"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bulgaristan, Vakifbank'tan bozma takimi 3-2 yendi. Barbolini gercekten cok ilginc biri: oyun icinde aldigi kararlar ile bu takimi sabote etmeye calisan birine benziyor daha cok.
Yahu besim hem şu takim için hemde barbo için niye parmaklarını yoruyorsun ki ?
Macı izlemedim.Ama daha tunuva baslamadan once Bulgaristan macı icin 3-1 yada 3-2 kazanırlar diyordum.3-2 kaybetmisiz.Ben olayın Barbolini ile oldugunu dusunmuyorum.Sacmasapan oyuncu secimleri ve sinirli,afresif yapısı ile Terzic varken Sırplar oynarken bugun Boskovic yarın baskası cıkarken bizim oyuncuların vurdumduymaz ve eksiklikleri hep koca baglanıyor.Takıma bakıyorum kotu de oynasa,iyi de oynasa mucadele eden bir Gozde,Neriman'ı goruyorum.Naz kesinlikle Vakıf'taki gibi oynamıyor.Bahar'ın bazen yaptıgı hataları gordukce bu mu bizim as Milli ortamız demekten kendimi alamıyorum.Neslihan'ın yeri bos,Kubra'da umut var,Asuman-Bahar-Polen-Ozgenur hepsinin kapasitesi belli takımda eksiksiz diyebilecegin bir Gozde bir de kotu de oynasa Naz var.Digerleri hep eksigi olan oyuncular mesela Neriman Allah ne verdiyse vuruyor,mucadele ediyor ama hem mansette sıkıntılı hem de bazen topları dumduz cakıyor dısarı,Gizem'e yuklendiginde mansette sıkıntılı,Bahar bu fazlası olmaz,Asuman oyle yani bu oyuncularla kim gelirse gelsin fark eden birsey olacagını sanmıyorum.
Siyah forma önünde sarı logolu vakıfbank yazısı. Kadro zaten full vakıflılarla dolu.Vakıfbank mı oynuyor milli takım mı belli değil.
Brezilya karşısında ilk iki seti alarak 2-0 öne geçtik.