkmış ondan..Hep aynı şeyler...

Noldu ki ben olaylari bilmiyorum hic ama hakli olabilirsin özellikle Shavonte ile kendilerini cok cool görüyorlardi zaten bu siyahilerde ki Gangster havasini anlamiyorum bir havalar bir havalar normal degil :D Neredeyse hepsi öyle basketci veya degil.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Quanitra bugün kadroda ve ilk beş başladı.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Hiç iyi başlamadık. Dün rahat kazanmak takımı çarpmış. Angel dışında kimse maçın havasında değil. İlk periyodu 18 - 15 geride bitirdik. Yanlış saymadıysam 15 sayının 10'u Angel'dan geldi. 6 top kaybı yaptık.

Çevrimdışı erik2929

• Üye
Ruyamda elendigimizi gormustum bakalim gercekte sonuc ne olacak
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose