Az da olsa bir ihtimal var.Kursk,UMMC,Prag garanti 4. takım da Wisla,BLMA,eziklerden biri olacak.Wisla'nın olma ihtimalini %80 goruyorum.Ama su 8 macta 0-6 dan sonra Wisla da evinde kazanır 0-7 olur diyordum.13.000 seyircisi onunde Wisla eziklere kaybetti.4. periyoda 1 sayı geride giren BLMA rezil bir son ceyrek ile 11 sayı ile macı verdi.
BLMA cok surpriz degil de kesinlikle Wisla'nın ezikleri yenecegini dusunuyordum.Normal de Kursk,UMMC,Prag bunları cok rahat yener.Ama arkadasların da dedigi gibi Kursk'ta Isıl hicbirsey oynamıyor.Parayı alıyor ama oynadıgı oyun,istek,canlılık yok.Ben de Isıl ve Augustus'un o gun cok kotu oynamasından endise ediyorum.Yoksa normalde Wisla galibiyeti dısında surpriz yok.Ve son mac Wisla'ya kadar Kosice dısında butun maclarını kaybetmeleri lazım ama Isıl'ın perf. ustune de zorla yonetime transfer yaptıracak olmaları ki Duygun Yarsuvat Bayan takımı basarılı da olsa cok kulfetli,maliyetli bir takım diyerek bakıs acısını gostermisti Zellous,Carson,Isıl ile temas halindelermis.Zellous da daha 2 ay once primlerimi vermediler diye bunları mahkemeye vermis onlar da karsı mahkeme acmıslardı eger geri donerse de 2 taraf icin de sasırırım.Carson ile anlasmıslar zaten forumlarında yazdıklarına gore eski yoneticileri de isterlerse Isıl'ı alırım demis.
Velhasıl kelam Kursk adam gibi oynarsa rahat yenmesi lazım,Wisla surprizi gibi Kosice de bir surpriz yapıp kendi evlerinde yense cok guzel olur.Butun samimiyetimle yurekten elenmelerini ve sonuncu cıkmalarını istiyorum.