Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 164761 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir

hmetin

• Ziyaretçi
FB TV nin HD yayına gecme gibi niyeti yok mu?Rezil bir goruntu var.Bir Serdar Kesimal parasına gecilir herhalde

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Gerçekten görüntü çok kötü
FENERBAHÇE

hmetin

• Ziyaretçi
Kadınların Bo Mc Clebb'i de Bojovic oldu.Bombos kendini ayarlıyor,cayını corbasını iciyor yine karavana, koc ısrarla dar rotasyonla oynuyor.Birsel'de cok guzel top kaptırdı.Hayırlısı olsun bakalım

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
İlk çeyrek 18-18 bitti.

Angel 7 sayı 1 ribaund 2 faul; Agü'de Whalen 10 sayı 2 ribaund.

hmetin

• Ziyaretçi
Whalen 14 oldu.Hepsi de el ustu
Bırak yabancı hakkını bu Bojovic icin yerli hakkı bile harcanmaz.İnanılmaz zor paslar atıyor.Tribune ucup mu topu alıp kullansın pas attıgın
Birsel 35 dakika oynasın,sok Olcay'ı nedir bu Bojovic sevdası
« Son Düzenleme: 07 Ocak 2015, 20:40:09 Gönderen: hmetin »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Avrupada evimizde 24 maçlık bir yenilmezlik serimiz var. Umarım devam eder.
Tina'nın biraz kıpırdanması lazım artık.

Çevrimdışı furkan

• Üye
İlk yarı 33-30 bitti, şu anda 35-33 öndeyiz ama takımın pek de güven verdiği söylenemez, bir de Whalen ciddi katkı veriyor, 17 sayı 3 ribaund.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
Yahu hakikaten bizim Bojovic-Biba ve kübra seçimlerimiz ciddi soru işareti. Allah sonumuzu hayretsin.

Çevrimdışı furkan

• Üye
56-41 önde geçtik 3. çeyreği, Tina Charles ilk iki çeyrek 1 sayıdayken bu çeyrekte 14 sayıya ulaştı.

hmetin

• Ziyaretçi
Takımı tebrik ederim.2 aydır basketbolu unutturdugun Ndour cok iyi oynadı.Zaten 10 dakika kotu bile oynasa sonradan acılan bir oyuncuydu.Biba papatya falı gibi bugun oynayayım dedi.Bojovic icin konusmaya gerek yok.Birsel,Bojovic boyle oynayacaksa isimiz var.Takıma takviye lazım Bojovic yerine mutlaka adam gibi oyuncu lazım,Biba da istikrarsız,Kubra zaten gereksiz bu takıma lutfen takviye yapın.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
Tina kıpırdayinca rahat mac oldu. Birsel'in ölü hali bile bojovic ile kiyaslanamaz. Bojovic cok büyük ihtimal klüp tarihinin en kötü yabancı gardidir. Hafızam baya genistir. Daha vasatını hatırlamıyorum ben.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Reaksiyon verir maçı alırız demiştim.nitekim öyle oldu..ama bu kadar iyi oyun beklemiyordum..
Ama allah aşkına su takıma 2 numara alınsın..bu şutlar girmediginde olanlar ortada...mutlaka girmediği gün olacak...bugun girdi..o yüzden sütuna güvenilir bir SG..

Çevrimiçi iloturo

• Üye
Atla deve degil bir Dabovic ya da Eldebrink yeter.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Tina kıpırdayinca rahat mac oldu. Birsel'in ölü hali bile bojovic ile kiyaslanamaz. Bojovic cok büyük ihtimal klüp tarihinin en kötü yabancı gardidir. Hafızam baya genistir. Daha vasatını hatırlamıyorum ben.

Nagy'e kadarını biliyorum bence de daha kötüsü yoktur. Ben ilk alındığında hep olumlu yaklaşmıştım ama yok malzeme buymuş malesef