Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Türkiye Kupası (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 49210 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
2. periyodun başlayalı 3 dakika oldu. Daha sayı üretemedik. 13 dakikada 15 sayı ve sadece 2 oyuncu elinden... 22 - 15 gerideyiz.

Çevrimdışı Ibrahim K.

• Üye
  • Yer: Almanya
Barca macina bakarken bir gözüm de istatistikte hep ama cok kötü baslamisiz ya :S

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
2. periyodun skoru 11 - 11.

Devreyi 29 - 26 geride bitirdik. İlk periyodun yıldızı Angel 2. periyotun tamamında kenardaydı.

Birsel ve Cappie bu kadar kötü oynamaya devam ederse işin içinden çıkamayız. Matovic ise iyiye gidecekken daha geriliyor.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Barca maçını kadın bir spiker sunuyordu . Onun sesini kıstım bu maçın sesini açıp diğer maçı izledim. Ara ara da bu maça dönüş yaptım . İzlediğim bölümlerde takım olarak olumlu tek iş yapamadık neredeyse , çok kötü oynuyoruz maç anlatımından da anladığım kadarıyla .

Ayrı bir paragraf da Matovic'e açmak lazım , sakatlık onu çok geriye götürmüş , tanıyamıyorum :(

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Matoviç yerine Yakubu olmalı..Ne olursa olsun artık..Yeter..Kadın emek veriyor..Matoviç de onun zerresi yok..Emek yok..Bari şu anda takımın oyununa saygı duysun..BARONİ 2 OLMUŞ
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Ibrahim K.

• Üye
Dün Isabelle Yacoubou aslinda cok da iyi oynamisdi. Bence Koc da artik bir oyuncu üzerinde karar versin, bir o bir o derken ikisini birden kaybedicez sonra.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Angel'ın bu kadar kenarda unutulması da ayrı bir komedi. Acaba ilk periyot maça konsantre olan tek oyuncumuz olduğu için mi cezalandırıldı? Cappie ve Birsel bu kadar kötüyken sabretmek niye? Olcay girdiği bölümde en azından savunma kıpırdanmış, top çalıp hızlı hücumlara çıkmıştık. Her ne kadar şutörlerimiz çembere nişanlasa da...

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Yalnız hakikaten Matovic hiç mi çalışmıyor anlamıyorum giderek çok daha kötü oldu bence de şu durumdayken Yakubu'yu seçmek daha mantıklı
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı erik2929

• Üye
Matovic bu adamin sonu olacak demistim zaten sasirmadim acikcasi sacma bir kumardi
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Cappie ve Birsel'in basketleriyle başladık. Hadi hayırlısı... Onlar kıpırdanırsa kazanırız.

Çevrimdışı Ibrahim K.

• Üye
Ribaund ve Assistler de rakibimiz bizden üstün konumda ..

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Ve ilk üçlüğümüzü Angel'ın elinden bulduk. Eşitliği yakaladık. 33 - 33.

Hemen ardından yine Angel üstünden bir basket-faul. Faul girmedi.

35-34 öndeyiz. Fakat Ajavon'u savunmakta ciddi sıkıntı yaşıyoruz. 35 - 36 geriye düştük.

Ajavon ilk devre üçlemişti. Parish'te üçledi.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Suskun Verameyenka'da devreye girip bir üçlük buldu. Nihayet öne geçtik: 38 - 36.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
43 - 40 öndeyiz ama Matovic girdi. Umarım bu defa takımı bir kişi eksik oynatmaz. (Derken steps yaptı. :( )

Birsel oyun kurmuyor, bugün oyun kurmuyor.

Çevrimdışı Ibrahim K.

• Üye
Hala cok cekismeli geciyor mac, her hamlemize cevap veriyorlar. Maci izliyemiyorum ama istatistiklerden görünen bu.