2. setten itibaren yetişebildim maça.Takım çok güven vermiyor,açıkçası daha alacak çok fazla yolumuz var,Kim'in servislerini saymazsak normal bir takım gibi oynuyoruz,manşet ve savunmada çok büyük problemler var.Bosetti'yi çok fazla arıyoruz.Kim hem hücum etsin,hem manşet alsın,hem de servis atsın,Kristin de hiçbir şey yapmasın,kötü servislere bile çok basit hatalar yapıyor,hücum da zaten sıkıntılı oyuncu,arka alan savunması da iyi değil.Bosetti tam randımanlı olarak oynamaya başladığı an 2 gömlek yükselir bu takım.
Ama ne olursa olsun bu takım şampiyonlar ligi şampiyonu olmalı,o derecede bir kadro var.Allah korusun eğer şampiyon olamazsak bana göre bu 3 nedenden dolayı olabilir.Ya Allah korusun sakatlıktan olur,ya orta oyuncu seçiminden dolayı olur,bana göre Dicle gibi çok iyi blok yapan bir oyuncu Eda'nın yerine oynamalı,zaten hücumcu çok var,rakibin iyi manşet aldığı anlarda Bauer de yavaş kalıyor,bloklara zor yetişiyor,bu yüzden Dicle seçimi bana göre çok önemli.Ayrıca Eda kadar olmasa da servisleri de tutturduğunda fena değil Dicle'nin,son olarak da şampiyon olamazsak liberodan dolayı olamayabiliriz ki bana göre en yüksek ihtimal bu.Servis karşılamada çok basit hatalar yapıyor,geçen sene çok iyi oynuyor dediğimiz zaman bile yapıyordu,yapmaya da devam edecektir.Sene başında kurulan kadro ve kadro mühendisliği bence 100 üzerinden 99,işte o 1 puan liberodan dolayı gidiyor.Ben olsam bu liberoya 1 sene iyi oynadı diye güvenmezdim,inşallah başımız ağrımaz ve Merve Dalbeler beni yanıltıp çok iyi oynar,yolun sonu da şampiyonlar ligi şampiyonluğu olur.