Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 164698 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
GS artık gruptan çıkar büyük ihtimal. Asıl soru onlarla ilk turda mı F4'te mi eşleşeceğiz. 4.olurlarsa ilk turda,3.olurlarsa F4'te eşleşiriz.
Muhtemelen yapmayacaklar gibi gözüküyor da Bojovic denen tarihin en büyük kazığından kurtulup bir veya 2 takviye yapmak şart. Martinez dururken Bojovic'i almak nasıl bir tercihtir anlamak güç. Bari seneye Sanders'ı da yok yere kaptırmasak adamlara.

hmetin

• Ziyaretçi
Abi bilmece gibi konuşmayın..ne rezilligi olacak söyleyin bilelim.
Hocam benim bildigim birsey yok.Sadece takviye yapmamakla buyuk risk alıp kumar oynuyoruz.
1 tane guard 1 tane forvet 1 tane de yerli takviyesi lazım diye dusunuyorum.Hadi yerli olmasa bile 2 takviye lazım alınmayıp olası kotu sonuclarda husran olur.
« Son Düzenleme: 29 Ocak 2015, 06:23:38 Gönderen: hmetin »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Bu grupta herşey olabilir...gs evinde wislaya kaybederse de şaşırmam...cidden garip grup..gs 5 galibiyetle de çıkabilir.4 galibiyetlede elenebilir...
Simdi Prag Kursk maçı da önem kazandı...
Prag once kosiceyi sonra kursku yenerse 6 galibiyet olur...son mac blmaya kaybeder..ama 6 galibiyete ulaşır..
Önemli olan wisla-blma maçını yada blma-kursk maçından 1/tanesini blma alabilir mi..alırsa o da 6 olur isi bitirir..

Kursk iyi oynamıyor...Prag öyle..gs öyle
..hepsinin dengesiz günleri var...

Bizim avantajimiz ise genel bit cizgimi hep var...bunu sahada kuvvetlendirebilirsek 1-2 transferle cok iyi bu dengesizliklerin içinde..
« Son Düzenleme: 29 Ocak 2015, 07:56:47 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı valance

• Üye
transfer lazım transfer

sezon başından beri söylüyorum bojovic fenerbahçe bayan basketbol tarihinin en kötü yabancı transferi tam bir yeteneksiz

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
ben bu sene gelirse bir tek dabovic gelir diyorum..

yani bojovic yollanıp yerine 3-4 oyuncusu almayız bence...zaten istedigimiz kalibrede oyuncu pek yok su an..olurda wisla yada prag elenirse abdi yad apetrovic hamleleri olabilir...

ama seneye kesinlikle bojovic ve biba'ya tesekkur edip yollar ayrılmalı...alacaksak 4 adet avrupalı kontenjanlarımızı;

cruz+dabovic+petrovic+rezan yaparsak super is yapmıs oluruz...
angel veya maya+charles kıtadısı olur...
quanitra yada sanders'tan hangisi olursa artık...
yerli olarak da pelin bilgic ve hatta burcu cigil..

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
FENERBAHÇE

hmetin

• Ziyaretçi
ben bu sene gelirse bir tek dabovic gelir diyorum..
yani bojovic yollanıp yerine 3-4 oyuncusu almayız bence...zaten istedigimiz kalibrede oyuncu pek yok su an..olurda wisla yada prag elenirse abdi yad apetrovic hamleleri olabilir...
ama seneye kesinlikle bojovic ve biba'ya tesekkur edip yollar ayrılmalı...alacaksak 4 adet avrupalı kontenjanlarımızı;
cruz+dabovic+petrovic+rezan yaparsak super is yapmıs oluruz...
angel veya maya+charles kıtadısı olur...
quanitra yada sanders'tan hangisi olursa artık...
yerli olarak da pelin bilgic ve hatta burcu cigil..

Hocam Rezan cok net olarak cok iyi bir transfer olur.Acıkcası Sanders'dan umudum yok.Pankup Kayseri,Kayseri TED Kolej,KASKİ,AGU Spor ezikler ile yakın iliski icinde zaten antrenorleri de eski eziklerin kocu ve sıcak bir iliski var.Sene bası 2 tane guardını Aysegul,Martinez eziklere verdi.Sanders'ı da verir.

Hocam kendi adıma kupayı da alsak,sampiyon da olsak,Angel 50 sayı da atsa ben artık degisiklik istiyorum.Maya Moore ile 4 senelik anlasalım.Kadın cok yonlu bir oyuncu,Angel'ın atamadıgı 3'lugu de atar.Maya Moore-Tina gibi 2 kıtadısı daha mantıklı olur.Bizim yapmamız gereken 1. sınıf oyuncular ile genc,gelecegi olan oyuncuları uzun vadeli alarak yabancı transferi yapmak olmalı diye dusunuyorum.Benim icin Salvadores,Romero,Ndour gibi transferler uzun vadeli olmak sartı ile dogru transferdir.Bunların yanına takıma ciddi katkı verecek yabancılar sart, Bojovic-Biba gibi yabancı alma luksumuz yok.Aldıgın girecek beklentileri parkeye yansıtacak.Rezan 26 yasında,1.98 boyunda yetenekli bir oyuncu,Maya Moore finallerin MVP'si First Class oyuncu boyle oyuncular olacak.

Ayrıca jws arastırma yapmıs.Kategorilerinde en iyi 5 oyuncuları secmis.Cogunda Ozge Yavas,Ayse Cora,Yasemin Saylar gibi isimler var.Bunların hepsinin ortak ozelligi eziklerin hic sans vermedigi oyuncular olması, Ekrem Memnun kesinlikle genc oyuncuya sans veren bir koc degil, su anda Isıl olsa iddia ediyorum Aysegul parke yuzu gormez.Ben genc oyuncu olsam asla eziklere gitmem.Gecen sene de Alba'ya bile tavır alıyordu.3 dakika oynadıktan kenara alıp,fırca cekip mac sonuna kadar yanında oturttugu cok mac vardı.

CL icinde normal konusabilsek cok daha rahat tahmin yaparız.Kursk hicbir sekilde eziklere yenilecek takım degil ama yenildi.BLMA kendi sahasında son periyotta mac basabas iken 13 sayı fark yemesi,Prag'ın sahasında 30 yemesi olacak is degil dolayısı ile tahmin yurutmek cok zor...Benim merak ettigim BLMA 6 galibiyet yapıp 3. oldu diyelim.Prag ve ezikler de aynı galibiyet ile bitirdi.4. kim olacak?Neye bakılacak?

Taurasi denen sahsiyetin de Isılvari bir perf. sergilemesinden korkmuyor degilim.

Çevrimdışı otuzbeşbuçuk

• Üye
  • Yer: izmir
Hocam Rezan cok net olarak cok iyi bir transfer olur.Acıkcası Sanders'dan umudum yok.Pankup Kayseri,Kayseri TED Kolej,KASKİ,AGU Spor ezikler ile yakın iliski icinde zaten antrenorleri de eski eziklerin kocu ve sıcak bir iliski var.Sene bası 2 tane guardını Aysegul,Martinez eziklere verdi.Sanders'ı da verir.

Hocam kendi adıma kupayı da alsak,sampiyon da olsak,Angel 50 sayı da atsa ben artık degisiklik istiyorum.Maya Moore ile 4 senelik anlasalım.Kadın cok yonlu bir oyuncu,Angel'ın atamadıgı 3'lugu de atar.Maya Moore-Tina gibi 2 kıtadısı daha mantıklı olur.Bizim yapmamız gereken 1. sınıf oyuncular ile genc,gelecegi olan oyuncuları uzun vadeli alarak yabancı transferi yapmak olmalı diye dusunuyorum.Benim icin Salvadores,Romero,Ndour gibi transferler uzun vadeli olmak sartı ile dogru transferdir.Bunların yanına takıma ciddi katkı verecek yabancılar sart, Bojovic-Biba gibi yabancı alma luksumuz yok.Aldıgın girecek beklentileri parkeye yansıtacak.Rezan 26 yasında,1.98 boyunda yetenekli bir oyuncu,Maya Moore finallerin MVP'si First Class oyuncu boyle oyuncular olacak.

Ayrıca jws arastırma yapmıs.Kategorilerinde en iyi 5 oyuncuları secmis.Cogunda Ozge Yavas,Ayse Cora,Yasemin Saylar gibi isimler var.Bunların hepsinin ortak ozelligi eziklerin hic sans vermedigi oyuncular olması, Ekrem Memnun kesinlikle genc oyuncuya sans veren bir koc degil, su anda Isıl olsa iddia ediyorum Aysegul parke yuzu gormez.Ben genc oyuncu olsam asla eziklere gitmem.Gecen sene de Alba'ya bile tavır alıyordu.3 dakika oynadıktan kenara alıp,fırca cekip mac sonuna kadar yanında oturttugu cok mac vardı.

CL icinde normal konusabilsek cok daha rahat tahmin yaparız.Kursk hicbir sekilde eziklere yenilecek takım degil ama yenildi.BLMA kendi sahasında son periyotta mac basabas iken 13 sayı fark yemesi,Prag'ın sahasında 30 yemesi olacak is degil dolayısı ile tahmin yurutmek cok zor...Benim merak ettigim BLMA 6 galibiyet yapıp 3. oldu diyelim.Prag ve ezikler de aynı galibiyet ile bitirdi.4. kim olacak?Neye bakılacak?

Taurasi denen sahsiyetin de Isılvari bir perf. sergilemesinden korkmuyor degilim.

Hoca AGÜ'nün eziklerle olan yakınlığını bilemem ama son maçlarda bizim alacağımız sonuçlara göbekten bağlı oldukları ortada, önümüzdeki 3 maç direk AGÜ'nün rakipleriyle ve bizim tuzumuz kuru %70 birincilik garanti hatta diğer grupta alınan saçmasapan sonuçlara bakarsak ikincilikte hiç de fena sayılmaz o yüzden akıllı olsunlar bizimkilerle iyi geçinmeye baksınlar.

hmetin

• Ziyaretçi
Hoca AGÜ'nün eziklerle olan yakınlığını bilemem ama son maçlarda bizim alacağımız sonuçlara göbekten bağlı oldukları ortada, önümüzdeki 3 maç direk AGÜ'nün rakipleriyle ve bizim tuzumuz kuru %70 birincilik garanti hatta diğer grupta alınan saçmasapan sonuçlara bakarsak ikincilikte hiç de fena sayılmaz o yüzden akıllı olsunlar bizimkilerle iyi geçinmeye baksınlar.
Hocam ben Ayhan Avcı'nın bir tweetini gormustum.Yanlıs da yorumlamıs olabilirim.Ama benim anladıgım Mirna Mazic alındıgı zaman Bahar Caglar serbest bırakılacak diye haberler vardı.Daha once bilsek yabancı almaz yerli alırdık.Seviyorum bu camiayı ya diye bir tweeti vardı.Ben ona yorumladım.Ayrıca Aysegul ve Nuria icin bonservis vs yonetmeliklerde var mı?Ya da aldılar mı bilmiyorum.Sonucta 2 guardını birden verdiler.Bize baglı olsalarda olmasalarda transfer ayrı bir konu

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
avanida ile 2 maç farkmı oldu aramızda? bir maç kaybedip son hafta lider bitirirsek rakibimiz kim ikinci bitirirsek rakibimiz kim olacak deyip iyi hesap yapıp ona göre davranmak lazım büyük ihtimal kim gelirse eleriz ama yinede TÜRK takımlarıyla eşleşmeden kacmamız en iyisi
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
transfer lazım transfer

sezon başından beri söylüyorum bojovic fenerbahçe bayan basketbol tarihinin en kötü yabancı transferi tam bir yeteneksiz

Bojovic tam bir voleybolcu ismi.  Hazir parasini vermisken, voleybol takimina nakletsek olmaz mi?

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
avanida ile 2 maç farkmı oldu aramızda? bir maç kaybedip son hafta lider bitirirsek rakibimiz kim ikinci bitirirsek rakibimiz kim olacak deyip iyi hesap yapıp ona göre davranmak lazım büyük ihtimal kim gelirse eleriz ama yinede TÜRK takımlarıyla eşleşmeden kacmamız en iyisi
Gs ile kesin eşlesecegiz gibi. Ya bu turda ya da F4'te. Açıkcası saha avantajının bizde oldugu, uç macın ikisinin bizim sahamızda oynanacağı ilk turu, tek maçlık F4 eşleşmesine tercih ederim. Tek maçlık final niteliğindeki tüm macları kaybediyoruz bu adamlara. Karşılasacaksak bu turda karşılaşalım.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Andrew Goudelock
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Bojovic tam bir voleybolcu ismi.  Hazir parasini vermisken, voleybol takimina nakletsek olmaz mi?

Briç takımına alsak daha faydalı olacak gibi duruyor. :)

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Briç takımına alsak daha faydalı olacak gibi duruyor. :)

O kadar vahim demek :)