Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Şampiyonlar Ligi (2014/15)  (Okunma sayısı 177681 defa)

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: ŞL 2. Maç Fenerbahçe Grundig - Azeryol Bakü 26.11.2014 [19.00]
« Yanıtla #135 : 26 Kasım 2014, 20:55:37 »
24-15 bauer
24-16
25-16 kim..
« Son Düzenleme: 26 Kasım 2014, 20:56:33 Gönderen: Vanguards of FB »

• Üye
« Yanıtla #136 : 26 Kasım 2014, 21:01:48 »
3-1 kazanmak guzel..bosetti gelene kadar biraz zorlanacagız belli ki..

ama abandozza cidden sacma degisiklikler yapıyor..gerek yok..

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #137 : 26 Kasım 2014, 21:05:00 »
Halen hataların telafi edilebilir olduğu zamanlar . Sabırlı olup takıma zaman tanımak iyi olacakmış gibi duruyor .

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #138 : 26 Kasım 2014, 21:17:19 »
Neyse herşeye rağmen galibiyet galibiyettir.Ama eksik olduğumuz yerlerde artık biraz umut veren şeyler olmalı,özellikle de savunma kısmında, açıkçası yaptığımız savunma hataları akıl almaz boyutlarda oluyor çoğu zaman,80 metrekarelik alanda nasıl bu kadar kötü savunma yaptığımızı,nasıl bu kadar yanlış pozisyon aldığımızı,nasıl sürekli toptan uzak olduğumuzu anlamıyorum.

Manşet hatalarına çok fazla takmıyorum çünkü manşeti oyuncu alır,sağlıklı bir Bosetti geldiğinde düzelme olacaktır ama savunmayı ve savunmada pozisyon almayı takım yapar,bu takım işidir.Biz şu ana kadar takım olamamış durumdayız.

• Üye
« Yanıtla #139 : 26 Kasım 2014, 21:19:33 »
arka savunma ve manset bosetti ile daha da duselir...ama merve kesinlikle forma girmeli...en kritik nokta o bolge..

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
« Yanıtla #140 : 26 Kasım 2014, 22:45:02 »
Su Nikolic diye tezahurat yapanlar kimdir?
Sevgili Besim,o Nikoliç diye bağıranlar bizdik.Tabii tv den nasıl algılanmış bilemem.Sanırım yanlış algılanmış.Her servis atana "Nikoliç'e at " diye bağırıyor,her hata yapışında da onunla dalga geçercesine "Nikoliç diye bağırıyorduk.Epey de sinirlendirdik zaten.Tv den başka türlü anlaşılmış demek ki.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
« Yanıtla #141 : 26 Kasım 2014, 23:08:17 »
Maçla ilgili yorum yapmaktan ziyade şunu söylemek isterim ki Montano arızalı vs. diye düşünenlerin içi rahat etsin. Takımla gayet kaynaşmış durumda, herkesle arası iyi ve yüzü hep gülüyor.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #142 : 26 Kasım 2014, 23:48:18 »
2. setin ortalarından beri izliyorum ve maalesef söylemek zorunda hissediyorum kendimi.Kadro kalitesine oranla berbat oynayan tonlarca futbol takımı gördüm,kadro kalitesine oranla berbat oynayan yüzlerce basketbol takımı gördüm ama kadro kalitesine oranla bu kadar berbat oynayan bir voleybol takımı ilk defa bizi görüyorum,ne yazık ki öyle.

Ya da kendimizi mi kandırıyoruz acaba?Bence biraz da kendimizi kandırıyoruz,zira Merve ve Kristin bana göre Sarıyer Belediye'sinde oynasa kimse "Bu oyuncular kaliteli oyuncular,nasıl burada oynuyorlar "demez.Bauer bana göre asla üst seviye bir orta oyuncu değil,Montano ve Kim de bu kadar etkisiz oynayınca ortaya böyle bir takım çıkıyor.Daha doğrusu kadro çıkıyor,zira takım göremiyorum ortada ben,takım olabilmek için bazı şeyleri iyi yapabilmek lazım.Manşet,savunma,bloklar hepsi inanılmaz kötü ama savunmayı biraz daha yukarı çekiyim,ben hayatımda kadrosuna oranla bu kadar saçma sapan savunma yapan,bu kadar basit topları çıkaramayan bir takım görmedim.

Erkek takımını izlerken 3-0 yenilsek bile ben keyif alıyorum ama bu takımı izlerken ezici şekilde 3-0 yendiğimiz maçlarda bile zerre keyif alamıyorum sezon başından beri.Bu takımın düzelmeye değil evrim geçirmeye ihtiyacı var.

Merve bugun onceki maclara gore daha iyiydi.  Belli yerlerde efsane zorlukta toplari cikardi.

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #143 : 26 Kasım 2014, 23:55:33 »
Sevgili Besim,o Nikoliç diye bağıranlar bizdik.Tabii tv den nasıl algılanmış bilemem.Sanırım yanlış algılanmış.Her servis atana "Nikoliç'e at " diye bağırıyor,her hata yapışında da onunla dalga geçercesine "Nikoliç diye bağırıyorduk.Epey de sinirlendirdik zaten.Tv den başka türlü anlaşılmış demek ki.

Allah iyiliginizi versin, Suleyman Abi :)  Bir bit yenigi oldugu kesindi de, ne oldugunu anlayamadik.  Laola'da bariz belli oluyordu ama "Nikolic'e at" kismini duyamadik.  Acaba Nikolic'in oynadigi donemlerden hayranlari mi geldi diye sordum kendime. 

Çevrimdışı sensiblex

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Üsküdar
  • Fenerbahçe Tribün Lojistik Destek
« Yanıtla #144 : 27 Kasım 2014, 00:54:59 »

Süleyman abi sete çıkıp tribün idare ederken  :D
Düştük yine yollarına, sevdamızı haykırmaya...
http://www.youtube.com/user/sensibleturk

Çevrimdışı sensiblex

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Üsküdar
  • Fenerbahçe Tribün Lojistik Destek
« Yanıtla #145 : 27 Kasım 2014, 01:25:41 »
Bu arada oyunla takımla alakasız olarak, bu maçta da canımı sıkan şeyler oldu. Maç öncesi yoğun yağmur vardı, salon önünde unifeb li gençler ile sohbet ediyorduk , bizim Istanbul tayfanın yeni jenerasyonu tertemiz çocuklar, Avcılar kampüsten gelenler Beyazıttan gelenleri bekliyordu. Fazla kalabalık değillerdi 10-15 kişi olacaktı. Gişede bilet satılmakta diye içeri yöneldik ama meğersem gene seçmece taraftar alınıyordu.
Sadece ailelere maç günü Gişede bilet veriliyor dedi görevliler, gelenlere göz atıp kime bilet verilecek diye yönlendiriyordu gişe görevlisini.
Ben biraz ters gidince biletimi verdi, geçtim. Ama iki genç vardı, çocuk yanımdaki kardeşim aile sayılmıyor muyuz diye söyleniyordu, onlara bilet satmadıkları için gişe önünde duruyordular.

Biraz sonra dışarıda diğer arkadaşları da gelen üniversiteliler bilet alıp içeri girmek istedi. Görevli bilet satılmıyor dedi, çocuklar nasıl yani diye durakladı, önlerinde biletler duruyordu, aile haricindekilere bilet sayılmayacak talimatı verilmiş.Biraz tartışma başlayınca spor büro polisleri de oraya birikiverdi. Salon içi boş haldeyken bu çocukları yağmurda dışarıya çıkardılar.

Gebze' den servisle gelen ufak kolej ögrencileri vardı, pankartla okul adını açacaklardı ama polisler el koydu, iki tarafındaki sopalarını söktüler, kızların elinde kartonlara yazı yazmak için tuttukları kalemleri bile aldılar, kızcağız şu köşeye geçip I love Kim yazayım abi diye yalvarıyordu.

Bu esnada elinde bedava biletleri ile gelen diğer grup girmeye başladı. Gerçi onlarda ilk set kendi aralarında kavga etti, polis müdahale ediverdi. Birkaçı dışarı çıkarken diğerleri biz de çıkalım madem diyerek kuyruk olup ayrıldılar, sahada Fenerbahçeyi desteklemek önemli değildi. Yarım saat sonra bir kısmı geri geldi, maç bitmeden de çıktılar.

Fenerbahçeyi severek bu havada onca yolu gelenler dışarıda kalırken bu tiplerin sırf yönetim tercihiyle içeri alınması ayıptı. Maç sonrası Hakan Dinçay ile ve Abdullah Paşaoğlu ile bayağı tartıştım. Her maçtan sonra niye sadece sen sesini çıkarıyorsun, bir Avrupa maçı aldık onun da tadını bırakmadın diye sitem ettiler.

Bunca iş güç arasında stattan bilet alarak niye gelmiyormuşuz, kombine çıkacak bir kaç maç sabredin deyince , ben artık voleyboldan da soğudum sayenizde , kombine çıkınca daha rahat edersiniz, istediğinize kartları dağıtıp kendi akranlarınızla maç izlersiniz dedim. Sanki şu süreçte doğal olan gelenlerin kendilerine ulaşarak imtiyazla içeri alınması yada otelden sokulmasıymış gibi bir mantıktalar, kibarca Fenerbahçeyi uzaktan sevin diyorlar, bu gidişle az kaldı öyle olacak.

« Son Düzenleme: 27 Kasım 2014, 01:27:39 Gönderen: sensiblex »
Düştük yine yollarına, sevdamızı haykırmaya...
http://www.youtube.com/user/sensibleturk

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #146 : 27 Kasım 2014, 02:29:33 »
Takim halinde tam 25 kez hucumda hata yapmisiz, 13 kez direkt hata, 12 kez blokta kalmisiz
Bunlarin 13 unu Kim tek basina yapmis. 33 % oynamis hucumda, en skorer de olmus 21 sayi. Montano 10 sayi 30 %, Eda 11 sayi 50 %, Bauer 11 sayi, 41 %. Kristin 3 (UC) sayi, 18 %8 kez blok yapmisiz, 6 ace sayimiz var.

Kristinin manset yuzdeleri gayet iyi, 67 %, 43, 2 kez de hata yapmis, Merve 54 %, 31 %, 2 kez hata , Kim  88 % 48%
 Takim halinde 4 kez manset hatasi yapmisiz. Aslinda bu manset yuzdeleriyle daha iyi hucum etmemiz lazimdi ama pasorlerimiz kotuydu bugu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bugun Lo Bianco, ahim sahim oynamadi ama takimda umut veren tek isim.  Bloksuz vurdurdugu geri plan hucumlarini toplasan, buradan Istanbul'a kopru olur :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #147 : 27 Kasım 2014, 09:29:57 »
Lo nasıl kötüydü nasil mac izliyorsunuz cidden anlamıyorum ne yazikki herkes ne acindan bakmak istiyorsa o açıdan bakıyor
31 kez orta oyuncuları ciddi anlamda çok iyi kullandı  keza arka ortadan güzel  sayılar kazandırdı. ..
Smaçorler  kim dahil ne yazikki formsuz..
montano kardeşim kendine gelsin rica ediyorum  . %30 laeda hücum olmaz.  Kimde toparlanmali ama canı sağolsun
bosetti gelene kadar sancı çekeceğiz belli

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #148 : 27 Kasım 2014, 10:28:29 »
Bu arada oyunla takımla alakasız olarak, bu maçta da canımı sıkan şeyler oldu. Maç öncesi yoğun yağmur vardı, salon önünde unifeb li gençler ile sohbet ediyorduk , bizim Istanbul tayfanın yeni jenerasyonu tertemiz çocuklar, Avcılar kampüsten gelenler Beyazıttan gelenleri bekliyordu. Fazla kalabalık değillerdi 10-15 kişi olacaktı. Gişede bilet satılmakta diye içeri yöneldik ama meğersem gene seçmece taraftar alınıyordu.
Sadece ailelere maç günü Gişede bilet veriliyor dedi görevliler, gelenlere göz atıp kime bilet verilecek diye yönlendiriyordu gişe görevlisini.
Ben biraz ters gidince biletimi verdi, geçtim. Ama iki genç vardı, çocuk yanımdaki kardeşim aile sayılmıyor muyuz diye söyleniyordu, onlara bilet satmadıkları için gişe önünde duruyordular.

Biraz sonra dışarıda diğer arkadaşları da gelen üniversiteliler bilet alıp içeri girmek istedi. Görevli bilet satılmıyor dedi, çocuklar nasıl yani diye durakladı, önlerinde biletler duruyordu, aile haricindekilere bilet sayılmayacak talimatı verilmiş.Biraz tartışma başlayınca spor büro polisleri de oraya birikiverdi. Salon içi boş haldeyken bu çocukları yağmurda dışarıya çıkardılar.

Gebze' den servisle gelen ufak kolej ögrencileri vardı, pankartla okul adını açacaklardı ama polisler el koydu, iki tarafındaki sopalarını söktüler, kızların elinde kartonlara yazı yazmak için tuttukları kalemleri bile aldılar, kızcağız şu köşeye geçip I love Kim yazayım abi diye yalvarıyordu.

Bu esnada elinde bedava biletleri ile gelen diğer grup girmeye başladı. Gerçi onlarda ilk set kendi aralarında kavga etti, polis müdahale ediverdi. Birkaçı dışarı çıkarken diğerleri biz de çıkalım madem diyerek kuyruk olup ayrıldılar, sahada Fenerbahçeyi desteklemek önemli değildi. Yarım saat sonra bir kısmı geri geldi, maç bitmeden de çıktılar.

Fenerbahçeyi severek bu havada onca yolu gelenler dışarıda kalırken bu tiplerin sırf yönetim tercihiyle içeri alınması ayıptı. Maç sonrası Hakan Dinçay ile ve Abdullah Paşaoğlu ile bayağı tartıştım. Her maçtan sonra niye sadece sen sesini çıkarıyorsun, bir Avrupa maçı aldık onun da tadını bırakmadın diye sitem ettiler.

Bunca iş güç arasında stattan bilet alarak niye gelmiyormuşuz, kombine çıkacak bir kaç maç sabredin deyince , ben artık voleyboldan da soğudum sayenizde , kombine çıkınca daha rahat edersiniz, istediğinize kartları dağıtıp kendi akranlarınızla maç izlersiniz dedim. Sanki şu süreçte doğal olan gelenlerin kendilerine ulaşarak imtiyazla içeri alınması yada otelden sokulmasıymış gibi bir mantıktalar, kibarca Fenerbahçeyi uzaktan sevin diyorlar, bu gidişle az kaldı öyle olacak.

http://youtu.be/gJr3GE3mOcs

Tarihin bütün diktatörleri gibi bizim çakma diktatör bozuntusu da korkağın, ödleğin (aslında bu kelimenin başına bir g harfi de konduracaktım ama makamına saygıdan yapmıyorum) tekidir işte! Liseli kız çocuklarının kaleminden korkacak kadar...

Yazıklar olsun! Şu anlattığın tabloya baktıktan sonra çıldırmamak elde değil. Ya büsbütün kopacaksın hadiseden; ya çıldıracaksın. Üçüncü yol en azından bana kapalı...

• Üye
« Yanıtla #149 : 27 Kasım 2014, 10:39:39 »
su amator branslarda olanlara cok uzuluyorum trıbunlerde..

sucluları almayacagız diye bir suru sucsuz, ici fb sevgisi, amator brans tutkunu dolu insanı iceri almıyorlar..olacak sey degil..

hem yonetime kızıyorum (en buyuk suclu), hem de gidip zamanında macların en kritik yerlerinde macla alakasız (yonetim ve futbolla ilgili) tezahurat yapan o gruba...git protestonu futbol macında yap..esas derdin orası senin..salonlara tasıma bunları...(bu yonden yonetim haklı-gerci oraya da sokmuyorlar ama bu olay oturup da bu protestoyu salonda yapacagın anlamına gelmez..cunku esas elestiri sebebi bu insanların futbol..alex-aykut-ersun ve futbol bileti davaları)

ama bu adamların amatorlerden ayıklamak icin digerlerini maca almamak tamamen yonetim beceriksizligi...sahsen isi orada amator brans olmayan kisileri bende gormek istemiyorum...o yuzden ben bu isi beceremiyorum toptan yasak mantıgı yonetim icin tam rezillik..

eger bu isi dısarıdaki gorevliler beceremiyor diyorsa hakan bey kendisi cıkacak orada bakacak kime bilet verip vermeyecegine..façası yetiyorsa tabi..orada o gorevlilere de yazık..adamları maşa gibi kullanıyorlar...o da insiyatif kullanmadan herkese yasak diyor tabi..

cidden trajikomik...