Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 164760 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Nagy'e kadarını biliyorum bence de daha kötüsü yoktur. Ben ilk alındığında hep olumlu yaklaşmıştım ama yok malzeme buymuş malesef

Ah Nagy ah...onun yarısı kadar bir pg'ye bile razıyım

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Nagy'e kadarını biliyorum bence de daha kötüsü yoktur. Ben ilk alındığında hep olumlu yaklaşmıştım ama yok malzeme buymuş malesef

Nagy özel ve güzel bir oyuncuydu :)  ilk şampiyonluğumuzda da Davis ile birlikte epey faydalı olmuştu sezon ortasında gelip.
Miller kardeşler, Horakova, Gomis, Katie Smith, Tan White gibi guardlar geldi, daha aklıma gelmeyen de olabilir ama Bojovic'i bu oyuncuların yanına koymak bile onlara haksızlık olur. Babkina dahi daha faydalıydı.
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2015, 12:34:15 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Nagy özel ve güzel bir oyuncuydu :)  ilk şampiyonluğumuzda da Davis ile birlikte epey faydalı olmuştu sezon ortasında gelip.
Miller kardeşler, Horakova, Gomis, Katie Smith, Tan White gibi guardlar geldi, daha aklıma gelmeyen de olabilir ama Bojovic'i bu oyuncuların yanına koymak bile onlara haksızlık olur. Babkina dahi daha faydalıydı.

O gomis'in sezon ortasında bizden apar topar niye ayrıldığını hiç anlamadım...aziz Yıldırım istedi diyen de oldu ama tam kapalı kutu..Hatta Baranzova da vardı...

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
35-35'ten sonra vites yükseltip 65-44 yaptık ve işi bitirdik.Rakipte Whalen dışında(22 sayı) ayakta kalan kimse yoktu.Yerlilerden sadece Pınar 7 dakika süre aldı.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
Whalen bizim maç için konuşursak olumlu bir etki yapmadı Agü için. Fazlasıyla Whalen'a endekslendiği için takımın neredeyse tamamı normal performanslarının altında kaldılar. O da belirli bir yere kadar attı, sonra yorulunca performansı düştü. Whalen normalde bu kadar skorer bir oyuncu değil zaten. Tüm toplar onla buluştu ve her üç hücumdan birisi ondan geldi. Sanders dahi sadece 5 top kullanmış. Çok iyi bir oyuncu Whalen ve pozisyonunun da şu anda en değerli oyuncusu dünyada ancak takımın ona, onun da takıma alışması lazım. Bu da zamanla olacak ancak o zaman dolana kadar da önlerinde sadece 6 maç kaldı.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
Bu arada Yaukubu Schio ile çıktığı ilk maçta 27 dakikada 11de 1 şut yüzdesi, 4 sayı, 7 rebound, 4 top kaybı ile çıktı maçtan.
Keşke geçen sene F4 öncesi Q yerine bu kadın sakatlansaydı. Belki de şampiyon bizdik.

hmetin

• Ziyaretçi
Gomis Bojovic ile benzer ozellikleri tasıyordu bana gore onun da rezalet sutu vardı.
Yacobou'da aynı bizdeki gibiydi.Pota dibinde musait sutları kacırdı,basit pozisyonları bitiremedi.Spartak'taki Yacobou'yu ara ki bulasın.
Tekirdaglı hocama is dusuyor.İdarecilerin cogunu tanıyordur.Bu takıma en az 2 transfer lazım ayrıca Tilbe,Burcu gibi oyuncuları eziklere kaptırmamak lazım herseyi zorla almaya alıstılar.En ufak ceza da almıyorlar.Ali Turan,Ambarat,İnci Guclu gibi cok ornek mevcut umarım kalan maclarda rakipler gunlerini gosterir.Ve EL den elenip yine kapatın su subeyi be yavv geyiklerine baslarlar.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Bilmiyorum..belki sadece bir fikir ama su an elimizdeki gencler sanki biraz daha oynamali kiralık 1.ligde...cansu-hulya için konuşuyorum...olcay ve Tuğçe bizde sure almaya başladılar...yani tilbe; burcu cigil ve pelin derya bilgiç alınabilecek 3/oyuncu.kübra serbest bırakılıp ; cansu ve hulya kiralanabilir seneye...çünkü cansu oynamali..be su an bizim takimin yapısına gore sure alamıyor..hazır hale gelmesi lazim biraz daha..
Bojovic ve biba ise Cruz ve petrovic ile değişir..

Birsel-olcay-derya bilgic
A.Cruz-Dabovic-tugba
Angel veya moore-petrovic-burcu cigil
Ndour-tugce-selale
Tina-quanitra-tilbe

Geleceğe donuk güzel bir kadro...ama dediğim gibi bunu yapmak için vizyon lazim..ama yaparlar mi bilmem..
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2015, 18:02:27 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı kanazawa1907

• Üye
  • Yer: Japonya
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #473 : 08 Ocak 2015, 18:08:26 »
Simdi bunlarin gruptan cikma ihtimali mi belirdi.Montpellier galibiyetinden sonra?

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Bilmiyorum..belki sadece bir fikir ama su an elimizdeki gencler sanki biraz daha oynamali kiralık 1.ligde...cansu-hulya için konuşuyorum...olcay ve Tuğçe bizde sure almaya başladılar...yani tilbe; burcu cigil ve pelin derya bilgiç alınabilecek 3/oyuncu.kübra serbest bırakılıp ; cansu ve hulya kiralanabilir seneye...çünkü cansu oynamali..be su an bizim takimin yapısına gore sure alamıyor..hazır hale gelmesi lazim biraz daha..

A.Cruz-Dabovic-tugba
Ndour-tugce-selale
Tina-quanitra-tilbe

Geleceğe donuk güzel bir kadro...ama dediğim gibi bunu yapmak için vizyon lazim..ama yaparlar mi bilmem..

Ah nerede o hamleyi yapacak adam :(

hmetin

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #475 : 08 Ocak 2015, 18:34:31 »
Az da olsa bir ihtimal var.Kursk,UMMC,Prag garanti 4. takım da Wisla,BLMA,eziklerden biri olacak.Wisla'nın olma ihtimalini %80 goruyorum.Ama su 8 macta 0-6 dan sonra Wisla da evinde kazanır 0-7 olur diyordum.13.000 seyircisi onunde Wisla eziklere kaybetti.4. periyoda 1 sayı geride giren BLMA rezil bir son ceyrek ile 11 sayı ile macı verdi.
BLMA cok surpriz degil de kesinlikle Wisla'nın ezikleri yenecegini dusunuyordum.Normal de Kursk,UMMC,Prag bunları cok rahat yener.Ama arkadasların da dedigi gibi Kursk'ta Isıl hicbirsey oynamıyor.Parayı alıyor ama oynadıgı oyun,istek,canlılık yok.Ben de Isıl ve Augustus'un o gun cok kotu oynamasından endise ediyorum.Yoksa normalde Wisla galibiyeti dısında surpriz yok.Ve son mac Wisla'ya kadar Kosice dısında butun maclarını kaybetmeleri lazım ama Isıl'ın perf. ustune de zorla yonetime transfer yaptıracak olmaları ki Duygun Yarsuvat Bayan takımı basarılı da olsa cok kulfetli,maliyetli bir takım diyerek bakıs acısını gostermisti Zellous,Carson,Isıl ile temas halindelermis.Zellous da daha 2 ay once primlerimi vermediler diye bunları mahkemeye vermis onlar da karsı mahkeme acmıslardı eger geri donerse de 2 taraf icin de sasırırım.Carson ile anlasmıslar zaten forumlarında yazdıklarına gore eski yoneticileri de isterlerse Isıl'ı alırım demis.

Velhasıl kelam Kursk adam gibi oynarsa rahat yenmesi lazım,Wisla surprizi gibi Kosice de bir surpriz yapıp kendi evlerinde yense cok guzel olur.Butun samimiyetimle yurekten elenmelerini ve sonuncu cıkmalarını istiyorum.

hmetin

• Ziyaretçi

A.Cruz-Dabovic-tugba
Ndour-tugce-selale
Tina-quanitra-tilbe

İsterlerse olmayacak sey degil acıkcası bu seneden sonra bir Angel upgrade kendi adıma isterim.Maya Moore ile Tina 5 yıl kalsa guzel olur.Yerli oyuncuları ise istedikten sonra alamayacagımız oyuncu yok.Bence Cansu su anda da oynayabilir.Ozge Kavurmacıoglu,Beşiktaş daki oyuncumuz gibi aslında su anda bile oynayabilecek oyuncuları degerlendirmedik.
Burcu,Pelin,Tilbe hepsini alabiliriz.Ki zorla degil klubu ile goruserek guzelce alabiliriz.Ozellikle Tilbe'yi almalıyız.
En basta bir daha geri gelememek sartı ile Didem Akın'dan kurtulmalıyız.Serap Ozyigit mi olur,Nalan Ramazanoglu mu olur gercek FB'li,klube kostek degil destek olacak,sorumsuzluga,basıbosluga izin vermeyecek bir menejer lazım
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2015, 18:40:52 Gönderen: hmetin »

Çevrimdışı buhara14

• Üye

A.Cruz-Dabovic-tugba
Ndour-tugce-selale
Tina-quanitra-tilbe

Merhaba..Çok iyi tespit yapmışsınız.Bu sene 1 ve 2'ye transfer yapılmaz ise Kupayı unutalım.
Bu kadar net görünen durumu yöneticilerimiz nasıl göremez.Anlayamıyorum..Tina'ya bir güzellik yapılsa(onu rahatlatacak bir oyuncu), yazık etmesek kızı...

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Euroleague 9. Haftada rakibimiz BK IMOS Brno;

14 Ocak 2015

20.00 Fenerbahçe - BK IMOS Brno  FBTV Canlı
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

FBTV de maç önü yayını var.
FENERBAHÇE