2. setin ortalarından beri izliyorum ve maalesef söylemek zorunda hissediyorum kendimi.Kadro kalitesine oranla berbat oynayan tonlarca futbol takımı gördüm,kadro kalitesine oranla berbat oynayan yüzlerce basketbol takımı gördüm ama kadro kalitesine oranla bu kadar berbat oynayan bir voleybol takımı ilk defa bizi görüyorum,ne yazık ki öyle.
Ya da kendimizi mi kandırıyoruz acaba?Bence biraz da kendimizi kandırıyoruz,zira Merve ve Kristin bana göre Sarıyer Belediye'sinde oynasa kimse "Bu oyuncular kaliteli oyuncular,nasıl burada oynuyorlar "demez.Bauer bana göre asla üst seviye bir orta oyuncu değil,Montano ve Kim de bu kadar etkisiz oynayınca ortaya böyle bir takım çıkıyor.Daha doğrusu kadro çıkıyor,zira takım göremiyorum ortada ben,takım olabilmek için bazı şeyleri iyi yapabilmek lazım.Manşet,savunma,bloklar hepsi inanılmaz kötü ama savunmayı biraz daha yukarı çekiyim,ben hayatımda kadrosuna oranla bu kadar saçma sapan savunma yapan,bu kadar basit topları çıkaramayan bir takım görmedim.
Erkek takımını izlerken 3-0 yenilsek bile ben keyif alıyorum ama bu takımı izlerken ezici şekilde 3-0 yendiğimiz maçlarda bile zerre keyif alamıyorum sezon başından beri.Bu takımın düzelmeye değil evrim geçirmeye ihtiyacı var.