Gönderen Konu: Kadın Voleybol Milli Takım Organizasyonları  (Okunma sayısı 242450 defa)

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Bayan Voleybol Milli Takım Organizasyonları
« Yanıtla #405 : 26 Eylül 2014, 10:45:24 »
Bulgaristan, Vakifbank'tan bozma takimi 3-2 yendi.  Barbolini gercekten cok ilginc biri: oyun icinde aldigi kararlar ile bu takimi sabote etmeye calisan birine benziyor daha cok. 
Yahu besim hem şu takim için hemde barbo için niye parmaklarını yoruyorsun ki ? 8)

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #406 : 26 Eylül 2014, 11:34:35 »
Bayanlar Dünya Voleybol Şampiyonası

25 Eylül

GER-TUN 3-0,
CAN-BRA 0-3,
THA-MEX 3-0,
PUR-AZE 2-3,
CRO-DOM 2-3,
CMR-SRB 0-3,
KAZ-RUS 0-3,
CUB-JPN 0-3,
ARG-ITA 0-3,
TUR-BUL 2-3,
NED-USA 0-3,
BEL-CHN 0-3
« Son Düzenleme: 28 Eylül 2014, 10:56:05 Gönderen: Anka »
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #407 : 26 Eylül 2014, 14:46:45 »
Yahu besim hem şu takim için hemde barbo için niye parmaklarını yoruyorsun ki ? 8)

Dogru diyorsun :)

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #408 : 26 Eylül 2014, 15:59:26 »
Macı izlemedim.Ama daha tunuva baslamadan once Bulgaristan macı icin 3-1 yada 3-2 kazanırlar diyordum.3-2 kaybetmisiz.Ben olayın Barbolini ile oldugunu dusunmuyorum.Sacmasapan oyuncu secimleri ve sinirli,afresif yapısı ile Terzic varken Sırplar oynarken bugun Boskovic yarın baskası cıkarken bizim oyuncuların vurdumduymaz ve eksiklikleri hep koca baglanıyor.
Takıma bakıyorum kotu de oynasa,iyi de oynasa mucadele eden bir Gozde,Neriman'ı goruyorum.Naz kesinlikle Vakıf'taki gibi oynamıyor.Bahar'ın bazen yaptıgı hataları gordukce bu mu bizim as Milli ortamız demekten kendimi alamıyorum.Neslihan'ın yeri bos,Kubra'da umut var,Asuman-Bahar-Polen-Ozgenur hepsinin kapasitesi belli takımda eksiksiz diyebilecegin bir Gozde bir de kotu de oynasa Naz var.Digerleri hep eksigi olan oyuncular mesela Neriman Allah ne verdiyse vuruyor,mucadele ediyor ama hem mansette sıkıntılı hem de bazen topları dumduz cakıyor dısarı,Gizem'e yuklendiginde mansette sıkıntılı,Bahar bu fazlası olmaz,Asuman oyle yani bu oyuncularla kim gelirse gelsin fark eden birsey olacagını sanmıyorum.

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #409 : 26 Eylül 2014, 22:05:06 »
Macı izlemedim.Ama daha tunuva baslamadan once Bulgaristan macı icin 3-1 yada 3-2 kazanırlar diyordum.3-2 kaybetmisiz.Ben olayın Barbolini ile oldugunu dusunmuyorum.Sacmasapan oyuncu secimleri ve sinirli,afresif yapısı ile Terzic varken Sırplar oynarken bugun Boskovic yarın baskası cıkarken bizim oyuncuların vurdumduymaz ve eksiklikleri hep koca baglanıyor.
Takıma bakıyorum kotu de oynasa,iyi de oynasa mucadele eden bir Gozde,Neriman'ı goruyorum.Naz kesinlikle Vakıf'taki gibi oynamıyor.Bahar'ın bazen yaptıgı hataları gordukce bu mu bizim as Milli ortamız demekten kendimi alamıyorum.Neslihan'ın yeri bos,Kubra'da umut var,Asuman-Bahar-Polen-Ozgenur hepsinin kapasitesi belli takımda eksiksiz diyebilecegin bir Gozde bir de kotu de oynasa Naz var.Digerleri hep eksigi olan oyuncular mesela Neriman Allah ne verdiyse vuruyor,mucadele ediyor ama hem mansette sıkıntılı hem de bazen topları dumduz cakıyor dısarı,Gizem'e yuklendiginde mansette sıkıntılı,Bahar bu fazlası olmaz,Asuman oyle yani bu oyuncularla kim gelirse gelsin fark eden birsey olacagını sanmıyorum.

Yer yer katildigim yerler var ama sunu da belirtmek lazim ki, Barbolini geldigi gunden beri bu takimin en zayif halkasi oldu.  Bahsettigin kadroda, surekli hata yapan oyunculari kadroda muhafaza eden de kendisi.  Turnuvaya getirdigi kadro ise basli basina bir facia zaten.  Yaptigi kumardan bir tek Seda, ilginc bicimde, bekledigim kadar kotu degil ama sicramaktan bile aciz; kendi takiminin bile tutmadigi bir oyuncunun ne isi var? 

Eksiksiz diyebilecegin oyuncular arasinda Naz'i saymissin.  Bence Naz'in cok eksikleri var.  Yine de Turkiye'nin en iyi pasoru mu?  Maalesef oyle.  Durumumuz o kadar kritik diyecegim ama ilginc bicimde dunyada da ciddi bir pasor sikintisi var. 

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #410 : 26 Eylül 2014, 22:37:03 »
Siyah forma önünde sarı logolu vakıfbank yazısı. Kadro zaten full vakıflılarla dolu.
Vakıfbank mı oynuyor milli takım mı belli değil.

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #411 : 26 Eylül 2014, 22:39:36 »
Siyah forma önünde sarı logolu vakıfbank yazısı. Kadro zaten full vakıflılarla dolu.
Vakıfbank mı oynuyor milli takım mı belli değil.

Vakifbank da tam Vakifbank olsa neyse: is yapan zaten yabancilari ile iki Turk oyuncu idi.  O iki Turk oyuncunun birinin (Naz) zaten milli maclarda iyi performans sergiledigi gorulmus sey degildi.  Digeri de (Gozde) sakatlik nedeniyle performans sikintisi yasiyor. 

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
« Yanıtla #412 : 26 Eylül 2014, 22:41:52 »
Bari Guidetti'yi de Alman milli takımından(en son oradaydı başka bir milli takıma geçtiyse bilmiyorum) alalımda tam olsun.
...

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #413 : 27 Eylül 2014, 22:00:05 »
Brezilya karşısında ilk iki seti alarak 2-0 öne geçtik.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #414 : 28 Eylül 2014, 03:39:40 »
Brezilya karşısında ilk iki seti alarak 2-0 öne geçtik.

Brezilya, uc set aldi ardi ardina ve maci da kazandi.  Ilginc bicimde Brezilya'ya ters gelen bir oyunu var Vakifbank'in.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #415 : 28 Eylül 2014, 11:01:24 »

27 Eylül

TUN-CRO 1-3,
BUL-CMR 3-0,
MEX-KAZ 0-3,
AZE-BEL 0-3,
DOM-ARG 3-1,
SRB-CAN 3-1,
RUS-NED 3-1,
JPN-PUR 3-0,
ITA-GER 3-1,
BRA-TUR 3-2,
USA-THA 3-0,
CHN-CUB 3-0

« Son Düzenleme: 28 Eylül 2014, 11:03:15 Gönderen: Anka »
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #416 : 28 Eylül 2014, 11:10:37 »

6 şar takımdan oluşan ilk tur gruplarından her gruptan 4 er takım olmak üzere 16 takım 2. tura yükselecek ve 8 er li 2 gruba ayrılacak.

Türkiye B grubunu 4. sırada bitirerek 2. tura 2 puan taşıyabilecek.

2. turda gruplarda ilk 3 e girecek takımlar 3 tura yükseleceği için Türkiye nin 3. tura yükselme şansı kalmadı gibi.  :(

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #417 : 28 Eylül 2014, 11:15:12 »

Bugün tv den canlı yayınlanacak maç;

11:30 TÜRKİYE – KAMERUN

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #418 : 28 Eylül 2014, 11:54:42 »

Kamerun karşısında ilk sette Milli Takımda Fenerbahçeli 3 oyuncu da forma giydi. (Merve, Meliha, Polen)

İlk seti 25-18 Milli Takım kazandı.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #419 : 28 Eylül 2014, 12:26:25 »

2. seti de 25-18 Milli Takım kazandı.
« Son Düzenleme: 28 Eylül 2014, 12:43:10 Gönderen: Anka »
FENERBAHÇE