Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 164695 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Vera bu dakikadan sonra Allah'a yakın bize uzak olsun abi.
Şu takımda açık ara en seviğim oyuncuydu ama yaptığı sorumsuzluğu geçtim bizi yüz üstü bırakması sonrası verdiği ilk beyanatta tek üzüntüsünün milli takıma hizmet verememesi olduğunu söylemesi ile bendeki tüm kredisi bitti.
Ha bizim şube sağolsun çiftlik gibi yönetildiğinden(Maya ya da Elena gelirse o zaman bu laflrımı yerim sıkıntı yok) geri gelirse de şaşırmam.

Haklısın. Yaptığı affedilir değildi. Takımı yarı yolda bıraktı ancak geçen seneki takımın üç kulvarda birden başarısız olmasının nedeni olarak Vera'nın hamileliği çok altlarda kalır. Penny de 3 yıl önce Taurasi olayı patlak verdiğinde sene ortası basıp gitmişti ve o sene eurolague şampiyonluğu son 10 yıldaki belki de en kolay seneydi. Muhtemel bir şampiyonluk gitti Penny yüzünden. Ligi de Horakova'nın mucize son saniye atışı ile kazanabilmiştik. Penny'nin yaptığı da farksızdı yani ama o Penny bir sene sonra geri geldi. Vera şu an avrupada kendi pozisyonunda ve özelliklerinde bulunmaz bir oyuncu. Gerçi geri geleceğini, öyle bir düşüncemiz olduğunu zannetmiyorum. Sadece olsa bence iyi olurdu diyorum. Gerçi gelip de Sancho yada Nevriye'ye iki blok koysa, tepeden iki üçlük gönderse hersey unutulur emin ol.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #436 : 18 Aralık 2014, 20:56:52 »
Ummc çekirge gibiydi.bu sefer patladi..gs wislaya karsi 15 sayi önde..mal wisla kisalari sut sokamiyorlar..yeniliyor wisla...
Esnasinda güzel oldu blma ya sans doğacak..ve 4. Olup bizle eşleşmeleri en güzeli...yada en basitinden gs 4 olsun ..bize gelsin..:)

• Üye
« Yanıtla #437 : 18 Aralık 2014, 21:02:43 »
Bizim de quigley hayalimiz olur belki boylece..

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #438 : 18 Aralık 2014, 21:13:15 »
Ezikler 4. olmasın.Sonra yine eleniriz falan bu defa sube ciddi anlamda sorgulanır,altından kalkamayız.Eziklerin 4. olmasının tek avantajı kadroyu guclendirmek icin transfer yapılması olabilir.Onun haricinde hic faydası olmaz.İlk yarıyı seyrettim.Cok musait pozisyonların hicbirini atamadı Wisla, eziklerin de attıgı 3'lukler hep girdi.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #439 : 20 Aralık 2014, 12:27:04 »
Wisla 12990 kişi işe bayanlar euroleague seyirci rekorunu kırmış gs maçında. O kadar seyirci toplayıp güzel güzel yenildiler.

• Üye
« Yanıtla #440 : 23 Aralık 2014, 16:04:24 »
blma-gs macı cok kritik oldu..eger blma kazanırsa gs kesin elenir..
gs'nin ulasabilecegi max galibiyet sayısı 6 olur ki (bence 5'te kalırlar; kursk-ummc ve prag deplasmanlarının hepsini kazanmazlar);
blma simdiden 4 olacak+evinde kosice'yi yener kesin eder 5; (zaten gs'de 5 de kalırsa is bitti demektir 2 li averaj)
hadi gs 6 oldu diyelim kalan su maclardan 1 galbiyet daha yetecektir blma'ya..evinde  kursk veya prag yada deplasmanda ise wisla...son macta prag'ı evlerinde yenebilirler..hatta iddası kalmayacak wisla'yı sondan 1 mac once..

isin ozu blma yenerse gs'yi bizim rakip olacak...

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #441 : 23 Aralık 2014, 16:16:24 »
BLMA atletik bir takım bir ara ilk yarıda 12 sayı falan da ondelerdi UMMC karsısında ben eziklerin kolay kazanabilecegini sanmıyorum.Ki kaybederlerse son haftaki Wisla macına kadar mac kazanabileceklerini sanmıyorum.Kursk 2 macta da yener diye dusunuyorum.Ogwunike,Prints yeter,UMMC de 2 macta da yener.Wisla alsalar 2,Kosice'yi de deplasmanda yensinler 3 en fazla olsa Prag'ı evinde yensinler ki zor oldu 4 sonucta dedigin gibi kilit mac BLMA , BLMA yenerse is biter.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Andrew Goudelock
Yine yine yeniden Agü Spor
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
inşallah yeniliriz hayırlara vesile olur

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
inşallah yeniliriz hayırlara vesile olur

Zeki abi ben herhangi bir branşda bu inşallah yeniliriz söylemine katılamıyorum maalesef. Yenilgi sadece daha fazla kaos getirir. Büyük yapısal değişiklikleri tek maçla ateşlemek, çürük bir binayı kilit taşını çekerek dağıtmak gibi bir şey. Halbuki içeride az da olsa değerli parçalar var, onları da enkazda bırakmamak için daha akıllı hamleler olmalı
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

• Üye
agu'ye whalen ve mazic geldi jalcova gitti..

whalen-cansu
wright-pınar-sinem
kaltsidou-margenian
nicholls-mazic
sanders-khomenchuk-esra

ciddi anlamda 8 yabancı ve pınar'la 9 oyuncu ile bugun cok zorlayacaklar bizi..gerci whalen takıma katılalı 3 gun oldu...takıma alısması ve katkısı sınırlı olur..
« Son Düzenleme: 07 Ocak 2015, 13:21:12 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı otuzbeşbuçuk

• Üye
  • Yer: izmir
agu'ye whalen ve mazic geldi jalcova gitti..

whalen-cansu
wright-pınar-sinem
kaltsidou-margenian
nicholls-mazic
sanders-khomenchuk-esra

ciddi anlamda 8 yabancı ve pınar'la 9 oyuncu ile bugun cok zorlayacaklar bizi..gerci whalen takıma katılalı 3 gun oldu...takıma alısması ve katkısı sınırlı olur..

Allahtan ilk hafta oynuyoruz 2-3 hafta sonra özellikle euroleague de yenilmesi zor bir takım olacaklar. Hoş şimdi bile maalesef şanslar eşit gibi duruyor.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Bizim takım takım demeye bin şahit ya Maalesef Mental olarak dünyanın en vasat 4-5 takımından birisi.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
bayan basketbol menejerinin yada şube sorumlusunun değişmesi başarıyı getirmez bize kulübün yönetiminin ve onun adamlarının değişmesi gerekiyor. didem gider fatma gelir ayşe gelir, önemli olan anlayışın değişmesi kulübün bütün branşlardaki hali ortada.

didem'e yada başkasına kızıp takım yenilsin denmesine üzüldüm.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Tv yayını var mı?
FENERBAHÇE